• Mr Anderson
    8.7k
    Ja nebi na tvom mjestu...kupi samo za nju, budete se negdje smjestili, sumnjam da bude baš tako krcato, uvijek ostane praznih mjesta.
  • deda
    34.1k
    Neće zapad dolje biti rasprodan pošto je pušten zapad gore u prodaju. Samo ti njoj uzmi kartu na ZD i sjednite zajedno.
  • Mladi Starac
    224
    Ili ovo kaj su Deda i Anderson napisali...
  • Crni86
    4.6k
    Bio sam u fan shopu neki dan i dosla je mama sa djetetom te su se htjeli uclanit. Na kraju se nisu odlucili na to jer bi im clanstvo trajalo sada jos mjesec i pol. Da li postoji mogucnost da se vec sada omoguci ljudima da se uclane za iducu godinu?
  • deda
    34.1k
    Trenutan broj članova je 50.627

To je vjerojatno to za ovu godinu, možda još nekoliko desetaka novih.

Očekujemo odluku o novoj kampanji učlanjenja za sljedeću sezonu.
  • Porculanka
    44
    bok svima! ja krenula produžiti si članstvo, i skužila da nemrem.ili nekaj krivo delam. htjela sam se napravit pametna, pa riješit to prije neg bude navala.....
  • Sajla
    5.8k
    mislim da se to još ne može. članstvo vrijedi za kalendarsku godinu, ne više 365 dana od datuma učlanjenja. nisam čuo da bi već bila aktivna mogućnost obnove članstva za 2025. godinu.
  • Porculanka
    44
    ok! fala puno :heart:
  • NORTE
    12.2k
    Očekujemo odluku o novoj kampanji učlanjenja za sljedeću sezonu.deda

Tj. godinu, ne sezonu.
    Po meni najviše logike ima krenuti tek od 1.1.
    Svima koji se učlane do 14.2. dao bih neki minijaturni znak pažnje u vidu prednosti kupnje nečega ili slično.

Idemo po tih 67 tisuća u 2025. :fire:

Predlažem ponovno da od nove godine otvorite zasebnu temu za članstvo u klubu (2025).
  • rioda
    5.3k
    Nisam siguran može li započeti učlanjenje prije 1.1. za iduću godinu, to je knjigovodstveni problem koliko znam jer se ne može knjižiti kao prihod u 2024. godini članarina za 2025. godinu
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Idemo po tih 67 tisuća u 2025NORTE

Zašto 67 tisuća? Zbog kupa velesajemskih kupova? Ja bi onda rađe 82 tisuće po uzoru na legendardnu 82'. Ali svakako treba klub i marketing odradit neku kampanju da se stavi neka simbolična brojka koju bi probali dosegnuti za 2025.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ne vidim problem da se knjiži u 2024. iako bi se, koliko znam računovodstvo, čak i moglo knjižiti u 2025. To je računovodstvena stvar. Bitno je da ja plaćena članarina za 2025. i da prava koja proizilaze iz članastva vrijede za 2025.
    Povuci paralelu sa godišnjim kartama koje vrijede i u 2025.
    S obzirom da imamo dvije LP utakmice u siječnju a neka prava na ulaznice su vezana za članstvo, mislim da je čak i nužno da učlanjenje počne u prosincu 2024.
  • Crni86
    4.6k
    Prihod je potrebno razgraniciti. Npr za godisnje ulaznice bi se dio prihoda trebao priznati ove godine, dok bi ostatak trebao zavrsiti na obracunatom prihodu (bilancna stavka) te bi se u 2025. onda spustio na prihod koji ulazi u izracun dobiti. Ali opet neprofitna drustva imaju nesto drugacije standarde tako da moguce da se prihod priznaje i u trenutku primitka novca. Svakako ne bi trebalo predstavljati veliki problem s racunovodstvene strane.
  • jakov1
    250
    ne može knjižiti kao prihod u 2024. godini članarina za 2025. godinurioda

Točno, zato se ne bi ni knjižilo u 2024., kao što se karte za Milan kupljene ove godine ne knjiže u 2024.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Zašto 67 tisuća? Zbog kupa velesajemskih kupova? Ja bi onda rađe 82 tisuće po uzoru na legendardnu 82'.dinamo u srcu

114 godina od osnutka kluba, kaj ćemo s tim? :D

Šalu na stranu, idemo polako naprijed, ne treba nikud jurcati. Važno je prvo sve one koji su postali članovi vratiti, a onda dobivati nove. Ne treba juriti rekorde, već sada smo najbrojniji članski klub u Hrvatskoj i šire, treba raditi na kvaliteti članstva. Radije bih da sljedeće godine ponovimo ovih 50-ak tisuća članova, ali s nekoliko tisuća njih više koji su se učlanili jer su se zarazili Dinamom i osjetili pripadnost umjesto mogućnosti za prvokupom ulaznica za LP i četiri besplatne ulaznice, nego da imamo 80.000 članova koji ne razumiju priču.

Jer priča je za zauvijek, priča je ono što klub jest i svi smo mi njezini akteri. Kao netko kome radni dan počinje i završava s analitikom, znam da je to dosta loš KPI jer nije ni precizan ni mjerljiv, ali je moja želja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.