• Gorica86
    283
    Za goricu je klub objavio točan broj karata koje su u prodaji za gostujuću tribinu. Zašto to nije napravljeno za bratislavu?
  • blubach
    428
    Eto prilike za sponzore, "prijatelje" kluba, povjerenike i slicne da se namire tom logikom...Jaro

Ovo je zapravo najbolji komentar na sve ovo.
    Mi bi trebali imati isti žar za HNL i LP, ali svi preko veze ne (ne računam ovdje sponzore, čak mislim da imaju i pravo na određen broj ulaznica, sponzor je ipak sponzor), oni će se samo grabiti za LP.

Ljutnja i bijes navijača su ovdje opravdani jer ne znamo što se događa. Ako je otišlo 1000 ulaznica na popis, dobro, objavite to, vidjet ćemo kakva će biti reakcija (sigurno ne dobra, al bar će ljudi znat kakvo je stanje). Kad (i ako) izađe priopćenje, ako ono bude logično i razumljivo, to će samo djelomično oprat ljagu ove sramote. "Neće se ponoviti" se također može okačiti mačku o rep, mislim da smo se takvih izraza u zadnjih 20 godina dovoljno naslušali.
  • NORTE
    12.1k
    Za goricu je klub objavio točan broj karata koje su u prodaji za gostujuću tribinu. Zašto to nije napravljeno za bratislavu?Gorica86

Pa jasno je zašto.
    Nisu htjeli napisati da će na ticket pointu biti 150 ulaznica, a da je za BBB otišlo 500.
    Jer bi sve svi pitali "a gdje je još 500 ulaznica?!"
  • tigric
    342
    Ovim putem želimo obavijestiti sve gostujuće navijače da je došlo do greške unutar sustava za online prodaju ulaznica (sektor C1) za utakmicu Gorica - Dinamo. Svi navijači koji su u to vrijeme kupili ulaznice, bit će kontaktirani mailom od strane Dekoda sa svim informacijama.

Ispričavamo se zbog nastale situacije te napominjemo da je greška u sustavu ispravljena te je sada ulaznice moguće kupiti po cijeni od 10 eura za istočnu tribinu, odnosno cijeni od 10 do 12 eura za tribinu Zapad.
  • din
    464
    da, upravo mi je vraćeno tih 1e :rofl:
  • Niko1986
    223
    Evo za sve koji želite na utakmicu, a ne znate nikog u klubu. Probajte preko viagogo uzeti, prodaje se po 60-80€ karta, ali nemojte za C sektor tamo su njihovi ultrasi koliko sam skužio.
  • Purgeri
    867
    I zanimljivo je kako je klub to svalio na grupu, kako su baš ovaj put naglasili da su dio karata dali Boysima (što je i inače praksa, samo što klub to nije objavljivao), još su ih ljudi tu hvalili zbog transparentnosti. Da bi onda saznali da je najviše 500 karata otišlo grupi.
  • BBBaranja
    2.6k

Tko je objavio točan broj ulaznica koji je proslijeđen grupi?
  • Sixthway
    499
    neće biti toliko drame ko sad jer je sad specifična situacija. Naravno da uvijek nekome neće biti po volji ali opet neće biti ko sad i dobit ćemo tri puta više karata, ako će se ići na puni kapacitet.
  • Sixthway
    499
    ja sam rezerivao ali sam na svakoj tekmi i nisam se jučer pojavio na tribini ali ako vidim da će bit svega i svačega onda ću prodati avionsku kartu
  • Liks90
    2.3k
    Za Goricu do sada prodano 478 ulaznica( ili se vraćaju one besplatne sto je bila greška, vidim da ih ima sve vise dostupnih, izgleda da nije toliko prodano…)
  • ZrnTSCHeZ
    311
    Ono što bi ja htio vidjeti da Dinamov navijač istim žarom gori za male utakmice i da se i za njih traži ulaznica više.
    — deda

Deda moj, pa znaš i sam da ovaj argument postaje floskulast, brojke na gostovanjima su nam se digle izvanredno, a i većina ekipe koja je čekala i izvisila ide na Gorice, Belupoe, Varaždine i Poljude, ako ne i na ostala dalja gostovanja..

Postoji razlika izmedju Gorice koju gledamo 4 puta godisnje već 10 godina i Slovana u Ligi prvaka, koji je jedan od samo četiri gostovanja u najelitnijem klupskom natjecanju nogometa.

Nadam se fakat da će se ovo razjasniti i da se neće tutnuti pod tepih, jer radi se o ozbiljnom, ozbiljnom propustu kluba ako je stvarno 600 karata bez objasnjemja nestalo.
    Paggini

Potpisujem komentar i još bi nadodal da takav narativ ("imate Goricu/Belupo pa se pokažite") ispada i licemjeran jer ga guraju i zagovaraju upravo oni (ne mislim tu ad hominem na "dedu") koji se s jedne strane sprdaju o pomodnoj pomami za "sexy" europskim gostovanjima, a istovremeno ti isti imaju osiguranu kartu za ta pomodna gostovanja.
    A onda ih se par dana nakon Minkena u Koprivnici ne pojavi niti pola
  • jedan u nizu
    8.9k
    Greškom sustava za utakmicu HNK Gorica - GNK Dinamo, 09.11.2024, puštena su u prodaju mjesta s 0,00€ cijenom, a ta mjesta nisu bila predviđena za javnu prodaju.

Ovo je mozda povezano sa onih 300 ulaznica koje su naglo otisle, jedna do druge.
    Izgleda da su htjeli smanjiti kapacitet, kao i prosli put, kada je 'lijevi' dio tribine bio manji za 3 sektora pa smo o tome ovdje raspravljali.
    Mozda su skuzili gresku oko cijene, pa su umjesto tih 'rpodanih' karata maknuli drugih 300 koje nece ni pustiti u prodaju :chin:
    Tako da mozda nije proslo 478 nego samo cca 178
  • Liks90
    2.3k
    neznam, vidit ćemo kasnije…1968 je ukupno, lako je računati
  • deda
    33.8k
    2.000 točno je bilo pušteno, ali sad to više nitko ne može znati koliko je prodano kad su blokirani dijelovi C1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.