• Nogo
    4.1k
    Gorica izbacila Varaždin nakon penala u gostima.
    Po meni baš iznenađenje.

Evo i golova :

• DrawTube
    5.4k
    Kako taj odvratni klub rokne svakog kog nr bih volio da rokne

Da su igrali protiv nekog ala BSK ili Loksa spušili bi 3 razlike
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Gorica izbacila Varaždin nakon penala u gostima.
    Po meni baš iznenađenje
    Nogo
    Baš mi priča kolega koji bil na tekmi da su se oboji trudili ne proći...kao priča iz lože da VŽ nema interesa, a Gorica se fokusira na opstanak.

Sama činjenica da je VŽ pristal igrati u reprezentativnom terminu dok im nema nekoliko bitnih prvotimaca, a da je Gorica u zapisniku bila bez Banića, Maloče, Ndockyta...
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Baš mi priča kolega koji bil na tekmi da su se oboji trudili ne proći...kao priča iz lože da VŽ nema interesa, a Gorica se fokusira na opstanak.

Sama činjenica da je VŽ pristal igrati u reprezentativnom terminu dok im nema nekoliko bitnih prvotimaca, a da je Gorica u zapisniku bila bez Banića, Maloče, Ndockyta
    ZrnTSCHeZ

To mi nikad neće bit jasno. Pa šta ti nije cilj proć što dalje u kupu, pa preko takvih utakmica gradiš samopouzdanje ekipi koji će ti pomoć u opstanku u ligi. Osvojit kup nije nemoguće i lakše je nego ligu, a ostaje zapisano u povijesti kluba kao što je Inter osvojio davnih godina.
  • ZrnTSCHeZ
    331

Ja isto ne kužim takve stavove i nisu mi prihvatljivi...al evo, samo prenosim impresije kolege iz prve ruke.

Kao jedni predložili termin (mislim da Gorica) i nisu očekivali da će drugi (čini mi se VŽ) uopće pristati, kad ono...
  • Dudu9
    886
    Vjerojatno je klubovima to financijski trošak, jedino im odgovara kada igraju protiv dinama i hajduka kad rasprodaju stadion i imaju koristi
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ma dobro, pa igrali su miks sastav, u najgorem slucaju dobili su odgovore i razigrali igrace iz rotacije.
  • vjeko1701
    9.4k
    Stvar je da je nekad finale kupa donosilo europu a uz dobar ždrijeb mogao si ući u finale preko svega jednog favorita, ponekad ni to. Sada kada samo osvajanje donosi, kao da su svi osim top 4 manje zagrijani za kup.

Osvajanje je zapisano i je trofej ali realno klubu koji se grčevito boti za opstanak i šturo preživljavanje je to slab poticaj da daju sve od sebe. Jedino kaj to može promjeniti su veće novčane nagrade za top 4, finale i osvajanje.

Kad bi nekom od klubova samo finale popunilo 40-50% budžeta za narednu sezonu, da vidiš koliko bi se to ozbiljno shvatilo. Samo da bi bilo tako morao bi i interes publike biti veći a zadnjih godina kup ozbiljno shvaćaju samo navijači Rijeke i Hajduka.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.