• Crusades1986
    13.4k
    Ovo sve bi bilo točno da smo licemjeri da prošle godine nismo mi najebali zbog Petkovog forsiranja u repki. Ima gutač samoglasnika svoje lieblinge, nek se osloni na njih. I mi zadnje 4-5 utakmice igramo bez Petka.
  • Zagi
    8.5k
    Bio je to izbornikom odgovor na temu, ali kako doznajemo Petković sigurno neće sudjelovati u idućoj akciji Vatrenih. Bruno je došao u hotel Sheraton, gdje će ručati s ostalim reprezentativcima i potom se vratiti kući. Što se tiče liječničke dokumentacije, nije bilo problema i potrebe za neke velike analize s obzirom na to da je doktor Saša Janković liječnik i reprezentacije i Dinama.

Petković je, kako saznajemo, još prije dolaska na okupljanje znao da neće biti dio momčadi za Škotsku. Dogovor je to izbornika, Dinama i samog igrača.
  • Crusades1986
    13.4k
    Dobio džabe ručak, boli ga uho
  • NKDZ86
    2k
    hahaha, lik došao na đabalesku ručak i otišao doma :rofl:
    danas žena nije kuhala il je bio neki kelj ili poriluk
  • vjeko1701
    9.4k
    Reprezentacija besplatno hrani igrače Dinama! Dokle?
    - poklici južnije od sv. Roka, studeni 2024, colorized
  • Paggini
    26.1k
    hahaha, lik došao na đabalesku ručak i otišao doma :rofl:
    danas žena nije kuhala il je bio neki kelj ili poriluk
    NKDZ86

"Daj mi spakiraj za ženu doma da donesem, evo ponio sam tupperware pa mi nagrabi"
  • Marley
    2k
    ok, ali zasto se onda o tome nije mislilo na vrijeme, nego se prodalo napadaca koji je sasvim solidno odradjivao svoje kad je trebalo. I ostalo na tome.
    Nego ulaziti u toliki rizik, da ne daj Boze dokrajcis naseg glavnog igraca! To sto je igrao kratko i na krilu, sad zvuci kao ok opravdanje samo zato jer se nista nije dogodilo. Dovoljna je sekunda, jos onaj teren.
    Mozda ja zabrijavam, ali meni nije izgledao ni kao da normalno hoda nego napola sepa. I onda mora spasavat bod protiv jedne Gorice. Pa sto je to normalno za jedan klub naseg ranga, jel nama to sila?
    Joooj zasto sam se sad opet te Gorice i subote sjetila, opet se nazivcirah :lol:

Sorry, ponavljam se sad vec... sve je ispalo ok ipak, to je najbitnije. Dalic je odlucio jedino sto je ispravno, nama treba napadac, treba se strpit i dobro.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ako ništa nek bar pošalju kolača po bruni za klince i ivu
  • Sajla
    5.8k
    HNL je bezveze liga prema izborniku - "utakmice poput onih s Istrom, Varaždinom i Slaven Belupom nisu mjerilo za pozivanje u kadar Vatrenih". To je kad se ne želi zvati zdravog Petkovića, Oršića i sl.
    Sad kad Petković prisilno ulazi par minuta u igru (opravdano? o tome se da raspravljati) jer nema drugih napadača u kadru Dinama, sad je igrač koji nije zdrav i spreman, a igra u ligi koja nije mjerilo postao nasušna potreba nacionalne reprezentacije? Naravno da nije.
    Istina je samo to da licemjerja ne nedostaje na svim stranama, a da bi Bruno igrao za Hrvatsku i bez obje noge i da se želi pojaviti na okupljanju. Dalić ima pravo birati između svih hrvatskih nogometaša i nije sportski ni ljudski pretpostaviti Petkovića nekome od njih, riskirati pogoršanje njegovog stanja kad izbora ima. Dalićeva i Bjeličina situacija nisu jednake, ali bilo bi mi draže da je Bruno ostao na klupi u Gorici pa da do ove rasprave ni ne dođe. Odmah se uključuje whataboutism engine umjesto da se govori o tome što je ispravno učiniti. Na sreću, ipak je prevladao razum pa Petko ostaje doma.
  • scooniepenn
    3.5k

Sofa mi je što se tiče statistike bolja i oni bilježe ukupno 34 udarca i 3 velike prilike.
  • Keyser Soze
    10.6k
    A mislim nitko nama nije kriv što u kadru imamo 2 napadača pa moramo raubati Petkovića. Na kraju krajeva mislim da ga uopće neće koristiti, vjerojatno će ga doma poslati.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Meni je fascinatno kakav status i podcjenjivanje Petko ima kod Dalica da bi ga frajer odjednom ozljedenog krenuo forsirat. Eno ti Matanovic, novoizabrana prva spica, Budimir kao velik spanjolski golgeter, HNL Petko jedino ako je 110% spreman.
  • The Undertaker
    5.9k
    Na kraju je Dalić ispao korektniji prema Petku nego Bjelica.
  • Zagi
    8.5k
    "On je ozlijeđen i ne trenira, jedino ne znam zašto igra za klub ako je ozlijeđen i ne trenira. To me smeta. Zajec me zvao i rekao sam mu što i svakom drugom predsjedniku kluba. Petković se mora pojaviti na okupljanju, a ja ću donijeti najbolju odluku za njega i reprezentaciju."

Ja sam šef i biti će kako ja kažem. Jedino što je tom egoistu bitno.
    Kult ličnosti.
  • Nino Bule
    14.5k
    Na kraju je Dalić ispao korektniji prema Petku nego Bjelica.The Undertaker

Petko je dalicu u zadnjih valjda 7 utakmica jednom startao, korektniji bi bio da ga tu i tamo stavi nego sto sad sere o igracu koji ne trenira 30 dana a kojeg on uglavnom ne koristi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.