• don
    6.8k
    "Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
    Svjesni smo kolika je važnost članova Kluba, i podrške koju imamo tijekom svake utakmice bilo na Maksimiru ili u gostujućim utakmicama i da smo dužni ispraviti svaki nedostatak i pobrinuti se da se ona ne ponovi.
    Već od iduće utakmice postavit će se jasna pravila omjera ulaznica i transparetno predstaviti članovima."
    deda

chat gpt 1/1
  • deda
    33.8k
    Kao povjerenik ja moram stati u obranu istih jer je netočno da je klub dao tj. ponudio svim povjerenicima ulaznice. Možda su neki uspjeli izžicati, ali za većinu njih znam da nisu dobili ulaznice niti su ih tražili.
  • ksapi
    3k

Nisam ni aludirao na sve, nego tu nekolicinu, koji se ocito vode starim sistemom. Meni je i dalje nevjerojatno da se tolika kolicina ulaznica na razne strane uspjela izzicati, ali stvarno se nadam da se vise nece ponovit, pogotovo ne u ovim razmjerima.
  • NKDZ86
    1.9k
    bome fino ih deremo za to kaj imamo
  • Jurki
    12.4k
    Da, bas budu interni akti sprijecili ponavljanje ovakve pizdarije.
  • Joza
    489
    Možda su neki uspjeli izžicati, ali za većinu njih znam da nisu dobili ulaznice niti su ih tražili.deda
    Opet dolazimo do tog da nije nestalo 70 karata nego 500tinjak. Jedini zakljucak vaseg objasnjenja je da igraci imaju enormno velike obitelji, sponzori su svojim ulaganjima u dinamo zasluzili fini broj karata, a i manjina povjerenika se ogrebla za posten broj.
  • deda
    33.8k
    Moje objašnjenje se tiče samo povjerenika. Ne i odgovora kluba.

Osobno znam da su ljudi u klubu svijesni problema koji se dogodio i ja tako njihov odgovor shvaćam. Da se to više neće ponoviti tj. da će se jasno znati na što godišnjaci i članovi mogu ili ne mogu računati.
  • Paggini
    24.7k
    Samo da ne bude za London objava tipa

"Klub je na raspolaganje dobio 3000 ulaznica, a od toga će 200 ulaznica biti dostupno na Ticketpointu.

Prvokup će prvog dana imati godišnjaci, dok će drugi dan prodaje ostatak karata biti u prodaji za članove kluba".

:lol:
  • Draž
    1.4k
    Povjerenik sam. Niti sam tražio, niti mi je klub ponudio određeni broj ulaznica niti sam to očekivao. Od početka sam bio svjestan da je za Salzburg i Bratislavu pušten mali broj karata za goste.

Ne stavljate sve povjerenike u isti koš.
    Molim vas u ime ostalih kolega povjerenika... Ako pišete, onda napišite "određenim ili nekim povjerenicima". Ili ih imenujte ako ste sto posto sigurni.
    Nemojte stvarati negativnu atmosferu i odbojnost prema povjerenicima koji časno i odgovorno obavljaju tu dužnost.
    Hvala unaprijed
  • Jurki
    12.4k
    Cinjenica je da ovo nije mogla napraviti 1 osoba sama.
    Odgovore treba potraziti kod onog ko je zaduzen bio za ulaznice.
    A valjda se zna ko je ta osoba u klubu.. i njega treba pitati za zdravlje.. nije se to desilo slucajno.
  • blubach
    423
    "Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
    Svjesni smo kolika je važnost članova Kluba, i podrške koju imamo tijekom svake utakmice bilo na Maksimiru ili u gostujućim utakmicama i da smo dužni ispraviti svaki nedostatak i pobrinuti se da se ona ne ponovi.
    Već od iduće utakmice postavit će se jasna pravila omjera ulaznica i transparetno predstaviti članovima."
    deda

Hvala klubu što nas je podsjetio na neka mračna vremena.
    Nisam izgubio povjerenje, ali je lagano počelo padati.
  • Liks90
    2.3k
    Gorica 327
  • Droljo
    8.7k
    Desilo se sranje. Još svi uče i bude to bolje. Reagiralo se prema klubu i dobili smo odgovor. Idemo dalje. Bitno je da se to interno riješi i da se ne ponovi što, siguran sam, niti ne bude.
  • Dudu9
    878
    Zaboravite da će neko dobit kaznu za ovo jer su svi u tome, ko je sve mogao uzet karte si je riješio od kluba do sponzora, jedino što klub može napraviti da napravi pravilnik ko koliko može dobit karata, zatim obavijest koliko je preostalo karata za slobodnu prodaju
  • Joza
    489
    Još svi uče i bude to boljeDroljo
    Dinamo nije klub kod kojeg ces odradit praksu kako bi se ucio poslu. Koliko puta se napisalo da ne smijemo imati trenera koji se uci poslu, tako mislim da je sasvim legitimno to isto traziti i od ljudi koji vode klub. Drugo, ovo nije greska zbog koje dolazi jer se svi uce poslu nego cisto iskoristavanje pozicije i poznavanja razno raznih ljudi u klubu, a mislili smo i tako nam je bilo predstavljeno da ce se to sasjec.
    Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa. (Ili se na to zaboravilo)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.