• Dani Olmić
    384
    bilo bi lijepo, al sumnjam da bi se Broz vracao u HNL - pa nece s konja na magarca - kaj mu fali tamo - nagutat ce se jos dovoljno arapske nafte
  • Zagreb1992
    1.8k

Prije bi sponzor mogao biti admiral nego Gavrilović :D
  • Orc123
    8.5k
    Mislim da se ne smije ponoviti greska sa Vrbom, kakvu smo napravili sa Zivkovicem.....Vrba mora ostati do ljeta u Loxi i skupljat tamo iskustvo cak i ako ode Baturina i Rog.....u loxi se jako dobro razvija. Govorio sam jos prije koju godinu da mu treba posudba i trebala mu je! Ne smije se zakociti razvoj!
  • NKDZ86
    1.9k
    bio Vrba na futsal dinamu u subotu u ciboni.
  • Orc123
    8.5k
    Morali bi isto tako probat nac neki klub partner, idealno 1. slo liga jer puno nam igraca propada po posudbama. Tamo bi imali apsolutnu kontrolu u razvijanju nasih igraca i definitivno dugorocno bi to bilo, kako igracki, tako i financijski isplativo. Ukolikl to ne uspijemo, svim silama se zalagati da se 2. Momcadi vrate u 2. Hnl, tj. 1. Ligu sad...
  • Zagi
    8.3k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?
  • Orc123
    8.5k
    tko je to napisao? Vrba ni nije 10ka, nego 8ica, bas kao i Kacavenda. Mogu to odigrati ali dat ce najvise na centralnom veznom. Radni igraci sa vicom u igri.
    Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...
    Imamo strasno potentnu mladost! Sucic, Pavic, Kaca, Vrba, Stojke, jos uvijek Bati, a prirodao bi i odlicnog Slovenca Suntu.
    Stvarno Bogatstvo!
  • Zagi
    8.3k
    tko je to napisao?Orc123

Ti . Ako ostaviš Vrbu na posudbi , a prodaš Baturinu i ne kupiš Roga, ostaje Stojković.

Stojkovic je Bogom dan talent, cista 10ka, igrac poteza, ako ce ostat zdrav definitivno najveci kandidat da uskoci u Batijeve kopacke,...Orc123
    vidiš da jesi

Zašto bi jedan imao prednost u odnosu na drugoga? Nek se bore.

Na ljeto. Baturina neće biti prodan na zimu.
  • Paggini
    24.7k
    Zašto bi Stojković bio pretplaćen na mjesto 10ke kada ode Baturina?Zagi

Pa ne bi bio, ali po mome osobnom osjećaju i dojmu, mislim da je prirodni nasljednik Baturine i da ima ono Olmovsko u sebi. To nije dokazano, kao što nije dokazano ni da je Vrba TAJ nasljednik.

Neka se obojica bore za poziciju, dovoljno će biti utakmica za obojicu. A Stojkan može i na krilo ići nekad, ako je Vrba na 10.
  • Zagi
    8.3k
    Može i Vrba na krilo.
    Nek se bore. Obojica su jako dobri, to je poanta.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Zajec je rekao da tražimo još jednog golmana za rotaciju,po meni idealan kandidat za tu poziciju je Oliver Zelenika.
    Domaći dečko i uz to Dinamovac
    Ima 31 godinu tako da može još 4 godine branit na ovom nivou
    Odlična igra nogom što je za klub poput Dinama u hnlu jako bitno
    Solidan u istrčavanju i ne prima pacerske golove
    Siguran sam da bi pješke došao u Maksimir da ga zovnemo!
  • Paggini
    24.7k
    Osobno mogu reći da sam radio sa djevojkom koja je jako, jako bliska sa suprugom Zelenike i stalno sam ju iz dana u dan davio da javi Oliveru da dođe u Dinamo.

Pričali smo ljetos, kad je završio transfer rok i pitao sam ju kao "šta ovaj zelenika glumi, šta ne dođe u Dinamo", pa mi je rekla da mu se nitko nije javio, a da ona misli da bi on itekako htio se vratiti u klub koji gleda kao SVOJ.

Super opcija za drugog golmana, možemo njima poslati Čavlinu za tesanje, recimo.
  • Crni86
    4.5k
    ovo bi bila prava stvar.

Zeleni je jedan od nas, a bome je i dokazao da ima kvalitetu. Vrijeme je mozda ne ljeto zagija gurnut u neku treneraku ulogu te povuc zeleniku, a cavlinu uglavit na posudbi u varazdinu. Top komba bi to bila.

Makar mislim da ce se cavlini vec na zimu trazit nova destinacija.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    boljeg se ne može nać za tu rolu rezervnog golmana.
    Mislim da bi on bio zadovoljan sa nekih 10-15 utakmica u sezoni i da uskače ako Neva ima neke zdrastvene probleme ili ako opet upadne u lošiju fazu kao prošle i ove jeseni.
    Gledam ga jučer kakva samouvjerenost u igri nogom i istrčavanju...strašan golman
  • NitkoBitan
    18.7k
    Koliku Zagorac ima placu? Varazdinu je recimo 2023. godine cijeli budzet za place igraca bio otprilike 1,5 milijuna eura, cisto za neki okvir koliko Zelenika zaraduje u Varazdinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions