• Tom Hanks
    3.2k
    Imamo još i Elu protiv Fatime :fire:
  • db-izbjeglica
    16k
    Pokušavam dokučiti zašto bi to bilo tko pratio... a još sam više začuđen oko ovih prepirki na vaganju, jer osjećam susramlje gledajući te sukobe.
  • Dino
    2.9k
    Hahahahahaha koja retardacija :lol:
  • Sljeme
    2.6k
    Jedino vredno spomena su one ženske u pozadini.
  • Sajla
    5.9k
    mislim da Tysona lagano boli ona stvar za sve:
    Who the fuck cares about me...

• Peškaman
    4.9k
    Stipe,sretno!

FB-IMG-1731674432803.jpg
  • NORTE
    12.3k
    Pokušavam dokučiti zašto bi to bilo tko pratiodb-izbjeglica

Prvi meč koji me zanima još od Mavrovića protiv Lewisa dok sam bio klinac.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Trenutno mi se ne sviđa nijedan meč, iako budem sigurno oboje gledao..

UFC vratio stare rukavice par dana prije priredbe, ocito da drogirani doping "GOAT" može lakše gurati prste u oči.
    Stipe ga mora nokautirati ako želi pobjedu, jer neće UFC dozvoliti da Jones izgubi, kao i što nisu dali da Strickland uzme titulu onom Du Pleissu ili kako već.. tako da su dosta male šanse Miočiću, al Bože dragi, tu jedan udarac mijenja sve.. Jones da je pravi ne bi izbjegavao Aspinala, i odvlačio borbe, jebo takvog šampiona koji se bori jednom godišnje, zato "Chama" svaka dva-dva i pol mjeseca se tuče, i reda ih, jer je pravi šampion i borac.

Sto se tice ovog boksa, stvarno ne vidim razlog, osim novca i showbuzza, da se uopce ovaj meč održi.

Što to treba Taysonu? Za Jakea kužim da želi veliko boksacko ime, al Mike ima 100 godina i kako god da sam meč zavrsi Jake Paul bude negativac, iako je stvarno osim malo većeg ega jako dobra osoba i humanitarac koji se borio i za prava žena i dosta love je od boksa donirao u humanitarne svrhe, njemu novac kao novac nije glavna zarada od boxa, bio je i bez toga popularan

Na drugu stranu, bit ce priča, e lako je pobjedit starca, legendu ovog sporta, ili ce izgubit od starca.. ako je imalo pametan, izmorit ce ga trcanjem prvih 2-3 runde i onda ga dokrajciti gospodski.

Naravno, vjerujem da Tayson i ima top u ruci, al ne vidim da zbog godina ima pluca za vise od 4-5 rundi...
    Tyson mora krenuti od prve minute i traziti prekid jer na duze staze gubi sigurno...
    Uglavnom obe borbe će imati zajednicki nazivnik, a to je novac...kvalitetu cemo teško vidjet.. al tko sam ja da sudim..
  • Zambatine škude
    2.8k
    Pokušavam dokučiti zašto bi to bilo tko pratio...db-izbjeglica

Mislim, razumijem koju generalno poantu hoćeš iznijeti, ali puno bolje pitanje je tko ne bi gledao dva čovjeka koji se u fizički omeđenom prostoru udaraju u glavu od kojih je jedan Mike Tyson, a drugi YouTuber koji nervira svaku treću osobu na planeti.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Stipe ga mora nokautirati ako želi pobjedu, jer neće UFC dozvoliti da Jones izgubi, kao i što nisu dali da Strickland uzme titulu onom Du Pleissu ili kako već..Navijač Dinama

Pa za UFC bi bilo 170 puta bolje da je Strickland prvak koji je daleko najkoarizmatičnije lice kompanije nego ovaj dosadni Afrikanac koji čak nije ni crnac.

Jones da je pravi ne bi izbjegavao Aspinala, i odvlačio borbe, jebo takvog šampiona koji se bori jednom godišnje, zato "Chama" svaka dva-dva i pol mjeseca se tuče, i reda ih, jer je pravi šampion i borac.Navijač Dinama

Radio je to Jones prije 15 godina, vidjet ćemo kojim tempom će Poatan nizati prvake za 10 godina.
  • Šteco
    779
    ak ima ko normalan link nek baci u inbox, fala
  • don
    7.2k
    jel zna itko kad bi tribalo krenit ovo?
  • Dino
    2.9k

U pet po rasporedu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.