• Maxova dijagonala
    1.3k
    Eh da je Zagi bio na golu...dileme ne bi ni bilo :lol: :lol:
  • NitkoBitan
    19.1k
    lopta bar 5 cm unutra od stative i "liže" mrežu.Tongo Doumbia

Tako izgleda iz jednog kuta. Bez obzira na to meni izgleda da nije presla cijelim obujmom.

HNL... Prvi put o povijesti da je lopta dirala mrezu al nije presla gol liniju :grin:
  • Nino Bule
    14.5k
    Ovo je lopta u golu, vidi se da je prošla cijelu stativu
  • badjibadara
    3.7k
    Ovo ni u zanzibarskoj trecoj nema, daj taj cip i dovidjenja. U prvom su vec ostetili Slaven za kazneni, dva puta ih tovari pokrali...
  • markoli
    1.7k
    Bez obzira na to meni izgleda da nije presla cijelim obujmom.NitkoBitan

Ni meni ne izgleda da je cijela prošla. Ova snimka iz kuta ništa ne pokazuje jer je nemoguće znati je li kraj lopte u ravnini s gol linijom.
  • Nino Bule
    14.5k

Slazem se ona u razini kornera kamera nam ne otkriva, al onaj zadnji kadar di se sprijeda vidi da je prošla dobrano stativu mi izgleda kao 100% lopta unutra
  • BBB Sibenik
    4.7k
    HNL... Prvi put o povijesti da je lopta dirala mrezu al nije presla gol liniju :grin:NitkoBitan

TV Kalendar - “ nepoznato o poznatom”
  • markoli
    1.7k
    Vidi se da nije u ravnini stative u odnosu na tu kameru, to je jasno. Ali to nam ne govori je li u ravnini od stative do stative, tj. u ravnini gol linije. Jako teško za reći, ja bi rekao da nije kompletno prošla.
  • Droljo
    8.9k
    Pa mrežu je dirala. Zatresla se mreža kako komentatori vole kazati. Strašno
  • NitkoBitan
    19.1k
    Lopta je okrugla... Teoretski moze istovremeno dirat mrezu i ne prec gol liniju.

Odite do najblizeg igralista i isprobajte teoriju.
  • markoli
    1.7k
    Lopta može dirati mrežu bez da cijela pređe crtu.
  • miro
    4.7k
    Po meni čisti gol, ali da nije ni išao gledati VAR...ne kužim
  • Daliban
    2.2k
    Čulina odlično odsudio. Ovo na kraju nema veze s njim, a i osobno naginjem tome da nije prešla cijela.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Jelićićev kaput
    images?q=tbn:ANd9GcS0iS0FqGlSLpf3aYR3lEV8DW4sh6jT1TXNVg&s
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Ova snimka gdje se lopta ''koprca u mreži'' je optička varka. Da su stavili kut kamere iza gola svi bi rekli kako je očito da je lopta dijelom na stativi i kako nema govora o golu. Puno bolji kut kamere je onaj sa strane izdaleka u ravnini linije gdje se čini kao da nije cijela lopta prešla liniju.

Evo primjer ''optičke varke'' kakva se dogodila i u Koprivnici:

_127861880_gettyimages-1245282739.jpg

oar2.jpg?sqp=-oaymwEYCJUDENAFSFqQAgHyq4qpAwcIARUAAIhC&rs=AOn4CLCKG497NdB4bqJf9VMOCTYhhuZOFg

To ne znači da Belupo nije uvjerljivo najoštećeniji klub u ligi protiv kojeg su se donosile krive odluke i kontra Hajduka 2 puta, kontra Rijeke pa i danas kontra Varaždina zbog nedosuđenog penala u prvom poluvremenu. Navijam za Belupo u nastavku prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.