• Heisenberg1986
    250
    Svatko tko misli da je spikic dugorocno bolji igrač od cordobe pa i mbukua ili kaneka nema pojma o nogometu. Sori, ali tako je. Nakon prilagodbe cordobe ćete vidjeti o kakvom igraču se radi, a špika nakon dinama neće igrati u jacem klubu od lokomotive.

Bjelica trenutno koristi većinom igrače koje poznaje, a ni tu nema mjesta baš za špiku osim u utakmicama protiv fenjeraša, a da cordoba nije kasnio na trening ne bi ga ni vidjeli osim u zadnjih 15 20 min.

Špika pošteno radi i trudi se, al njegov domet je nažalost gorica ili lokomotiva, dinamo je za njega previše.
  • mali M
    5.7k
    donosi lošije odluke od špike u zadnjoj trećiniMaxova dijagonala

:lol: pa daj me nemoj zezati... To je ono što se Špiki najviše prebacuje da je ograničen... Svima je za Cordobu dovoljno 10 utakmica za procjenu, a za Špikića je preko 100 utakmica od kojih je 90 bilo prosječno ili ispodprosječno dovoljno da vas uvjeri da je naše najbolje krilo...

radi i trudi se, al njegov domet je nažalost gorica ili lokomotiva, dinamo je za njega previše.Heisenberg1986

Ovo je najbolja procjena Špike
  • Patak
    3k
    Forumska struka bi ga se riješila i prodala u Goricu, ali on kod već šestog sedmog trenera igra u Dinamu, a ne u Gorici.
  • Dudu9
    886
    To što Špikić nije igrač za dinamo kojeg želimo, to je poraz sportske politike kluba u transferima jer se ta pojačanja nisu uspjela pokazati boljima od Špikića dokaz su već 5 različitih trenera a ne zona struka
  • Crni86
    4.6k
    Ja nisam fan spikica. Spikic po meni nije kvaliteta igraca za dinamo niti igrac kakvog zelim gledat u dinamu. Ali spikic je jucer pokazao kako se odnosi prema dinamovom dresu. Nakon zadnjih nekoliko utakmica sa kriminalnim pristupom gdje nam je trka bila na razinj amatera, meni je bilo osvjezenje vidjeti da napokon jedno nase krilo trci, radi faulove i pristice protivnika pa makar morao ici za njim do svojih 16 metara. Mi vodimo 3:0 on trci za prorivnikom 20 metara nakon izgubljene lopte i radi faul. I rade bi gledao nekvalitetnog spikica sa takvim gardom nego talentiranog neymara kojem je ispod casti potrcati za dinamo.

Cordoba svakako ima veci napadacki potencijal, al jos je dosta neodgovoran u obrambenoj fazi. Bezveze iskace pa zbog njega puca obrana odmah u prvom redu i sl. Ja sam nakon jucer uvjeren da ce mbuku biti nase prvo desno krilo do zime. Ima defanzivnu odgovornost sto bjelica smeka, a za spikica je u napadu televizor u boji.
  • mali M
    5.7k
    Forumska strukaPatak

Ajde prestanite s patetikom. Da li si ti "forumska struka" kad komentiraš igrača koji se tebi ne čini da je za Dinamo... Dopustite da neki od nas nakon toliko utakmica i godina gdje Špika nije iskoračio iz prosjeka imamo drukčije mišljenje od tebe... Nemojte bit licemjeri
  • Patak
    3k
    Odi spat, kasno je, pusti patetiku.
  • Nino Bule
    14.5k
    to je poraz sportske politike kluba u transferima jer se ta pojačanja nisu uspjela pokazati boljima od Špikića dokaz su već 5 različitih trenera a ne zona strukaDudu9

Samo cordoba i mbuku koji su zapravo jedina konkurencija spikicu nisu ni kod kakvih 5 trenera bili, kaneko je imao i vecu minutazu od spikica al realno ne isplativ igrac za ulozit novac u njega pa trazimo dalje.

Špika je kod 5 trenera rotacijski igrac i s time malo tko ima problema, koristan igrac na deficitarnoj poziciji, vi koji prodajete bajke o najboljem desnom krilu i prvotimcu koji to nije trebate pocet citat sta se piše.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ja i dalje stojim kod toga da bi Špikić mogao jako puno donijeti Dinamu kao WB i da je to njegova prava pozicija. Istu stvar vjerujem i za Pjacu na poziciji napadača.
  • mali M
    5.7k
    ma sve okej, možda bi Špika i mogao nešto donjeti, ali 5 godina traženja pozicije i prosječnih partija mi je jednostavno vrijeme za reć doviđenja... Nek proba svoje izboriti neki Mikić ili drugi mlađi svježiji igrač koji će možda nešto i uspijeti. Već sam odavno komentirao da igrače koji u Dinamu igraju rotaciju i nakon 5 godina nema smisla više držati. Voljeli mi to ili ne Dinamo je razvojni klub, ne možemo čekati nekoga 5 godina da mu se pronađe adekvatna pozicija ili da magično odjednom proigra.. trebali su mu onda odavno Čačić, Bišćan, Jakir pa i Dalić otkriti da je bolji wb nego krilo, sad mu iznova otkrivati poziciju i navikavat ga na taj sustav igre mi je bezveze. S time da opet, po meni on premalo daje na terenu osim trke... U Dinamu samo trka nike dovoljno, vez obzira što je plus...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    U suštini, možda prema njemu imam "Rukavina" kompleks. Kad god da gledam imam osjećaj da može više i da će baš to sada biti to. A vjerovatno neće biti :)
  • Patak
    3k
    Špikić iako se čini da igra pet godina u Dinamu, igra tri, ovo mu je četvrta sezona. Prije toga je igrao u Gorici, a u Dinamo se vratio za sezonu 2021/22. Ima 25 godina, iskustvo igranja LP i EP, može igrati lijevo i desno krilo, pouzdan je, može trčati cijelu utakmicu, box to box igrač, igra obranu, ne žali se ako je na klupi, ne pokazuje nezadovoljstvo ako ga trener izvadi, nije sklon ozljedama a promijenio je u Dinamu sedam trenera, i ako izuzmemo Perkovića kao kratku zamjenu šest ozbiljnih trenera, Krznar, Kopić, Bišćan, Čačić, Jakirović, Bjelica i svi su ga koristili ili kao prvu opciju ili kao rotacijskog igrača. To je ozbiljan plus u biografiji, prilagodljiv je. Znači da može opstati u različitim sustavima i vizijama različitih tipova trenera.

I vrijedi samo 2M eura a pokriva dvije dericitarne pozicije. Lijevo i desno krilo.

Da netko ponudi igrača Dinamu takvih karakteristika bila bi pogreška ne kupiti ga. Bolji igrač od Špikića tih karakteristika bi koštao minimum 5M eura a rečeno je da se takvi igrači ne kupuju.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ogled Špikićeve igre je baš bio na prošloj utakmici kada je dobio loptu, imao prostora i vremena nešto napraviti pa je samo nabio u noge prvog obrambenog. U nastavu akcije je opet došao do lopte, opet imao vremena i prostora vidjeti kaj da napravi pa je samo napamet digao loptu golmanu u ruke.

I to je njegov problem. Trudi se, pokušava. Ali neki dobar potez je rijedak. Većinom jednostavno donese krivu odluku u trenutku. Po meni je on iskoristiv samo u utakmicama gdje smo u tešoj defanzivi. Kao takav, nikad neće biti ništa više od rotacije a sad je pitanje dal se te minute mogu onda dati nekome sa većim potencijalom.
  • miro
    4.7k
    Po meni je on iskoristiv samo u utakmicama gdje smo u tešoj defanzivi.vjeko1701

a bit će takvih utakmica puno još i ove sezone
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa sad baš. U HNL-u i kupu nijedna. Znači 25-28 utakmica. U LP barem 3. Ako prođemo možda 5 il 7.

Neka je i 7, 7 od ukupno 35 baš i nije puno. Realnije 5 od 33 ili 3 od 31. Znači negdje između 10% u najgoroj varijanti i 20% u najboljoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.