• nemapredaje
    3.6k

Da, ali su ih već potrošili.

Oni trenutno troše novce od prodaje Pukštasa, ali ozbiljno.
  • Orc123
    8.5k
    ma znam ja to....zato velim bit ce im izazovna sezona.
    Mi smo financijski stabilni i na zimu cemo sigurno jos ojacati kadar.....
    Nego, veli mi kolega Hajdukovac da ne mogu komentirati nista na drustvenim mrezama, idem gledat i koja im je fora s tim da su iskljucili komentare npr. Na fejsu?
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Igranje na dva fronta, pa makar i grozno na oba fronta, gradi klub i uči ga na novu, višu razinu. To im nikako ne želim - želim da se koprcaju u mulju vječno.

Uz to, tu je i financijska injekcija koju dobiju od igranja u Europi, koju im također ne želim. Neka ih izvlači država i Split iz govana u koje su sami upali, ne bi im bio ni prvi ni trideseti put.
    Paggini

Ima jedna Duga cesta, koja vodi sve do Raja, to je KRUŽNI TOK
  • Jurki
    12.4k
    Oni trenutno troše novce od prodaje Pukštasa, ali ozbiljno.nemapredaje

Znam da je factoring u pitanju, ali Pukstas nema ponuda (bar ne onih koje bi oni htjeli).
    Uostalom kak ja mogu factoringom doci do novca, ako ni ne znam kolku bu cijenu određeni igrac postigel.
  • rioda
    5.2k
    Oni trenutno troše novce od prodaje Pukštasa, ali ozbiljno.nemapredaje

I bome se trude da ga prodaju za što manje novaca :grin:
  • Paggini
    24.7k
    I bome se trude da ga prodaju za što manje novaca :grin:rioda

A nije ni da se Pukštaš trudi biti prodan, bit će lijepo mu u Splitu.

Plakat će oni za Parminim parama, sve mi se čini.
  • Dudu24
    237

Ugasili su sve komentare zbog vrijeđanja Perišića :lol:
  • Orc123
    8.5k
    pa Perisica odavno nema, zar se nisu bas oni zalagali toliko za otvorenost kluba prema svojim navijacima i slicno? Malo licemjerno ali ajd.....
  • nemapredaje
    3.6k

Mislim da je Štimac u podcastu pričao da su oni dobili kredit za poslovanje na temelju buduće prodaje Pukštasa.

Sad koliko je to moguće i realno i koliko Štimac sere, ne znam.
  • NORTE
    12.1k
    Kaže njihov novinar da je "Hajduk izbjegao euforiju" :lol:, a bili su na istinskih +7 prvi put nakon 20 godina!
    Euforija je bila u zraku, samo su imali neki konsenzus da to pokušaju smirit koliko mogu.

Već spominje i mogući "raspad sistema", itekako moguće protiv Osijeka i dinama.
  • Zagi
    8.3k
    Znao sam da su mitomani ali ono kaj sam sinoć slušao...
    Oni žive u potpuno paralelnoj realnosti.
    No dobro , nebitno.
  • mali M
    5.6k
    oni bi ako uzmes sve cinjenice morali osvojiti Prvenstvo da bi koliko toliko mogli poslovati daljeOrc123

ma, nebi ih spasilo ni 3 prvenstva za redom jer naša nagrada za osvajanje Hnl-a je mizerna i simbolična. Kako si i rekao, prava lova je u Europi, a tu bi i dalje po starom provjerenom receptu ih mazali po redu tadžikistanci, a o divovima San Marina i Cipra da ne govorim... Njima je zapravo Gatuzo najbolje što im se moglo dogoditi jer ne šljivi pola posto euforiju i nije mu poznat termin "jesenski prvak", ali vjerujem da će i on brzo skužiti da nemože zaustaviti tu bolesnjavu od euforije koliko god bilo očito da je onda jedan poraz tragedija koja vuče posljedice na daljnje utakmice... Samo neka mi lagano slažemo momčad i neka se Bjelko čim više upoznaje sa kadrom da zna kako reagirati i sa kime i tu nas je već teško zaustaviti...
  • Carrasco
    4.2k
    Sudačka komisija nakon 12.kola:

Odluke u korist Hajduka: 2
    Odluke u korist Dinama: 1

Na štetu Hajduka: 1
    Na štetu Dinama: 2
  • Crni86
    4.5k
    izgledali su oni ovako i protiv slavena u koprivnici, samo je razlika sta slaven svoje sanse nije realizirao, a ovi su eto uspjeli ugurat autogol bozica nakon cega se slaven slomio.

Slaven ih je u koprivnici rastavio u prvih pola sata kao i varazdin jucer. Loksu su isto uspjeli slomit, a mogla je i lokomotiva njih na poljudu iznenadit.

Nevezano na utakmice 2 puta tjedno, oni jednostavno nemaju kvalitete. To je i ono zbog cega smo svi mi bili ljuti nakon derbija na maksimiru. A iskreno jucer se vidlo i da se gattuso pogubio, konstantne promjene, pa konstantne promjene pozicije igraca i sl. Poraz, dva ce to sve razdrmat. Al bez obzira na to mi moramo gledat sebe, samo sebe, imat pravi pristup i pobjedivat.

Mislim da se pricalo o slicnoj kombinaciji i za sigura. Racunajte da je vrlo vjerojatno i lova od vuskovica odavno potrosena. A onda na to sve bivsi sd kaze da nemaju love za place 2 mjeseca. Trebat ce drzavne sluzbe ih pomno pratiti jer sumnajam kako je financijski legalno sve sta se dole desavalo ili ce se desavati.
  • bbb medimurje
    3.3k
    dobro za ovaj nedosudeni penal u sibeniku objasnjenje komisije je realno sramotno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.