• NKDZ86
    1.9k
    kako glup moraš bit, da su htjeli sukob, tu ogradu preskočiš zmirečki, a ne rušit ju, kikiriki u glavi. laju na mjesec
  • dzis
    857
    trazis probleme,a molis Boga da ih ne nades
  • Kepec
    6.3k
    Tovari u varaždinu colorized:
  • Zagi
    8.3k
    Trebat ce drzavne sluzbe ih pomno pratitiCrni86

Neće. Zaboravi to, kontra je političkog interesa.
  • San Lorenzo
    16.7k
    Po mojoj matematici, mi idemo na poljud sa +1 ispred njih.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ma i -2 bi bilo super. Sve iznad toga fenomenalno.
  • Crni86
    4.5k
    a to je drugi par rukava. Ali Luksa ih je vrlo vjerojatno jako duboko zakopao, slicno kao sto je i jug.
  • Mali dioničar
    16k
    Samo Tommy d.o.o. godišnje zaradi 25 milijuna EUR.

Tommy može svake godine dati u klub 10-15 milijuna EUR i vlasnik si to može priuštiti.

Osim toga, klub im je sportsko dioničko društvo.

Ako baš žele otplatiti kredite, mogu to napraviti bez problema.

Imaju 100.000 članova i da izdaju nove dionice po 100 eura vrijednosti, skupe 10 milijuna eura bez problema.

Hajduk "propada" do transparenta "kolaps". I cijelo to vrijeme je osvojio 2 kupa, Europu ni ne igra i još uvijek nije propao.

Što ne sprečava lumene na ovoj temi da svaki put nakon što ne osvoje tri boda, vade Štimčeve, Vejićeve i ne znam čije teorije o propasti i stečaju Hajduka.

Pa sam Štimac im je prodao dionice po 60tak EUR koji cijeli Hajduk procjenjuju na 34 milijuna EUR.

U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je ponuđeno 2.000 (0,37%) dionica Hajduka, a koje je Naš Hajduk kupio za 123.600 eura te se popeo na 30,49% dionica Kluba.

Naime, navedeni paket dionica je bio u rukama Igora Štimca, čija je imovina radi neplaćenih dugova
    ovršena. Iznos koji je uplaćen za dionice ide izravno na račun vjerovnika.

Ne, Hajduk neće u stečaj i neće propasti.

I dobro je da neće jer nogomet bez rivala nije zanimljiv.
  • vjeko1701
    8.9k
    Imaju 100.000 članova i da izdaju nove dionice po 100 eura vrijednosti, skupe 10 milijuna eura bez problema.Mali dioničar

Hajduk ima 100k članova od kojih značajan broj ni ne zna da su članovi, neki ni ne znaju još hodati. Na vrhuncu one akcije se išlo po raznoraznim domovima, skupljalo podatke, plaćalo učlanjenja. Prilikom učlanjivanja čak ne ne moraš dati svoj OIB, doslovce ti piše da može stavit samo nule. Na zadnje izbore im je izašlo oko 5k članova. Ne kažem da imaju tolko članova al ovih 100k je otprilike realno ko i ona Jakobušićeva strategija.

vade Štimčeve, Vejićeve i ne znam čije teorije o propasti i stečaju Hajduka.Mali dioničar

Evo, ja osobno takvima nikad nisam vjerovao, al kada sada već bivši al ne tako davni SD izađe s izjavom da nema za pojačanja jer nikog nisu prodali (između ostalim sličnim izjavama ovo ljeto) onda priče o ne toliko bajnoj financijskoj situaciji ipak imaju malo veću podlogu od Štimčevog obračuna po medijima.

Mislim da nitko ne vjeruje da će oni propasti ali da dolje cvjetaju ruže, pa sigurno baš i ne. A o tokovima novca će se možda za koje desetljeće saznati nešto više.
  • The Undertaker
    5.8k
    Naravno da Hajduk neće propasti jer bi se u spašavanje uključili i grad Split i država, kao i prije 15 godina. Ono što je vjerovatno (i bitnije) da će na zimu prodavati igrače i neće se pojačavati.
  • Jurki
    12.4k
    Ne znam u kakvom su stanju, sigurno ne u bajnom.
    Ali tvrditi da ovakvim nacinom poslovanja moze funkcionirati bilo koja tvrtka/klub je ludost.
    Po tome onda nebi jedan Rangers, Leeds, Schalke itd ugasili se ili dosli na rub bankrota.
    Isto tak tvrditi da gazda onog usranog ducana koji im je sponzor bude svoju zaradu stalno poklanjal nogometnom klubu isto nema logike.
    Siguran sam da nista nije geschenk.. jer ne veli se bezveze da nema dzabe ni u stare babe.
    Isto tak zar netko misli da Bogdanovic kojem je karijera pri kraju bu isto trpal i dalje pare u tu prciju?

mozda, jer ak su to vec jedanput napravili.. nema garancije da ce opet.

Edit: znam da su nam rivali.. i da vise nebi bilo to to.. ali da, zelim im da propadnu.. ko ih jebe.
  • Crni86
    4.5k
    Hajduk neće u stečaj i neće propasti.Mali dioničar

To nitko nije ni napisao, vec se pisalo da su u financijskim problemima sto je i sam bivsi sd potvrdio. Niti vejic, niti stimac vec covjek koji je bio unutra i koji zna kakvo je financijsko stanje je reko da nemaju love za 2 mjesecne place. Predsjendik je izjavio da nemaju love za pojacanja. Samim time to je vidljivo i po transfer roku na ljeto.

O tome da su zalozili buduce transfere pukstasa i sigura bankama zna cijela hrvatska, a kaj mislis tko to radi? Netko tko posluje dobro, tko ima love i kupa se u njoj ili netko kome gori pod nogama?

Ne znam na temelju cega ti mislis da oni mogu trazit dodatne kredite jer cini mi se da im je zadnji zahtjev za kreditom odbijen na ljeto o cemu se poteglo i pitanje na jednoj od onih njihovih sjednica. Ljudi posluju s debelim gubitkom zadnje 3 godine te im se predvida velik gubitak i ove godine. Cash flow im je ocito los jer traze kreite ko ludi i ne znam tko bi bio dovoljno lud dat njima ikakav novi kredit.

Druga je stvar sta imaju neke financijere i sta se neke stvari vrlo vjerojatno rjesavaju tako da ne produ kroz knjige. Pa i uz pomoc njih nakon “bombasticnih” pojacanja i bacanja na glavu u prvenstvu su radili na ciscenju kadra i doveli nikoga. I slijepac vidi da su u financijskim problemima. Jos uz sve to pukstas i sigur ne igraju i pitanje je uopce kada i za koliko ce se moci prodati i opet veliki dio toga novca ce ici bankama da se namire.
  • Peškaman
    4.7k
    A ne znam koga mogu prodati, Pukštasa i Sigura.
    A koliko im u zadnje vrijeme i kako igraju čisto sumnjam da će dobiti više od 5mil€ za Pukštasa i 3,5 mil € za Sigura.
    Od ostalih jedino da Durdova i Prpića pokušaju prodati ali nevjerujem da su toliko ludi da Durdova 'utope' već ovu zimu.
  • Mali dioničar
    16k
    Ne znam na temelju cega ti mislis da oni mogu trazit dodatne kredite jer cini mi se da im je zadnji zahtjev za kreditom odbijen na ljeto o cemu se poteglo i pitanje na jednoj od onih njihovih sjednica. Ljudi posluju s debelim gubitkom zadnje 3 godine te im se predvida velik gubitak i ove godine. Cash flow im je ocito los jer traze kreite ko ludi i ne znam tko bi bio dovoljno lud dat njima ikakav novi kredit.Crni86

SDD ne treba kredite ako se odluči na izdavanje dionica odnosno povećanje kapitala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.