• Jurki
    12.4k
    ne kukam ja za Emrelijem, pa ni za Kanekom.. ali je cinjenica da Emreli nije krilo, Kaneko i Ogiwara su wing backovi.
    Ali je cinjenica da od Emrelija nismo izvukli ni 10 posto u odnosu kolko je bil placen.
  • Orc123
    8.6k
    Emreli je najmanje igrao tamo gdje je trebao! Istina, ne znamo iskorisiti ono sto imamo jer imamo fetiš na mixanje pozicija igracima. Nadam se da ce Bjelica od sad tu praksu ukinuti jer ne donosi nista dobeo ni Dinamu, ni igracima.
    Emreli je odlican igrac, svojeglav, ali ko lik super. Slican je Petku, igrac poteza, ali luda glava malo. Tamo se odlicno prilagodio i da smo ga znali iskoristiti i mi bi imali koristi, pogotovo sad kad nam fali 3. Napadac ili za europu u sustavu 352...
    Njegova statistika uopce nije losa u Dinamu s obzirom koliko je igrao. Nikako taraba od igraca ko neki, samo si nismo obostrano legli da bi pokazao najbolje od sebe!
    Zabio neke bitne golove i donio bitne pobjede.
  • Zagi
    8.3k
    Trener koji zna kaj radi ce iz svakog igraca izvuci maksimum.. nasi treneri se trude sjebati igraca.Jurki
    Iz momčadi.
    Ne slažem se baš da bi momčad dobila više da su spomenuti igrači igrali na svojim primarnim pozicijama jer bi pozicije koje su oni "krpali" onda bili još dodatno oslabljene.

Emreli da bi igrao napadača, morali bi u 352. Isto za Kaneka (wingback).
    Ako Franjić i Ljubičić ne igraju beka, tko igra?
  • mali M
    5.6k
    da bi momčad dobila više da su spomenuti igrači igrali na svojim primarnim pozicijama jer bi pozicije koje su oni "krpali" onda bili još dodatno oslabljene.Zagi

a dobro, to mi vrijedi kao dobra teorija ako oni nisu među boljima na svojoj poziciji. Po meni je Ljubo u tom trenutku bio jedan od boljih u vezi. kad si ga stavio na beka, ostavio si nam oslabljenu vezu da bi dobio prosječnog beka.. po meni je to oslabljivanje onda dvije pozicije. zato ne volim to miksanje pozicija. pa dokaz ti je sad ovo sa Ogiwarom. Više momčad dobiva sa Ogijem na LB nego kad tamo stavljaš RPG-a koji onda odigrava prosječno... A RPG-a možeš staviti na njegovu poziciju gdje puno više doprinese
  • Zagi
    8.3k
    Po meni je Ljubo u tom trenutku bio jedan od boljih u vezi.mali M

Eh, tu se razilazimo i nema baš dalje :lol:
  • mali M
    5.6k
    Dobro ti si sad zapeo, to je bio trenutak kad nije bilo ni Stojka, ni Kačavende, ni Ademija ni Roga, bili smo zapeli sa Miškom, Bulatom i Baticom. Po meni je bio korisniji u vezi.
    ALI, da sad ne odemo u krivo, nemoj fulat poantu, ja sam zagovornik da nije dobro napravit dvije prosječne pozicije nego jednu odličnu, a drugu prosječnu... Siguran sam da smo u tom trenutku isforsali Bogdana (da nije postao avet u boksericama) da bi bio na istoj razini ko i Ogiwara.. ni bolji ni lošiji
  • Zg123
    461
    Sunjic postao reprezentativac BIH. Steta sto je iz Dinama otisao u Championship, jedan od primjera kako se ne treba igracu voditi karijera
  • San Lorenzo
    16.7k
    Marko Tolić pokazao zašto igra za Slovan, a ne za Dinamo...ovo večeras je tek malo jači nivo od onoga na kojem je bio ovdje, i dalje je to igrač koji igra samo kad ima loptu u nogama.
  • Crusades1986
    13.2k
    Sve ti je jasno kad im je čovjek kapetan.
  • nemapredaje
    3.6k
    U dva, tri navrata su ga naši na centru doslovno odnijeli zajedno s loptom. Premekan je on bio i ostao.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Realno, Tolić je daleko najbolji igrač Slovana. Kod nas nije bio standardan pa je to jedan od pokazatelja zakaj nebo trebali svršavati na ovi pobjedu. Fokus na Goricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.