• Zagi
    8.5k
    Hmm bumo vidli kako to Carević zamišlja ali meni on nije direktna konkurencija Čaiću.
  • Georg Koch
    4.9k
    Da ne bi zaobisli terminatora Jurica.
    Deni Jurić danas 4 (slovima: četiri) gola u pobjedi Kopera od 4:0.
    Deni heroj a ne zlocinac :cool:
  • Georg Koch
    4.9k
    A nas legendarni Bogdan Mykhaylichenko i dalje pokazuje ljubav prema modroj boji i Dinamu, ovaj put u srazu sa imenjakom bivseg kluba, klubom iz Kijeva, Bogdan je zaradio 2 zuta u razmaku od 6minuta te olaksao put do 3 boda Dynamu, te ostanak na prvom mjestu.
  • Big Daddy
    1.4k
    Mislav Oršić- Sine, ti si Dinamovac, dodji doma. Zagreb te čeka i veseli ti se.
  • Krizy
    46.6k
    Luka Modrić (39) vs La Liga Midfielders, per 90

◎ Expected assists — 1st

◎ Shot assists — 1st

◎ Long pass accuracy % — 1st

◎ Passes — 2nd

◎ Short passes — 2nd

◎ Forward passes — 3rd

◎ Progressive passes — 3rd

◎ Key passes — 3rd
  • Ludovic IX
    7.5k
    ja mislim da nije skroz nerealno razmišljanje da on sa 40 dođe ipak nama.. ako ga real otpusti a on još želi igrat za nek k.... a ne za petrodolare. i nek odradi sezonu prije svjetskog prvenstva za neku simboličnu svotu kod nas.

ja sam za ali da i on kaže kako je tu samo jedan od. ako bati ode a velika je vjerojatnost da hoće, nebi toliko loše bilo imat modrića u kadru barem jednu sezonu. znači ako se pokaze da je vrba/stojke/kaća bolji na toj poziciji da onda oni i igraju a da modrić ulazi kao što ulazi i u madridu.
  • puxigadjurdja
    1.8k
    "Ne bum ponavljal da si bil' šmeker i fakin, vlasnik osmijeha koji osvaja na prvu. "

Cico, sretan rođendan.
  • striko
    1.7k
    Šunjićev debi iz noćne more za BiH. 5-0, a tek je 57 minuta.
  • ShanKu
    1k
    Olmo, več 5 godina igra za Španjolsku reprezentaciju...
  • mlinchica
    2k
    Beba Taki :love: :starstruck:

[img]http://IMG-7285.jpg
  • Krizy
    46.6k
    Takuro burno proslavio pogodak Betisu u veljači :up:
  • ShanKu
    1k
    Made in Zagreb
  • veselko tenžera
    2.6k
    Čitam "Najljepše proljeće", lagano uživam u njemu. Jedno ime me intrigira. Na moju sramotu, moram priznati da mi do dolaska ove knjige u ruke ime Zoran Panić nije značilo ništa u životu. Čovjek je u sezoni 81/82 zabio čak 8 golova! Vidim da mu je to bila jedina sezona u najvećem klubu.

Ima li netko na forumu da ga je gledao, kakav je bio kao igrač, je li van terena bio ok tip?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.