• Jurki
    12.4k
    u Dinamu nego način na koji funkcioniramo. 'Ubijemo' igrača na njemu neprirodnoj poziciji, on ispadne lopata, 90% foruma mu jebe majku, igrač ode i pokaže da ipak nešto znaIstokKa96

Ovo mene jebe najvise.
    Najmanje je vazan xy igrac.
    Kod nas je bitno dovesti igraca a kak ces ga ukalupit.. koga jebe.
    Veznjaci igraju beka, bekovi stopere, krila napadaca ili wb.
    Igraju svi sve i onda na kraju dobijemo isfrustrirane igrace.

U zadnjih par godina smo:
    Franjica i Ljubicica kao veznjake spicili na beka.
    WB Kaneko je igral krilo, krila su nam napadaci, RB nam igra LB.
    Vidovic kao "desetka" je bil zakeljen na krilnu poziciju.. a on je za krilo prespor...
    Sad po zadnjem krila su nam WB.. sve nekaj kontra.
  • Dzoni
    749
    Novi gol Emrelija, u kupu protiv Hoffenheima za 1:1
  • ShanKu
    947
    to je isto ko mojoj bivšoj firmi, svima nama najniži rang u proizvodnji promjenili ime u "operatere", svi smo bili operater i šaltali su nas posvud, na sva radna mjesta... malo nas bilo na svojoj prirodnoj poziciji :sweat: zato i prošal drugdje
  • Dinaminjo
    1k
    Zanimljivo da Emrelija nismo isprobali ko beka
  • jedan u nizu
    8.9k
    Igor Pamić:

Zašto smo s bivšim nogometašem i reprezentativcem Hrvatske, danas trenerom Karlovca, pričali o Dinamovim ultrasima?

Zato što fascinira to strpljenje kojeg imaju Boysi u situaciji kad Dinamo ima krizu rezultata u SuperSport HNL-u. BBB-ovci ne zvižde i ne negoduju, ne stvaraju pritisak, nego pjesmom drže Dinamo iznad vode da ne potone. Obavezali su se na bezvrevnu podršku voljenom klubu, iako nisu zadovoljni u ovim trenucima kako Plavi igraju u prvenstvu. Totalni mazohizam koji oduševljava i impresionira...

Kad govorimo o toj temi moramo jednu stvar istaknuti. Znači, kao što kažemo da je Dinamo gospodski klub i zna se da je gospodski klub oduvijek, isto tako moramo znati da Dinamo ima kulturu navijanja. Među navijačima uvijek ima ekstrema, ovakvih, onakvih, ima svakakvih stvari za vrijeme utakmice jer je to adrenalin, kao što su igrači pod adrenalinom i dobiju crveni karton. Navijači svoje nezadovoljstvo iziskuju i pokazuju na određeni način ili sreću isto tako. Nogomet je emocija. To je tako sasvim normalno, međutim to što se događa zadnjih godina na Maksimiru, navijači Dinama su stvarno napravili zaokret među svim navijačkim skupinama i stvarno su fascinantni. To me posebno veseli.

Ne bi sad nikako bilo dobro, nikako, da navijači u tim momentima za Dinamo budu negativni. To ne vodi ničemu. I dalje ostaje ona moja izjava - sad Dinamu treba krvi, a poslije kad bude prvi neće mu trebati. To je tako i to će ostati za sva vremena. Zašto su Bad Blue Boysi najbitniji? Cijenim sve navijače Dinama, jednako poštujem i one sa zapadne tribine, istočne, južne, tako svejedno, međutim Boysi su ti koji daju dominaciju, impuls Dinamu i igračima na terenu. Oni i idu na gostovanja gdje god Dinamo igrao i jednostavno nakon utakmice, kad ti izgubiš, kad nemaš dobar dan i kad dobiješ podršku od onih za koje se zna da su došli da pomognu momčadi, da navijaju, svejedno su ti odali poštovanje, priznali da je svi imaju loš dan.
  • Droljo
    8.7k
    Paminjo uno di noi. Car
  • OldSchoolZG
    212
    Dobar članak o Olmi i našem gnk Dinamu v New York Timesu , originalni link se plača no našel sam
    besplatni link na archive.is

https://archive.is/1GJmC

orig link: https://www.nytimes.com/athletic/5762299/2024/10/31/dani-olmo-barcelona-return/
  • Omake
    3.2k
    Gvardiol mašina
  • Captain America
    17.9k
    Mogao bi imati sličnu sudbinu poput Balea koji je krenuo kao bek i završio na krilu. Strašan igrač.
  • miro
    4.7k
    Jel vidio netko kaje s Majerom, piše da je ušao u 2.pol i brzo izašao opet
  • Jack
    0
    slušaj me ti deda sad dobro, sereš po tom malom koščeviću več dugo koji je zabio u 3 sezone golova kolko neče još dugo nitko ...kako te nije sram...ti misliš da nešto znaš o nogometu...pa neče se prvenstvo osvojit naredne 3godine u mlađim kategorijama...lako bilo dok je doktor nogometa trpao po 30komada u sezoni..sroljo raspali jel ti jasno ..
  • Cif
    77
    daj se smiri
  • Paggini
    24.6k

Hahahhaah dobar prvi post
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.