• Dani Olmić
    412
    Kačavenda danas pokazao zasto bi trebao u ovakvim utakmicama bit konstanta u prvih 11.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Nama je Kačavenda danas donio tečnost u vezi, toga nam je falilo u 1. poluvremenu.
  • Captain America
    17.9k
    Jedini igrač koji je ovo ljeto trebao biti doveden. Moderni vezni igrač i napast kakvu svaki trener želi imati na terenu.
  • Orc123
    8.6k
    torrente i Pjaca igraju kosarku? Uvjeren sam da ce i velika vecina ostalih pokazati koliko vrijede kad dobe priliku u kontinuitetu! Sam bjelica je sad rekao da ne moze toliko rotirati jer jos nije upoznao sve igrace.....
  • NVKOD
    1.4k
    Od trenutka kada je stavio sveti dres na sebe, grizao je za svaku loptu. Nije ga išlo u prethodnim utakmicama, ali mu se je napokon danas otvorilo. Naravno, gol je gol, no današnje dvije odlične asistencije možemo računati kao golove. Sve zalaganje je napokon došlo na naplatu.

Odlično je zamijenio Ademija, a i sam je priznao da je bio svjestan težine uloge koju je morao obaviti. Njegovim ulaskom dobili smo na protočnosti i brzini igre te smo zbog njegovog visokog presinga puno lakše osvajali lopte. Danas je bio na ama baš svakoj lopti sa šmekerskom prvom asistencijom gdje je Morrison pomislio da ide na udarac, a Kačavenda je odlično vidio Kulenovića. Druga asistencija je bila još bolja kada je sam osvojio 20ak metara prostora između linija i fino namjestio Mbukuu za njegov prvijenac.

Kačavenda je pravi box-to-box veznjak, prodoran je i njegovim stavljanjem na krilo ograničava se njegov doprinos momčadi. Njegova idealna pozicija je nešto između osmice i desetke jer nije prebrz za igranje na krilu. Nadam se većoj minutaži za domaćeg dečka koji zna težinu dresa i koji gine svaku utakmicu koju igra, pogotovo nakon toliko ozljeda i operacija. Bravo Kača!
  • Captain America
    17.9k
    torrente i Pjaca igraju kosarku?Orc123

Torrente može biti solidna opcija za 3./4. stopera, ali kad već imaš Perkovića nema smisla uzimati još jednog ljevonogog stopera.

Pjaca se isplatio golovima Qarabagu, ali nije donio što su mnogi očekivali. Redovito se kritiziralo Drmića unatoč golovima Bodu i isto se može primijeniti i na Pjacu. Bjelica ga je držao u obje europske utakmice na klupi što je znakovito. Nije Pjaca nepoznat igrač pa da ga mora "upoznati". Vidjet ćemo hoće li dobiti priliku protiv Slovana.

Sam bjelica je sad rekao da ne moze toliko rotirati jer jos nije upoznao sve igrace.....Orc123

Neće sigurno javno reći da smatra igrače nedovoljno kvalitetnima za Dinamo. Proveo je 2 tjedna s novajlijama na mini-pripremama i sam je izjavio da je pratio sve Dinamove utakmice. Dovoljno je vidio od njih i već zna što mu treba na zimu.
  • Orc123
    8.6k
    torrente 3. -4. Stoper...za ime Boga! Cijepljen od realnosti
  • ShanKu
    971
    Tko je taj drugi stoper? Za prvog sam siguran .
  • ZgDLions
    496

Drugi je Rile, valjda ide po godini proizvodnje.
  • Maxova dijagonala
    1.2k
    Sitan ali dimanitan!
    Koliko ga dobro opisuje ta rečenica...
    Ove sezone će poslužit u rotaciji a iduće ga već očekujem u prvih 11 jer realno teško ćemo zadržat Batija ili Sučića nakon ove sezone.
    Samo daj Bože zdravlja i bit će Kača avion
  • mali M
    5.6k
    Mislim da će pod Bjelicom mali eksplodirati. Jučer lik otrči do Bjelice i pojašnjava mu neke svoje zamisli i Bjelica ga sluša i komentira s njim... Mali jedva čeka da bude dio Dinama... Takvi nam igrači trebaju za HNL, a ne oni koji se nemogu odlučiti jel im se igra ili ne...
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.