• Mr Blue
    5.1k
    Bilo bi super kad bi netko iz KKDZ došao na Zonu i razjasnio dileme koje su se spominjale ovdje ranije. U svakom slučaju, puno sreće u daljnjem radu!
  • markoli
    2.4k
    Logo izgleda odlično, super uklopljena košarkaška lopta u plavu boju.
  • agramZ
    3.1k
    mozda cu prvi put u zivotu pogledati jednu cijelu kosarkasku utakmicu..
  • deda
    48.5k
    I dresovi mi izgledaju izvanredno. Kao što je rekao moj dragi kolega Mr Blue očekujemo više detalja od ljudi iz KK Dinamo.
  • SAS1987
    20.9k
    mozda cu prvi put u zivotu pogledati jednu cijelu kosarkasku utakmicu.. — agramZ

I ja :lol: Možda bi mogli otvoriti topic KK Dinamo ko za Futsal?
  • Eduardo
    31k
    Slažem se za grb i dresove, fenomenalno!

Ako taj 'netko' dodje nek slobodno otvori novi topic 'KK Dinamo Zagreb'.
  • Navijač Dinama
    13k
    Pratim i NBA i Euroligu, našu A1 slabije malo, ali mi se ovaj projekt ne čini loš, naravno ako će ga se vodit na način kao i FD onda ce biti sve u dobrome redu,

I da ovi dresovi i ovaj logo su :fire: :fire: :fire:
  • xavier
    12.1k
    Početak (grb i dresovi) je odličan :clap:
  • Eduardo
    31k
    Možda bi mogli otvoriti topic KK Dinamo ko za Futsal? — SAS1987

Ajde da pričekamo koji dan, možda stvarno dodje netko iz kluba pa nek otvori topic di će napraviti uvod s informacijama koje nas sve zanimaju. Ako se ne dogodi, slobodno može otvoriti tko ima volje.

Početak (grb i dresovi) je odličan :clap: — xavier

Uz onaj Cibonin od prije koju godinu ovo je jedini košarkaški dres koji sam poželio kupiti, čisto da imam.
  • NORTE
    27.8k
    Uz onaj Cibonin od prije koju godinu — Eduardo

Koji?
  • xavier
    12.1k
    Koji? — NORTE

5b52047c8ade3592455323.jpg
  • Eduardo
    31k
    Baš taj.
  • Kwedi
    3.9k
    mislim da je ovo loš potez.

da ne postoji košarkaški klub za kojeg navijaju devedeset posto dinamovaca koji prate košarku,
    da ne postoji klub s čijim grbom su navijači dinama išli i na maksimir i na gostovanja,
    da ne postoji klub gdje su boysi znali doć i dat podršku i krajem osamdesetih i u devedesetima i nultima, da ne postoji klub koji grca u problemima, a da je bitan dinamovcima pa da se bori za njega...

ovako se iskorištava grb, ime i emocija te radi disbalans između ukorijenjenog i tradicionalnog što postoji desetljećima.

ovim potezom će u nekoj možebitnoj situaciji dinamovci navijati protiv dinama. a ako se to ne desi, već se okrene kaput i navija za dinamo u susretu protiv jednog kluba iz gore rečenica - onda ispada kako navijanje za taj klub je bila jedna velika kurčina jer se može jednostavno okrenuti na nešto potpuno novo i suprotno.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Za mene će uvijek biti Dinamo u nogometu, a Cibona u košarci
  • Eduardo
    31k
    Pogodio si u sridu kao i često puta do sada. Baš čitam komentare na Instagramu Zone (iako nije relevantan uzorak) i to je na tragu ovoga što pišeš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.