• Marc
    136
    Šibenik je stvarno danas katastrofa izgledao tako da nije nikakvo mjerilo, onako malo jači trening… ugl Ogiwara mi ni danas nije nesto posebno bio, Kačaveda zaslužuje više minuta posebno što je bio odličan u spuštanju i primanju lopte, nešto što bi možda i Mišića rasteretilo.. ali sve u svemu.. jako važna tri boda za mir u kući.. korak po korak
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Kačavenda > Rog.

Marko je meni od početka sezone na nekakvom stand by- u. Puno više pokaže kad uđe u igru,nego kad od početka mora povuć.

S druge strane, Kačavenda ima sve karakteristike modernog box to boxa i ne vidim razlog da ne dobije ozbiljniju šansu u kontinuitetu. Pod šansom ne podrazumijevam bespotrebno guranje na krilnog napadača.
  • Orc123
    8.5k
    Neva, Risto(Rpg), Ktc, Torrente, Ogiwara, Sucic, Kacavenda, Baturina, Mbuku, Pjaca, Kule ( Petko kad je zdrav).....
    Kakva bi to mladost u sredini bila i opcenito ne bi imali problema s brzinom.....
  • ibro1986
    217
    decki uvjeren sam da cemo slovan pregazit, to jest Kuuland ce ih pregazit
  • Paggini
    24.1k
    Šibenik je stvarno danas katastrofa izgledao tako da nije nikakvo mjerilo,Marc

Obožavam ovakve komentare. A zašto je izgledao tako, ajde ti meni reci? Zašto Belupo ili Istra protiv nas nisu izgledali tako?
  • ElDorado
    308
    Ja nemrem vjerovat da nakon 4 kom tu neki pisu da je losa tekma i da je sibenik ocajan. Pa jeote taj Slaven koji je nama uvalio 4 odigrao je 2-2 doma s tim sibenikom. Nikad zadovoljni. Nevjerojatno
  • badjibadara
    3.6k
    Kaču vise nikada ne gurati na krilo.
  • batron
    0
    Ovo me podsjeća na drugi dio prošle sezone. Prva postava se u HNL-u muči, jednu utakmicu nema Petka/Mišića/Baturine pa momci s klupe dobiju šansu i izdominiraju.
  • gledatelj
    621
    Danas odrađivanje posla. Svaka čast Kuli na dva komada. Kacavenda je bio razigran dobro.i čestitke mbuku na prvijencu. A sad lagano mislima na slovan
  • Omake
    3.2k
    Stari ima problema s tlakom zadnjih godina, javlja nakon utakmice 105/70 hahaha
  • blubach
    401
    Prebitna pobjeda i trebala bi biti temelj za dalje, kako su neki napisali.
    Također mislim da prvo pol nije bilo dobro. Da je tu ponovno bio Osijek ili Istra, pitanje je bi li mi otišli sa 0-2 na poluvrijeme.
    Glupo je sad kritizirat nakon 0-4, ali opreza nikad dosta, pamet u glavu i idemo tako i dalje.
    Sljedeći tjedan ako dobijeno obje utakmice, to bi nam uveliko moglo odredit kako ćemo izgledati u derbijima.
  • Hnlovac
    1.2k
    ovo je prvi post koji trebamo na forumu od novih forumasa, a ne odma pljuvanje po svima , pesimizam i zazivanje glave
  • Marc
    136
    pa ima i do nas i našeg pristupa i toga da smo iza imali dvojicu koja bez kompromisa riješavaju iole opasne situacije... ali što da kažem za ekipu koja nije uputila šut prema golu..
  • The Undertaker
    5.8k
    Dobro je da je Bjelica ubacio Cordobu i Mbukua, dvojicu koju navodno ne voli. Sad je Marić opet dobar.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Baturina i Misic odmorili danas tako da ocekujem itekako aktivnu vezu u oba pravca u Bratislavi. A s obzirom na tempo utakmice ne moze se rec da se netko pretjerano izraubao... Plus na pobjedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.