• Maxova dijagonala
    3.2k
    Eh da je Zagi bio na golu...dileme ne bi ni bilo :lol: :lol:
  • NitkoBitan
    40k
    lopta bar 5 cm unutra od stative i "liže" mrežu. — Tongo Doumbia

Tako izgleda iz jednog kuta. Bez obzira na to meni izgleda da nije presla cijelim obujmom.

HNL... Prvi put o povijesti da je lopta dirala mrezu al nije presla gol liniju :grin:
  • NB86
    17.8k
    Ovo je lopta u golu, vidi se da je prošla cijelu stativu
  • badjibadara
    10.9k
    Ovo ni u zanzibarskoj trecoj nema, daj taj cip i dovidjenja. U prvom su vec ostetili Slaven za kazneni, dva puta ih tovari pokrali...
  • markoli
    2.4k
    Bez obzira na to meni izgleda da nije presla cijelim obujmom. — NitkoBitan

Ni meni ne izgleda da je cijela prošla. Ova snimka iz kuta ništa ne pokazuje jer je nemoguće znati je li kraj lopte u ravnini s gol linijom.
  • NB86
    17.8k

Slazem se ona u razini kornera kamera nam ne otkriva, al onaj zadnji kadar di se sprijeda vidi da je prošla dobrano stativu mi izgleda kao 100% lopta unutra
  • BBB Sibenik
    6.7k
    HNL... Prvi put o povijesti da je lopta dirala mrezu al nije presla gol liniju :grin: — NitkoBitan

TV Kalendar - “ nepoznato o poznatom”
  • markoli
    2.4k
    Vidi se da nije u ravnini stative u odnosu na tu kameru, to je jasno. Ali to nam ne govori je li u ravnini od stative do stative, tj. u ravnini gol linije. Jako teško za reći, ja bi rekao da nije kompletno prošla.
  • Droljo
    32.5k
    Pa mrežu je dirala. Zatresla se mreža kako komentatori vole kazati. Strašno
  • NitkoBitan
    40k
    Lopta je okrugla... Teoretski moze istovremeno dirat mrezu i ne prec gol liniju.

Odite do najblizeg igralista i isprobajte teoriju.
  • markoli
    2.4k
    Lopta može dirati mrežu bez da cijela pređe crtu.
  • miro
    10.3k
    Po meni čisti gol, ali da nije ni išao gledati VAR...ne kužim
  • Daliban
    4.1k
    Čulina odlično odsudio. Ovo na kraju nema veze s njim, a i osobno naginjem tome da nije prešla cijela.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Jelićićev kaput
    images?q=tbn:ANd9GcS0iS0FqGlSLpf3aYR3lEV8DW4sh6jT1TXNVg&s
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ova snimka gdje se lopta ''koprca u mreži'' je optička varka. Da su stavili kut kamere iza gola svi bi rekli kako je očito da je lopta dijelom na stativi i kako nema govora o golu. Puno bolji kut kamere je onaj sa strane izdaleka u ravnini linije gdje se čini kao da nije cijela lopta prešla liniju.

Evo primjer ''optičke varke'' kakva se dogodila i u Koprivnici:

_127861880_gettyimages-1245282739.jpg

oar2.jpg?sqp=-oaymwEYCJUDENAFSFqQAgHyq4qpAwcIARUAAIhC&rs=AOn4CLCKG497NdB4bqJf9VMOCTYhhuZOFg

To ne znači da Belupo nije uvjerljivo najoštećeniji klub u ligi protiv kojeg su se donosile krive odluke i kontra Hajduka 2 puta, kontra Rijeke pa i danas kontra Varaždina zbog nedosuđenog penala u prvom poluvremenu. Navijam za Belupo u nastavku prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet