koja Cibona nie htjela nogometne navijace? To gamad u upravi je srala. Nie za to Cibona ko Cibona kriva. — dexter
Uspinjača je prvak Europe u futsalu. 1989. — Mr Blue
Nemaju, ali imaju publiku. Cibona ima publiku i Smogovce kao manju organiziranu navijačku skupinu. Cibona sigurno nema BBB-e, čak i o tim devedesetima bi se dalo raspravljati, ali koliko je meni poznato nakon tekme protiv AEK-a 1989. BBB-i nemaju više veze s Cibonom. Dapače, pratio se KK Zagreb, pa čak i po euro gostovanjima. Žaliti za tim što će BBB početi (nešto više) pratiti KK Dinamo umjesto Cibone je autodestruktivno jer BBB-i na Cibonu ne idu organizirano desetljećima - a u tom periodu više su organizirane podrške iskazali KK Zagrebu nego KK Ciboni.Zagrebački futsal klubovi, osim naravno Dinama, nisu imali navijače u tom smislu. — xavier
ali koliko je meni poznato nakon tekme protiv AEK-a 1989. BBB-i nemaju više veze s Cibonom. Dapače, pratio se KK Zagreb, pa čak i po euro gostovanjima. — Mr Blue
Sad stvarno pretjerujete pomalo i jedna i druga strana. — xavier
Nastavno na to što sam napisao u svom prijašnjem upisu - Isto tako se moglo ići u spašavanje posrnulog (za hrvatske okvire) 'giganta' Uspinjaču jer su oni kao europski prvak u futsalu. Ali nije. Iz jasnog razloga što taj/ti klubovi ne odražavaju vrijednosti koje poštuju ljudi koji ulaze u projekt KK Dinamo/Futsal Dinamo.Nekima ide na živce to što se ne "spašava" starog posrnulog giganta, nego podiže neko novo čedo — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.