• don
    7.1k
    Na kraju je Dalić ispao korektniji prema Petku nego BjelicaThe Undertaker

fascinantno je da neki misle da je Petković uša u igru bez dogovora sa Bjelicom.

potpuno je jasno zašto je Petko stavljen na krilo, da ubacuje lopte u 16, odnosno di ne bi iša u duel ni sa jednim igračem dok bi u reprezentaciji igra di i uvik i s toga nema smisla da ga se zove kad već ni ne trenira.
  • dinon7
    1.1k
    I da je imao dogovor s Bjelicom, to po meni ne mijenja ništa.
    Bruno nije trebao ulaziti u igru i riskirati dodatne ozljede.
    I kad je već ušao, suludo je korisiti ga uz aut liniju da ubacuje lopte u 16. Zar stvarno nitko drugi s klupe nije bio u mogućnosti to raditi? (Stojković npr.) Igrač koji je svojom konstitucijom i visinom jedan od rijetkih koji može smiriti loptu koja dolazi u 16 metara i s njom nešto napraviti.
    Tražimo poštedu od reprezentacije a uvodimo ga u igru na imanju OPG-a Gorica.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Bjelicin panic mode u Gorici nije isprika da se igraca masakrira, sto bi lynx rekao - Two wrongs don't make a right
  • Haza
    5.6k
    Nego kaj?Bosskovitz

Svi mi ovdje volimo Dinamo, neki više, neki manje, neću se natjecati u toj ljubavi:) tipa ja volim više;)

Kad sam napisao da Dinamo nije iznad repke, nisam mislio samo na kontekst ljubavi, niti jedan klub ne može zabraniti igraču odlazak na UEFA natjecanje. To su odluke isključivo na igračima. Igrači Dinama vole repku, i drago mi je da je tako, a ne da imaš nekog tipa Livaja, koji je jedva čekao prvu priliku da pobjegne.

Ne želim niti raspravu svesti da ispadne da branim Dalića, samo mi je on najmanje ispao šupak ovaj put, a prozvao ga je Bjelica nepotrebno prije tjedan dana, iako je on sam koristio Petka i prije i nakon te famozne ozljede.

Možemo mi pričati i o analizi ozljeda Petka, svake godine u isto vrijeme, a mi smo samo na Kuletu, a čekaju nas utakmice koje lome sezonu.

Isto tako, nejasno mi je zašto je Petko putovao u Bratislavu, zašto jednostavno nije dobio odmor na tri tjedna da se do kraja oporavi, sad i da dobije odmor, kad će on krenuti s treninzima, i od kakve nam je koristi protiv Rijeke i Hajduka ako ne trenira već skoro mjesec dana.

To su pitanja na koja treba odgovoriti, a temu ozljeda Nevisitića neću niti načeti, jer on problema s leđima ima od kraja prošle sezone, svi zaboravljaju da je on prvi dio priprema preskočio, a reakcija naša je bila dovođenje famoznog Filipovića kao zamjenu.

Čast Zagorcu, ali ono njegovo bacanje po golu mi izgleda katastrofalno, neke sulude parade ima, ostali smo na golmanu koji zadnjih 8 godina ne brani redovno, a ima 38 godina.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Dalić nepobitno ima najbolje reprezentaivne rezultate i zbog toga zaslužuje spomenik. Što se tiče odnosa prema Petkoviću - prema njemu je od svih igrača najgori, vječito na njemu trenira strogoću, javno prozivanje i kritike, a čak mu nije ni ljudski javno zahvalio kad je svoje zdravlje stavio na kocku i igrao protiv Turske. Odnos prema Oršiću je također grozan jer ovaj dok je bio najbolji nije dobivao zaslužene prilike.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Ja ću podbočiti hepo kocke i reći da bih bio najsretniji da u ovome trenutku nitko iz Dinama ne igra za repstaciju. :razz:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Liga nacija je toliko nebitna da je Dalic pustio Kovacica zbog rodenja djeteta... Mislim, tako kod mene cigani nisu dolazili u skolu kad su slavili rodendane i imendane jel, neozbiljno...

Mislim da je vise svjetskih nogometnih zvijezda "ozljedeno" nego dostupno reprezentaciji za Ligu nacija i prijateljske utakmice.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ja pričam o današnjoj situaciji gdje Dalić ozlijeđenom Petkoviću daje odmor od reprezentativnih obaveza (da se zaliječi) dok ga je Bjelica poslao da igra u Gorici.
  • NKDZ86
    2k
    dalić i repka imaju svoju temu, ovo je dinamo 24/25
  • Sven
    16
    20.11. je kup
  • Droljo
    8.9k
    Dobio džabe ručak, boli ga uhoCrusades1986

There is no such thing as a free lunch...
  • don
    7.1k
    Isto tako, nejasno mi je zašto je Petko putovao u Bratislavu, zašto jednostavno nije dobio odmor na tri tjedna da se do kraja oporavi, sad i da dobije odmor, kad će on krenuti s treninzima, i od kakve nam je koristi protiv Rijeke i Hajduka ako ne trenira već skoro mjesec dana.Haza

Rijeka je za 12, a hajduk za 20 dana, ako se ne može oporaviti u to vrime onda ne znam.. nije ozljeđen ozljeđen već je načet i ima upalu. Sasvim je dovoljno da ovaj tjedan odmori i da od ponedjeljka, utorka krene sa treninzima.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Dalić je apsolutno u pravu. Potpuno je nerazumno da Dinamo u četvrtak traži da Petković ne igra za 10 dana "jer se mora zaliječiti" i onda ga Dinamo stavi u igru za 2 dana i čudom se čudi reakcijama.

Vezano za to tko je kome kaj dao, reprezentacija je nekim Dinamovim igračima, a i neki Dinamovi igrači njoj dala medalje sa svjetskih prvenstava. Nešto što im Dinamo ne može dati, a ni oni njemu.

Baš me zanima koji je Petkoviću najdraži gol u karijeri. Mislim da je i Mislav "nema većeg kluba od Dinama" rekao da mu je najdraži gol u karijeri onaj protiv Maroka.

Pravdanje Bjeličinog stavljanja Petkovića u Gorici uz paralelno traženje neigranja u reprezentaciji mi je, da se poslužim Petkovićevim rječnikom, klaunovski.
  • Crni86
    4.6k
    i to se rjesava telefonskim pozivom prema neni ili zajecu. Ne glumi se autoritet pred novinarima. Ovo danas je cisti igrokaz kako bi zalizani pokazao da je on sef.

Da nema istog tog dinama danas bi on igrao ligu nacija c pa neka pokaze barem trunku postovanja. Vise nam izbornik nije ponizan, po nama se odmah udara. Sta po tovarima nije udarao kad su srali i trazili pozive za svoje? Ovako se problemi ne rjesavaju, vec se dizu tenzije i problemi se povecavju. Nisam ga ni prije volio, ali nakon ovog jedva cekam da ode. Previse si je on poceo dopustat.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Kako se nije prigovaralo sto se ozljeden Petko koristio u Salzburgu kad je dao gol :snicker:

Stvar je cistog upravljanja rizikom. Nema nacete ligamente nego upalu koja se lijeci mirovanjem. Ocito je procjena da moze donijeti vise koristi nego stete da Petko odradi zadnjih 15-20 minuta u vrlo bitnim utakmicama. Jel ga se koristilo u Bratislavi? Nije jer nije bilo potrebe.

Sorry ali ono sto Dinamu slijedi poslije pauze je puno bitnije za Dinamo i hrvatski nogomet od jebene Lige nacija i tu je pocetak i kraj price.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.