• blubach
    500

Da.
    9. i 10. se križaju sa 23. i 24.
    11. i 12. sa 21. i 22.
    itd...
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Ma dobro kakve kalkulacije i pm.. bit cemo taman osmi i šukni bradom :cool:
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Sve osim pobjede je neuspjeh za nas. Vrlo je jasna računica, mi bez tri boda nemamo što razmišljati o prolasku u idući dio natjecanja. Da, uvijek se može dogoditi da današnji eventualni kiks nadoknadimo pobjedom nad Milanom ili BVB doma, ali to je u domeni SF-a trenutno.

Pobjeda nam donosi šansu da nam bodovi protiv Celtica doma i što god ušićarimo do kraja natjecanja nose potencijalnu iduću fazu natjecanja, vrlo vjerojatno direktan plasman u Ligu prvaka ako budemo prvaci iduće godine i finu financijsku injekciju. Poraz nas realno izbacuje iz kalkulacija, a remi nas dovodi u situaciju da moramo dobiti jednog "teškaša".

Naravno, još je dosta za odigrati do kraja, ali mislim da je realnije očekivati bodove protiv Slovana, nego se nadati nekoj senzaciji protiv Milana, neki čudesan bod na Emiratesu i onda se nadati da nam se ostali rezultati poklope.
  • IvanS
    192
    Ovu utakmicu treba dobiti i u smislu nastavka pozitivnog niza. Naravno, za par dana isto treba napraviti i protiv Gorice.
    Tada imamo stanku gdje se puno toga može doraditi, oporavljenike vratiti u pogon i sl.

Riječ atmosfera ne volim, ali današnjom pobjedom bismo stvarno napravili pravu prekretnicu.
    Već ste većina spomenuli značaj vezanih pobjeda u LP-u i to još na gostovanjima...

Ajmo danas samo hrabro i donijeti bodove kući!
  • The Undertaker
    5.9k
    Što kažu kalkulacije, koliko bodova će biti potrebno za 8. mjesto?
  • blubach
    500
    Mislim da i vise. Svakim remijem u grupnoj/ligaskoj fazi dodaje se novac fondu za plasman? Netko je vec pisao o tome...NitkoBitan

Ovo je točno.
    U principu se nagrade za poredak dijele u dionicama. Postoji ukupno 666 dionica i one inicijalno vrijede po 275k eura što ukupno čini 183.15m eura.
    Posljednje mjesto dobije 1 dionicu, pretposljednje 2 dionice itd.
    Svaki remi donosi 700k u cijelokupan iznos dionica (700k zbog toga što za remi svaka ekipa dobije 700k, odnosno 1.4m ukupno, a budući da se za pobjedu dijeli 2.1m, da tih 700k ne nestane, dodaje se ovoj nagradi).

Budući da je do sada bilo 9 remija u 54 utakmice, možemo prognozirati (odokativno naravno) da će u 144 utakmice biti 24 remija, što iznosi 16.8m eura pa se tako ukupan iznos za placement nagrade penje sa 183.15m inicijalno na skoro pa točno 200m, što tada znači da tada svaka dionica donosi oko 300k umjesto inicijalnih 275k (200m se podijeli na 666).

Uzmimo za primjer da ćemo završiti 22. na kojem smo sada.
    Tada bi dobili 15 dionica, odnosno 4.5m eura kao nagradu za poredak + 1m eura za ulazak u top 32. A prolaskom play-offa dobije se dodatnih 11m eura...
  • ShanKu
    1k
    Može kakva slika iz Bratislave uživo za nas koji nismo tamo? :sweat: makar lampa s ulice, pivkan.. svejedno
  • Boysica
    520
    Da neke fotke za nas smrtnike koji radimo popodne i na poslu moramo gledati tekmu ...
    I vratite nam se u metropolu sa tri boda ... :strong:
    I pokažite kako se navija
  • criticus
    2.6k

S tim da nama, ako na nekom ne popravimo gol razliku, ovi postotci su nešto niži.
  • Slavonac86
    424
    IMG-0402.jpg

da se ne bi slovaci zajebali kad vide ovu masu u “crnini”

ne znam stavit bolju sliku, jebiga
  • Orc123
    8.7k
    znaci to je joa 15-16 mil eura ako prođemo dalje.....bolesno!daj Boze....
  • tp1997
    611
    Mislim da to nije vjerojatno i da ćemo najvjerojatnije gledati tvrdu utakmicu, ali vidim scenarij gdje, ako nam se baš poklopi jako rani gol i ovi klonu, možemo natrpati Slovan
  • sarac1306
    18
    Za sve koji su u putu preko mađarske i ulaze po magistrali u slovačkoj. Na ulazu se puše dreger i kopaju po stvarima svim autima sa HR tablama. Mi smo prosli na simpaticnost. Sretno svima koji stizu!
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    BRATISLAVA

https://maps.app.goo.gl/dwk7md8NYUeiK7u4A

Okupljanje na glavnom trgu (Hlavné námestie) od 14 sati, najkasnije u 16 u korteu krećemo prema stadionu.

BAD BLUE BOYS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.