• NKDZ86
    2.1k
    i klub koji ne vodi kriminalac i njegovi šupkolizci.
  • gaTeDZG
    72
    DINAAAMO NEKA SVUD ODJEKUJE
  • Carrasco
    4.3k
    Jedini klub u LP koji je u svakoj utakmici zabio dva i više golova.
  • Kepec
    6.6k
    Povezali smo dvije pobjede u gostima u Europi.
    Zabili smo 10 golova u 4 utakmice.
    Osvojili 7 bodova u te 4 utakmice.
    Nakon nepotupnog 4. kola smo 14. no ispred Real Madrida i Milana koji su već odigrali 4.kolo.

Nakon Bayerna, 9 komada, tisuće postova sprdnje, došli smo do ovog gore navedenog. Dakle ako maknemo Bayern imamo u 3 utakmice 7 osvojenih bodova i gol razliku +5 u Ligi prvaka.

Možda neki još nisu svjesni da nije Konferencijska, da nije Europska liga nego je Crème de la crème Europe. Dinamo Zagreb je opasni konkurent za ući u top 24 Europe.

Znam da će u subotu biti drž nedaj s Goricom, jer to je jednostavno tako. Znam da do kraja domaćeg prvenstva imamo još ogroman posao. Znam da ne prolazimo u Ligi prvaka dalje s ovih 7 bodova i da imamo još 4 utakmice, od čega 3 doma, da osvojimo još bodova za prolazak. Ništa nije gotovo, na svemu se još treba raditi. Polako, bude se.
    Uživajte još bar sutra, neka igrači uživaju po povratku doma, zaslužili su.

Dali ste nam pobjede, dali ste nam snove!
  • Mladi Starac
    225
    Ono kad zaskrolaš tablicu lige prvaka a onda ipak moraš zascrolat malo gore...
    aha... tu smo....

heheh...

hvala ti dinamo, velik si!!
  • BeckaSkola
    82
    Zna li mozda netko gdje se moze pogledati snimka sinocnje utakmice? :pray:
  • dzg7
    300

U 18h na AS1
  • NORTE
    12.3k
    Novih 2.1 milijuna eura u blagani dinama.
    Ukupno 4.9 milijuna eura od osvojenih 7 bodova.
    To su značajna sredstva.

"Korak" smo do proslaska u daljnju fazu LP, što isto donosi novu financijsku injekciju.

Dolaze nam još Dortmund, Celtic i Milan.

Protiv Gorice očekujem istu postavu kao u Bratislavi, Petković odmara nadam se skroz do Rijeke.
  • Neron53
    895

Iskreno, mislim da je ono najvaznije sto nam je falilo, samopouzdanje, sad napokon na razini, i nikad mirniji ocekujem Goricu :)
  • Twisted1
    551
    Ne treba žaliti za ničim. Ostale su još četiri utakmice, od toga tri doma. Samo hrabro.Borovljanin

Slažem se s tobom jer tko zna kako bi prošao protiv Salzburga da se uzelo 3 boda protiv Monaca. Mijenja se situacija.

Da nam je bilo tko ponudio 7 bodova iz prva 4 kola pa samo lud čovjek to ne bi prihvatio.

Šanse imamo, ali sve se svodi na to da će se bodovi protiv Celtica računati gotovo pa duplo s obzirom i da su oni na 7.
  • Kepec
    6.6k
    i nikad mirniji ocekujem Goricu :)Neron53

I ja, toga se najviše bojim. :rofl:
  • Crni86
    4.7k
    Prije pocetka skupine svi mo oznacili tekme sa slovanom, salzburgom i celticom kao kljucne te da u ostalih 5 tekmi se moze otrgnut jos koji bod (ciljalo se najvise na domace tekme sa bvb, monacom i milanom). Slovan i salzbrug su pali, monacu otkinut bod. Vjerujem da mozemo uzet jos 3-5 bodova u ove 3 domace tekme, s arsenalom stvarno jako jako tesko.

Ja sam i vise nego zadovoljan nastupom na pola grupnog natjecanja. Vazno mi je da smo kompetentni, da se borimo, nadigravamo i imamo sto za rec. Vjerujem da cemo tako i nastavit, vjerujem da cemo i proc dalje, ali ako ne prodemo ja cu i dalje biti presretan ovogodisnjim nastupom jer smo napokon konkurentni, nosimo se s najvecim klubovima europe i pokazujemo muda.
  • Droljo
    9k
    ali ako ne prodemo ja cu i dalje biti presretan ovogodisnjim nastupom jer smo napokon konkurentni, nosimo se s najvecim klubovima europe i pokazujemo mudaCrni86

I dodao bih još da smo do zadnjeg kola unutra kak god bilo...
  • modri-kibic
    137

Ako imaš A1 tv ili xplorer tv od A1 možeš bilo kada. Ja upravo pogledao ponovo.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Stvarno smo blizu tome da napokon izborimo izravan upad u LP i izbjegnemo sugave kvalifikacije koje nam zadaju stres i glavobolju prvenstveno oko tajminga odlazaka/dolazaka igraca, a zatim tempiranja forme i slicno.

Izgleda da je nama svaka HNL utakmica PO za Ligu prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.