• Kepec
    6.5k
    "kaje majmune tovarski" :cool:
  • Jurki
    12.6k
    Navodno zalizani peder igral pod blokadama. Spominje se ozljeda zgloba.
    Mozda je opet pocel sa vannastavnim aktivnostima.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Protiv tovara samo brzi vezni igraci i oni se ne mogu sastat s loptom, u derbiju nakacit Kacavendu na Raketu i da ga maltretira, kako u otvaranju igre kad je lopta kod njega tako i u napadu da trazi 1na1 situacije s njim.

Ono što je Jakir propustio u prvom derbiju s njima je za anale i knjige.
  • Dani Olmić
    448
    uzivam u porazu pa nemam vremena prokomentirat

Al hvala ti puno na prozivanju :smile:
  • vjeko1701
    9.4k
    @Doktor Kunić @Dani Olmić

Rekli ste si kaj ste mislili. Akcija, reakcija. Sad bi bilo bolje da se fokusirate na temu a ne međusobno podjebavanje.
  • Dani Olmić
    448
    ma vec smo mi to rijesili u inboxu :cool: ali naravno, u pravu si - nema potrebe kvarit ovaj lijep vikend podjebavanjem
  • Jaro
    7.7k
    ovo ko oni safariji. Ti u landroveru ojacanim resetkom a okolo raznorazna zvina, vecinom hijene, tumaraju i hihocu se...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Ja mislim da će neno izać na poljud ko na ligi prvaka.
    Treba im dat loptu i čekat ih na kontre jer imaju užasno branjenje tranzicija zbog Krovinovića i Rakitića koji su strašno spori igrači.
    Danas ih je Varaždin uništavo svojom tranzicijom a sad zamislite šta bi im tek Bati radio na širokom prostoru...vratio bi Rakitića u Sevillu prvim avionom
  • vjeko1701
    9.4k
    Al oni nas neće napasti, posebno dok im je remi savršeno prihvatljiv.
  • DrawTube
    5.4k
    Obećao sam da neću puno pisat o njima ali

Jučer je na stadionu Nk Kompleksa koliko vidim sjeverna tribina do kaveza bila puna djece. Ako sam dobro skužio, namjera kluba podijelit ulaznice po školama i akademijama šaku tekmu do derbija jer će opet ići na shemu da samo navijači koji su bili na prijašnjim tekmama mogu ići na derbi, a to će sada očito biti djeca s podijeljenim kartama iz škola
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    prepuste li nam loptu na 0-0 krenut će im žviždanje sa tribina od strane narkomana. Mislim da će nas pokušat napast bar prvih 20 minuta na valu te atmosfere.
  • Crusades1986
    13.4k
    U Osijeku rijetko kad pobjeđuju, ovi su u naletu, Istra im je znala radit probleme na Poljudu nemali broj puta. Sumnjam da će tu bit dvije pobjede.

Na nama je da gledamo sebe i uzmemo maksimum iz dvije utakmice i dođemo dolje sa minimalnim zaostatkom ili daj Bože, prednošću.
  • vjeko1701
    9.4k
    Možda, al mislim da to trenutnog trenera ne dira ni 5%
  • Krizy
    46.5k
    Otkako se igra Liga 10, nikada nakon 12 kola posljednjih pet momčadi nije bilo ovako izjednačeno.
    Pet klubova unutar samo tri boda.

Jedino smo u sezoni 2014./15. imali sličnu situaciju, kada je pet klubova bilo unutar četiri boda, a na kraju ispao Zadar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.