• Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Danas pred tv-om nažalost... Svi koji ste tamo poderite glasnice kao i uvijek, a ekipa neka samo hrabro odigra, ne sumnjam u rezultat i pobjedu :strong:
    IGRAJ DINAMO, NAPRIJED DINAMO, AJMO DINAMO HRABRO DINAMO!
  • andy
    115
    Pobjeda bi nam dobro sjela ali kako su neki vec pisali...ocekujem tvrdu opreznu tekmu protiv ekipe koja je na dnu tablice u ligi prvaka koja ali u domacem prvenstvo drzi prvo mjesto

12 utakmica 10 pobjede - 1 nerijeseno -1 poraz

Ajmo Dinamo !!!
  • Mr Anderson
    8.8k
    Bilo kakvu pobjedu želim. Nek bude 3:1 za nas uz to da super lik i veliki Dinamovac Tolić zabije gol.
    Znam da neće slaviti, a možda ga pogura u neki jači transfer.
  • Paggini
    26.3k
    Znam da neće slavitiMr Anderson

"A šta i da slavi, neka slavi nakon što smo ga toliko škartirali okolo i odbacili...."

- empatični Zonaši
  • Benito
    980
    Neka nama bude cleen sheet rađe, ne zanima me dal će nekome bit drago ak Tolić zabije...
  • Neron53
    896

A jel pustaju dalje ili furaju prema parkingu?
  • Mali dioničar
    16.1k
    "A šta i da slavi, neka slavi nakon što smo ga toliko škartirali okolo i odbacili...."

- empatični Zonaši
    Paggini

"Hahhaha, kako im je Šego zabio, tako im im treba kad su dopeljati belosvjetski škart umjesto rođenog Hajdukovca."

- konzistentni Zonaši
  • Paggini
    26.3k

Hahah al Šego nije slavio!
  • Mr Anderson
    8.8k

Tolić je veći Dinamovac od pola forumaša ovdje.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Već sam to napisao, ljudski je da želiš zabiti 100 golova klubu koji te otpisao. Pogotovo ako se želiš vratiti.

Duje Čop je nemilice trpao Hajduka i to u ne bilo kojem dresu nego u dresu najvećeg rivala i u tome su guštali svi dinamovci koji tada nisu bili u hejt fazi.

Šego je zabio gol Hajduku i danas u SN "povratak u Hajduk? Nikad ne reci nikad." Da je igrao ko gluha svinja tko bi ga ikad zvao u Hajduk.

Ibrahimović onda ne bi slavio golove u derbijima Serie A kao ni Pirlo ni Roberto Baggio, a legendardni Vieri ne bi smio slaviti ni na europskim utakmicama koliko je klubova promijenio. Ronaldo ne bi smio slaviti za Real protiv Barcelone niti za Milan protiv Intera.

Na nama je nadati se da Tolić neće zabiti niti asistirati. Igrači ga izvrsno poznaju, redovito su mu secirane mane pa se nadam da je ekipa spremna za iskorištavanje Tolićevih mana. Da, neće slaviti i ako zabije, ali od tog (ne)slavljenja se fakat radi sprdačina.
  • Tongo Doumbia
    4.7k
    Najjača nogometna podjela su mi slavljenje i neslavljenje golova. Neš' ti poniženja ako ga Tolić pod vanzemaljskom pulsom i naletom adrenalina proslavi u najelitnijem natjecanju ikad.

ODMAH MU ODUZETI GOSPODSKU I PURGERSKU AKREDITACIJU!
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Točno vidiš da je dosadno jer tražite razloge da se svađate :)
  • petkove škarice
    77
    Jel ima netko neki birc preporucit za gledanje tekme dns u zg
  • Bosskovitz
    12.7k
    Ozbiljne su kontrole na granici Mađarske i Slovačke, pregledavaju aute i ruksake, vozači pušu. Čisto da si uračunate, mi stojimo vec desetak dvadeset min, ekipa koja je dosla prije nas je tu dulje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.