• DrawTube
    5.3k
    I opet će forum za vrijeme te tekme natući 20 nepotrebnih stranica. Ne bi me čudilo da ima ljudi koji "u nadi kiksa" gledaju sve njihove tekme a naše prate prek rezultata
  • Zagreb1992
    1.8k

Pa vidiš da non stop o njima pišu ..trebali bi umjesto 1. hnl se zvati zona hajduk
  • Keyser Soze
    10.5k
    Inače Livaja 3. put u nizu igrač mjeseca.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    pa daj učlani mene brate :pray:
  • Simpatizer
    367
    Inače Livaja 3. put u nizu igrač mjesecaKeyser Soze

Zasluženo
  • ksapi
    3k

Normalno da je zasluzeno, kad je tvoj :lol:
  • Jurki
    12.4k
    Da je to krme tovarsko proglaseno najvecim i najboljim nogometasem svih vremena otkad se prva lopta zakotrljala u Engleskoj..

nebum napisal da je zasluzeno.

Tom jebenom krmetu zalizanom koje pjeva da je Dinamo srpsko ime to..
    mogu samo pozeljeti lom ligamenata i da mu Perisic nasred rive izjebe Iris.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Livaja zaslužuje nagradu od nas dinamovaca jer je prošlu sezonu svojim ponašanjem samouništio svoj klub te nam tako omogućio da se lagano obračunamo sa neiskusnim momcima iz Rijeke.
    Uokvirena slika gdje ljubi dinamov grb je po meni prigodan poklon :wink:
  • Paggini
    24.7k
    Hajdukovci koji sami sebi cestitaju jer su jedini i glasali za tu usranu nagradu...
  • NORTE
    12.1k
    Samo da se vratim na sto iljada bez oiba.
    Mnogi su zaista članovi te udruge bez oiba.

Glavni državni odvjetnik je žestoki hajdukovac i politika se ne želi miješati u ovo.

Da oni drže medije govori vam i to da nitko nakon svih ovih godina ne piše o tome.
    Lijepa PRiča.
  • ksapi
    3k

Dobro, al stvarno kog briga sad za to?

Lik ih je lijepo isprdao na Twitteru, oni nek se nastave kurcit s brojem clanova i budu sretni s tim, al dok ih i dalje ima duplo vise nego nas na domacim tekmama ja ne shvacam potrebu da se uopce potezu rasprave o njima i njihovim brojkama. Ispadamo kao neka ljubomorna djeca.
  • jedan u nizu
    8.9k
    Nebi bas isao u to da drže medije.
    Više da su mediji skloni takvim pričama.
    Priča o 100 iljada članova je pozitivna priča. Koja govori kako ima 100 tisuća navijača nekog kluba koji su spremni dati neku lovu za taj klub. I da to nisu samo ultrasi, najvjernijie, hardcore navijači, ili medijski rečeno - huligani. To je priča da navijač hajduka nije samo torcida nego i baba i dida i stric i strina iz Ciste Provo, Dicma, Vele Luke i Kaštela.

Ljudi se pale na te priče, i onda je narativ takav. I naravno da je to busanje u prsa svima južno od sv.Roka. Nitko na sebe ne želi navući bijes tih ljudi tako što će napisati članak o lažnom broju, ili će ići propitkivati legalnost tih članova.

Novinari pišu ono što im donosi klikove i čitanost. A njihova mobiliziranost dolje zadnjih godina im daje povoda da pišu o tih 100 iljada, a ne o 100 iljada koji nisu zakonski tamo.

Meni je isto glupo to pretjerivanje sa tim brojkama i napuhavanjem istih, i sigurno je broj manji od 120 ili koliko već. Degutantno je to da je to način da ispadnu bolji od nas, kada već u drugome ne mogu, ali tako rečeno, s te strane to i razumijem, kao da bi mi išta drugačiji bili.

Ali na kraju krajeva, ogroman je broj ljudi koji su članovi i/ili žele biti članovi i spremni su uplatiti 20 eura zbog toga. Ta činjenica je pohvalna. Kako je pohvalna za naših 50, ili buducih 60,75, tako je i njihovih 125 (ili 100, ili 80 ili koliko ih je već).
  • NKDZ86
    1.9k
    Danas tovari navijaju za Šibenik ili? :grin:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Pol udbaški, pol orjunaški.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.