• emilperska
    6.4k
    Najbolja HNL tekma od zadnjeg Šibenika doma. Reklo bi se od Šibenika do Šibenika. To nešto i o njima govori. Morat ce se uozbiljit. Zelim im ostanak, ali Slaven i Loksa mi trenutno dosta jače djeluju..

Sam razvoj utakmice savršen. Dobio i Pavić minute. Mbuku bolji i korisniji od Cordobe, iako i dalje je nejasno sto on igra tj.krilo ocito nije, a nije ni Cordoba..
    sačuvali Baturinu.. Nadam se da ovo s RPGom nije strašno i da ce Petko bit spreman za 30 min Bratislave..
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Ovo ne smije biti iznimka, ovako treba dalje. Standardizirati ovaj sustav i točka. Do Borussije da se ne mijenja. Zanima me kako bi tovarland izgledao proriv Šibenika bez Livaje, Rakitića, Krovinovića i Lučića. To dovoljno govori da ipak imamo širinu, samo eto fali da igrači igraju na svojim pozicijama, a na zimu onda krenuti po prava pojačanja gdje treba, a trebat će jer nas ovakve pobjede ne smiju zavarati.
  • Orc123
    8.5k
    Primjer vam je Torrente...momak dobio kontinuitet i iskocio! Kaca moze bez brige isto igrati 8icu, a ne da mors uvijek Ademi ili Rog....tu je i Stojke ali u sredini, a ne krilu. Mbuku i Cordoba zasluzuju poziciju ispred Spikica!
  • Kepec
    6.2k
    Katastrofa od utakmice, da mi bez Petkovića, Baturine i Mišića nemremo zabiti ni 5 golova Šibeniku, nevjerojatno.
    O našim udarcima da ne pričam, rade li oni kaj na tim treninzima? Gotovo svaka šansa je bila gol, pa gdje to ima? O udarcima protivnika da ne pričam, 0 udaraca im dozvoliti, pa to nema ni u filmu. Trebat će se opasno poraditi na tome.
    Sastav krivo postavljen, utakmica totalno loše vođena, zamjene nisu na vrijeme i točne. Nadam se da ljudi iz uprave to vide.
    Sad smo na -4, ali i dalje nije to to. Mislim da ništa od titule ove sezone...
  • Dani Olmić
    375
    Bravo dečki, konaco mirne glave rutinski odradena tekma, tocno kako se i ocekuje od velikana hrvatskog nogometa. Idemo u tu slovacku po 3 boda.
  • Orc123
    8.5k
    zato jer smo igrali s 2 napadaca nakon izlaska Kuleta a u obrambenom bloku se Mbuku spustao na krilo...
  • jp23
    2.7k
    Potrgao mi se monitor od količine sarkazma :lol:
  • DiddyGuela
    2.1k
    To je to. Ozbiljno, koncentrirano prije svega...na kraju i efikasno. Ovo bi trebao biti neki HNL standard za ostatak ekipa izvan top 4.
  • Eduardo
    20.7k
    I sto smo saznali?Orc123

Saznali smo i da se vraćaš na stare postavke i paničariš po svim temama u kojima pišeš. Udahni duboko i diši lagano, sve je uredu.
  • emilperska
    6.4k
    Kad ce više ta izjava Generala o RPGu. Cekam to više nego sto sam utakmicu gledao nakon 0:3..
  • The Undertaker
    5.8k
    Ovo nije bila dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu koje je mjerodavno jer se Šibenik kasnije raspao. Dobar je rezultat. Ima tu još puno posla za Nenu.
  • Omake
    3.2k
    Kačavenda u prostoru kao Prime Ja Morant, nakon prvog koraka slash, kick, gol.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Jako bitna pobjeda! Istina da igra nije bila Bog zna kakva, ali kad završi 0:4, tu je onda svaka riječ suvišna.
    Koncentrirano, glatko, rutinirano...odmorili par stožernih igrača, nazabijali se golova, a našu mrežu ostavili netaknutom. Ovo nam je trebalo! Bravo!
  • Nino Bule
    14k

Puno posla al ovo je izvrstan temelj, od ovog nije bilo realno vise ocekivat, sad ako se odigra dobro u bratislavi trebali bi napokon uhvatit zalet i dobivat u serijama
  • deda
    33.7k
    Nisam gledao tekmu, koliko smo izgubili, vidim da su loši komentari?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.