• IceMan
    2.2k

Ne upravo je dobra usporedba, jer Cordoba je mrvicu bolji, Emreli pitanje dal je uopće (bio) i ostali koji su rezerve na klupi.

Nogomet je ekipni sport, i osim prvih 11 bitan je kolektiv i valjda iza njih, na klupi. Da onaj koji je na klupi je unutra 100% i podrška ekipi, a ne “uvrijeđena baba”.

Možda je upravo i na to alurdirao Bjelica, a uostalom ako mu on vjeruje i daje takve izjave…
  • mali M
    5.7k
    aha okej, ti uspoređuješ sa ovim i bivšim igračima, tvoj upis mi se činio općenito što je bolje imati pa sam ti tako i odgovorio.. ali da bi ga stavio i u toj priči ispred Cordobe bi prvo trebao dat Cordobi 4 sezone da ga vidim pa onda usporedim tko je "ponizan radnik"
  • IceMan
    2.2k

A gle, očito nešt ne štima s tim Cordobom jer ga udaljio od ekipe zbog kašnjenja, pa mu uopće nije davao priliku zadnjih nekoliko utakmica.

Ne znači je da definitvno “mačak u vreći” al Bogu hvala sad imamo na klupi čovjeka kojemu se vjeruje, pa ne vidim zašto bi i dovodio pitanje to u igru.
  • Patak
    3k
    Zašto neće doći bolje krilo od Špike u Dinamo u sljedećih par godina ako Špika ostane u Dinamu?

1. Bjelica kaže da je najbolje desno krilo u državi :-)
    2. Veli naš SD da mi možemo npr. iz Monaca dovesti igrača samo ako je "u nekom problemu". E, vidite Špika je igrač koji nije "u nekom problemu", nije sklon ozljedama, nije sklon problematičnim ponašanju, ne svađa se s trenerima, šest trenera je zadovoljno s njim, mlad je, pouzdan je šuti, trenira i radi. Kad je npr. dolazio Mihajličenko, tu je vladala euforija, Šahtar, Anderlecht, a ja pogledam igrače na njegovoj poziciji u Anderlechtu, vidim on i neki junior. Tu na forumu izrazim skepsu pa zašto bi se rješavali igrača ako nemaju zamjenu? Pa rješavali su ga se zato što je bio "u nekom problemu", a takve jedino možemo dovesti i za Špikinu zamjenu. Jer SD je isto tako rekao da je max cijena 3M eura za igrače. Dakle, Špika će i dalje biti naše najbolje desno krilo.
  • emilperska
    6.7k
    ti usporediš Špiku sa "mrvicu boljim radnikom", usporedi ga sa top radnikom...mali M

Tko je točno "vrhunski radnik" od njegove konkurencije?
    I NB i 5 trenera prije njega tog "vrhunskog radnika" nisu vidjeli među bivšim i sadašnjim kadrovima?

Ako se referiraš na to da će na zimu doći taj "vrhunski radnik", onda ok..

Da ne bi bilo, opće te ne napadam ako ovo možda tako zvuči, samo pošto inače te smatram korektnim me zanima što je točno "vrhunski radnik" na desnom krilu i finalno pitanje da li ga vidiš među postojećim kadrom ili misliš da ga opet moramo tražiti eksterno?
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Cordoba kad protiv Lokomotive upropasti 2,3 mrtve šanse-"ma bit će to sve dobro kad se on privikne na europski nogomet i kad nam Neno izbrusi dijamanta"
    Špika kad fula zicer protiv Lokomotive-"jojjj daj ne mogu ovo više gledat sklanjaj ga koji debil"
    Znam da je Cordoba 4 godine mlađi i vjerojatno ima veći potencijal ali dajte malo respekta prema legendi Špiki koji sigurno zaslužuje bit u Dinamu. I ja sam jučer poludio kad je skrivio gol ali se je srećom brzo iskupio...za Špiku se ne može reć da je promašaj Dinama dok nažalost Cordoba može ispast ako se ne uozbilji u narednih godinu dana.
    Nažalost po većinu vas Dario će bit u Dinamu još 5,6 godina jer ni on a ni mi(Menalo,Emreli,Cordoba,Kaneko) ne možemo bolje.
  • Paggini
    26.1k
    za Špiku se ne može reć da je promašaj Dinama dok nažalost Cordoba može ispast ako se ne uozbilji u narednih godinu dana.Maxova dijagonala

Pa obojica su plaćeni otprilike jednako, Špika je u prvoj sezoni u Dinamu imao učinak od 2 gola i 1 asistencije u 1400 minuta. Cordoba ima učinak od jednog gola (za pobjedu) i 3 asistencije u 450 minuta zasad. :)

Nisu nam baš standardi za promašaje isti, jel?
  • CastAway1986
    1.7k
    Vjerojatno je Cordoba talentiraniji ali isto tako Špika neće nikad zakasniti na sastanak kao ovaj..
    Uglavnom treba imati obojicu pa nek se bore za početnih 11.
  • Jurki
    12.6k
    jbg danasnja pojacanja.. mora u 5 utakmica zabiti minimalno 4 pogotka, jos za toliko asistirati. Stvoriti hrpetinu šansi.
    To kaj je igrac dosel sa drugog kraja svijeta, kaj ne pozna suigrace, ne zna jezik itd. nije uopce vazno.
    Isto tak stoper ako malo zakaze odmah je rupetina i jebo ga onaj ko ga dovede u klub.
    Svima bi nam malo trebalo strpljenja, neki igrac se brze uklopi, nekom treba vise vremena..
    vjerojatno se i Mbukuu i Cordobi ne daje tolka minutaza dok se decki ne aklimatiziraju.
    Uostalom, ganjamo rezultat i nemamo bas prevec mjesta za eksperimente.
  • Brusa
    1.7k
    Da je neki tamnoputi crnac zabio gol kao Špika jučer, tu bi kod mnogih nastala euforija neviđena, ludilo, obasipanje hvalospjevima itd.
    Ovako, kako je to Špika onda je: odbila se lopta, imo je sreće...
    Drži se Špika :strong:
  • Keyser Soze
    10.6k
    Meni Špikić stvarno nije igrač za Dinamo i ovaj gol me neće uvjeriti u suprotno.
  • emilperska
    6.7k
    Pa obojica su plaćeni otprilike jednako, Špika je u prvoj sezoni u Dinamu imao učinak od 2 gola i 1 asistencije u 1400 minutaPaggini

Ali opet dolazimo do ključnog detalja, a to je "Špika je igrao".
    Igrao je ispred Menala i Emrelija u prosjeku najviše nakon odlaska Majera te sezone. Izmijenila su se 3 trenera.

"Špika je kikser, Špika ima lošu statistiku, Špika ima lošu završnicu".. Ali Špika igra kod 6 trenera, negdje vise negdje manje, ali standardno unutra. A drugih sto inozemnih sto tuzemnih "pojačanja" se rješavamo i nijedan od 6 trenera ih ne gotivi previse odnosno nije gotivio..

Dakle, Špika je fenomen. Najhejtaniji igrač skoro, a standardan kod 6 trenera.
  • emilperska
    6.7k
    I niste pisali kako jucer Slovaci nijedan napad nisu napravili preko Špike i Rileta. A s lijeve su nas gangbangali. Ali ne, defenzivu kod krila ne gledamo jer je Hrvat i domaći dečko i dosao je u mandatu kriminalca mlađeg..
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Samo Dario Špikić je u stanju dati loptu protivniku praktički za gol i onda napraviti slalom a'la Maradona 86. Ja mu još nisam oprostio onaj zicer protiv četničkog PAOK-a, ali i tu je sva genijalnost njegovog postojanja, onakav vrhunski tunel i onda fula zicer za 3-2...Ne znam, vjerujem Bjelici pa ko ga jebe, ako Špikadona igra valjda Nenad zna kaj radi
  • Paggini
    26.1k

Ma ne hejtam ja Špiku niti ijednog igrača Dinama, neka Špike u Dinamu, samo sam dao kontraargument tezi da Cordoba ide prema promašaju, a Špika je legenda, kad je Špika već tu negdje sa Špikom u prvoj sezoni, a tek su tri mjeseca prošla.

Da je jučer Cordoba izveo u 10 minuta što je Špika, jednake bi reakcije ovdje bile vjerujem - jebanje majke pa divljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.