• emilperska
    6.6k
    Ne kuzim logiku zamjene.. Vjv Bati nije spreman..
    Izgleda da ga je RPG totalno razjebao na treningu jer ovo nema smisla ni taktički ni financijski niti ikakve logike s Ogijem..
  • GaijiZG
    1.6k
    Jel ko čuo sa Slovanove klupe "Fuck you mongol fuck you" :rofl:
  • Nino Bule
    14.2k
    Meni je ovo škoantno, ovakav nered u preuzimanju igraca nisam dugo vidio
  • Paggini
    25.1k
    Poštedi i ti mene onda odgovora gdje si možeš ućišariti koji lajk i pokazati da si na braniku grada i kluba.Tongo Doumbia

Pa oprosti što mi ide na kurac vječito podcjenjivanje kluba za koji obojica navijamo. I da, branit ću klub, isprike na tome, zaboravio sam da nismo na Dinamovom forumu.

Vadiš iz konteksta i događaje i moje usporedbe, dok cijeli forum uviđa da smo katastrofično stojali na terenu gotovo pola sata u kontinuitetu.Tongo Doumbia

Poštedi nas onda negative gdje si možeš ušićariti koji lajk i pokazati da si najnegativniji od negativnih. :)

Ali ne, javi se veći zagrepčanec od Bana Jelačića, da mi dokaže da ja serem po Dinamu.Tongo Doumbia

Nisam iz Zagreba.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Sad se sjetim upisa da je prošlo vrime Pjace na krliu, da nema to vise u sebi tu eksplozivnost, razigranost. Mašina!
  • rioda
    5.2k
    Ne kuzim logiku zamjene.. Vjv Bati nije spreman..emilperska
    Mislim da ga čuva, da se ne bi dogodila teža ozljeda kao s Petkom prošle sezone
  • emilperska
    6.6k

Ja sam jedan od tih bio. Na stranu golovi Qarabagu kao bljeskovi..
    Ovo je prva tekma da izgleda kao prime Pjaca iz 2016.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    danas je u obrani i u napadu maestralan
  • Paggini
    25.1k
    Fascinira koliko je Torrente došao niotkuda, a ostavlja dojam kao da mu je treća sezona da vodi obranu Dinama.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Nisam mogao nać kvalitativno klub približan Monacu, zato je bio Monaco spomenut, kao prvo.

Druga stvar, "zagrepčanec i Ban Jelačić" su sprdnja i sarkazam na tvoja konstanta branjenja neobranjivog u kontekstu kojeg sam objasnio komentar ranije. Ne moraš dokazivat otkud si niti je to relevantno za raspravu, ne brini.

Negativac nisam niti sam ikad bio, a tvoja sveopća borba za lajkove podržavanjem narativa koji je aktualan i "paše" mi nije promakla, ne brini.
  • dinon7
    1k
    Zašto ne povratna? Zašto ne povratnaaaaaa?
  • Facke
    3.9k
    Ovakve obrane same Zagi ima :lol:
  • The Undertaker
    5.8k
    Prodaju nam stalno istu foru da se Tolić izbacuje na našu lijevu stranu i radi 3 na 2 protiv Ogiware i Pjace jer ga naši vezni ne prate. Sad bi trebalo biti bolje (nadamo se).
  • jp23
    2.7k
    KULEEEEEEEEEEEEEEEE
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.