• Patak
    3k
    Bravo Špika!!! Drugi gol u LP.
  • Maxova dijagonala
    1.2k
    Špika majstore igrač si za Dinamo!!
  • skener
    1.2k
    Špikić je najpodcjenjeniji igrač, a on je najbolje hrvatsko desno krilo, to sam govorio i ranije. Ali, valjda nema dobar PR pa njegovi golovi ne vrijede kao neki drugi.
    N.B.

Zona na aparatima
  • emilperska
    6.6k
    Zona na aparatimaskener
    Cordoba štovatelji* na aparatima hehe
  • Crusades1986
    13.2k
    Jel Cordoba sada s nama u sobi?
  • don
    6.9k
    general vrlo jasan;

"A Špikić je najpodcjenjeniji igrač, a on je najbolje hrvatsko desno krilo, to sam govorio i ranije. Ali, valjda nema dobar PR pa njegovi golovi ne vrijede kao neki drugi."
  • jedan u nizu
    9k
    Imao je onu priilku kada je zapucao (cak i solidno), ali smo imali poziivan rezultat pa nitko nije trepnuo.
    Da je bilo 1-1, a on pucao u onoj prilici kada je imao slobodnog igraca u izvanrednoj poziciji na povratnoj, ovdje bi mu se svi krvi napili.

Mene je nazivcirao i kog tog dobrog rezultata kada je to napravio. To je ono o cemu je dosta ljudi pisalo, nogometna inteligencija mu je takva da uvijek odabere losiju opciju kada se nade u sansi.
  • Plava stijena
    242
    General Neno zna motivirat svoje trupe, tu je bez premca jak. S obzirom na manjak konkurencije čak i nije potpuno suluda izjava kako zvuči na prvu. Poslije Gorice bi mogao i Ogiju podić samopouzdanje s nečim tipa: "Najbolji japanski lijevi bek u LP!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.