• mali M
    5.6k
    tako je, ajmo isprdat dečka koji je postavio logična pitanja... :roll: ja sam prestao više tu propitivati jer mi je rečeno da sam "negativan" oko pitanja stadiona pa sad šutim i promatram, psi laju karavane prolaze, Tomica niže presice u kojima sve kaže, ali ništa ne odgovori... I ekipa tu plešće od sreće, a ništa nezna... Ono bageri koji su srušili staru straćaru je ekipi poslužilo kao službeni početak "predradova", a i to je prošlo i utihnulo za tjedan dana... Al veselim se Kranjči jako! Nemojte da vas nečija negativnost spriječi u euforiji..
  • Neron53
    825

Ja to najozbiljnije mislim
    Zasto ne otici na pressicu i postaviti konkretna pitanja? Nitko nikoga ne moze sprijeciti da to odradi.
  • badjibadara
    3.6k
    ajmo isprdat dečka koji je postavio logična pitanja..mali M

Nisam to vidio kao sprdanje, nego kao odličan prijedlog.
    Još da imamo nekoga za dinamove pressice...
  • mali M
    5.6k
    onda sori, mislio sam da koristiš sarkazam. Uglavnom akreditaciju od Zone nebumo dobili, al mi je baš fascinantno kako nitko od novinara zbilja ne postavi logična pitanja na te nebuloze... Čak mislim da nema tu neke velike zavjere nego današnji "novinari" su piskarala koji samo odrađuju posao i ne zanimaju ih pitanja nego samo ko poltrončići snime presicu, odu u ured i to pretipkaju i ušminkaju. Davno sam rekao da mi nećemo vidjeti ni s od stadiona u Kranjči do idućih izbora i eto nas... Jel sam ponosan što je tako ispalo, ne, zapravo sam razočaran, al sam odmah prepoznao nesposobnog političara sa izlizanim floskulama kakvog smo gledali 20 godina.. i koji je spreman i idućih 15 kao i Bandinjo prodavat maglu o Maksimiru...
  • Neron53
    825
    Za njegove pressice niti ne trebaju neke akreditacije , lako se sazna gdje i kada se odrzavaju.
  • gledatelj
    622
    Ako sam dobro vidio, na skycrapercity forumu su stavili da je zatražena građevinska dozvola u 9. mj za kranjcevicevu
  • criticus
    2.6k
    Zašto kad kaže da u kranjčevićevoj početkom 2025. počinje gradnja nitko ne upita: gospodine gradonačelniče, ali mi smo već duboko zagazili u 11.mjesec 2024., gdje vam je građevinska dozvola, gdje vam je kompletirana dokumentacija sa troškovniko., gdje su osigurana sredstva po tom troškovniku, gdje su vam obavljeni postupci javne nabave za izvođača i stručni nadzor, koji su uvjetovani jedan drugim, koji su vam rokovi za te stvari?db-izbjeglica

Pogleda sam intervju. Pita ga je novinar jel se zna izvođač, on je rekao ma ne, to sve ide preko javne nabave, mi sve tako radimo da građani Zagreba manje plate. Parafrazirao sam.

Nije nitko pisao da je raspisan natječaj za javnu nabavu. Zna li netko pouzdano? Koliko mora minimalno po zakonu trajati, zajedno sa rokovima žalbe?

Ja vjerujem da će se stadion napraviti. Sve će još kasniti, ali napravit će se. Za političara na vlasti u ovom trenutku je to oportuno za izbore koji slijede. Kako god se on zvao.
  • Droljo
    8.7k
    Za njegove pressice niti ne trebaju neke akreditacije , lako se sazna gdje i kada se odrzavaju.Neron53

Jel ja to njušim transparentnost?
  • Nolifer
    8.5k
    Za njegove pressice niti ne trebaju neke akreditacije , lako se sazna gdje i kada se odrzavaju.Neron53

Nek vidi s pernarom i udri :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.