• Danko
    1.2k
    Kakva je situacija ako slučajno ne osvojimo prvenstvo?
    Idemo li direktno u europsku ligu?
  • Peškaman
    4.8k
    Mislim da pobjednik kupa ide u kvalifikacije EL-e.
    A s tim kakav koef imamo vrlo vjerojatno bi upali direktno.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    ovisi na kojem ćemo mjestu završiti i tko će osvojiti Kup. Osvajač Kupa ide u kvalifikacije za EL ili ide 2. u prvenstvu ako prvenstvo i Kup osvoji isti klub.
  • PetkoDaniOršaGol
    93
    Večerašnja velebna predstava naših plavih lavova nije samo abnormalno bitna zbog 3 boda, novih milijardi, samopouzdanja i svega ostalog lijepog. Možda je i najbitnija zbog nova 2.000 boda na ljestvici klubova koji se bore za direktan plasman u LP sljedeće sezone. Mi smo sad na 53.000 i 4 tekme, a Šahtjar je na 48.000 i ima YB, PSV, Bayern, BVB i Brest. Nas iduća pobjeda ili dva remija vodi u Nebesa. Naravno, moramo osvojiti HNL. Što hoćemo. Jer mi smo Dinamo. Najveći.
  • Infinity
    16.6k
    I opet smo blizu top 30 :grin:

Buduci da naredne sezone gubimo cak 17 bodova, ove sezone nam je iznimno bitan dobar rezultat. Gledajuci samo ovu + 3 prethodne sezone, mi smo tek 45., s ova dva boda veceras 41. Vidimo li da nam se tu nalazi dosta konkurencije, to je jako lose. Moramo biti medju 35, a za to nam trebaju jos dvije pobjede. Ne treba zaboraviti da ce biti bonusa za prolaz dalje.
  • blubach
    500
    Moramo biti medju 35Infinity

Zašto?
  • Infinity
    16.6k
    Zato sto ja tako kazem :lol:

Nece nam u startu naredne sezone kad se koeficijent obrise znaciti konkretno nista, ali bi nam start u top 35 trebao olaksati put do direktnog plasmana u LP.
  • Zagi
    8.5k
    Buduci da naredne sezone gubimo cak 17 bodova, ove sezone nam je iznimno bitan dobar rezultat.Infinity

Bez brige, braniti ćemo za 5 godina još više.
  • Infinity
    16.6k
    Imam ista ocekivanja :rofl:
  • Zagi
    8.5k
    Na 10-godišnjem se penjemo k'o Tarzan po lijani. :strong:
    Možda nije najbitniji ali meni je taj najdraži.
  • veselko tenžera
    2.6k
    Možda i najveća prijetnja onom što želimo je Slavija. Trenutno 3 boda iza, a u EL imaju Fener, Anderlect i Malmo kući, Eintracht i Paok vani. U prvenstvu 10 bodova fore.
  • Jurki
    12.6k
    Slavija nam je totalno nebitna. Česi imaju direktan plasman u LP sljedece sezone po koeficijentu lige.
  • sebenico
    730

Najveća prijetnja je HNL... Zato moramo u subotu uzeti 3 boda.
  • veselko tenžera
    2.6k
    opa, hvala ti, dodatno si mi uljepšao večer.

uz dužno poštovanje, HNL nije problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.