dakle, po tome ovisi kako ce se razviti situacije oko cibone, a kako oko dinama i onda ces moci odluciti za koga ces navijati. To je kao da ja kazem dinamo je sad u raljama maminja i sad se osniva novi klub na zdravim nogama , novi dinamo npr i vidit cu kako ce se razvijat situacija oko ta dva kluba i ak se dinamo sadasnji ne spasi iz ralja maminja i ekipe a novi dinamo procvjeta onda bum navijao za novi dinamo. U tom slucaju nisam ja pravi navijac dinama kao sto ocito nisi ni ti pravi navijac cibone relano, vise si njen simpatizer. Navijat cu za dinamo i nadat se boljem sutra pa taman i da bandic i mamic i sanader budu na celu kluba jer dinamo je dinamo i jbg pa tako i za cibonu taman da se i bozo milicevic jos vrati u klub. Da se razumijem gade mi se svi oni i mamic i cavlovic i milicevic i bandic i ostala bagra al pravi navijac nikad ne moze prestat navijat za svoj klub a kamoli stavljat se na slatke muke da odluci ne kontra vec za kak ti velis. Jer kaj sad cim ude u voljeni klub bio to dinamo cibona rk zagreb neki novi gobac bandic mamic ja bum se nadao nekom novom klubu sa super zdravom pricom i zdravim temeljim jer jbg bandic mi zagadio klub pa ajmo dalje. Mozda je moj stav i krivi ali jbg volim nk dinamo i cibonu od malih nogu i tak ce ostat zauvijek pa taman palio im za 5 10 g lampione ispred kluba jer nekog od njih vise nebude — dexter
Koja tragikomedija i cirkus od kluba. — Crusades1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.