• Majki2111
    3.3k
    Mišić, Petković, Nevistić van kadra, Baturina upitan. Odrađen jedan jači taktički trening. I regeneracija.
  • Paggini
    24.1k
    Nevistić van kadraMajki2111

Ovo već postaje zabrinjavajuće, ako imamo vratara s kroničnom ozljedom...

MišićMajki2111

Pavića unutra!
  • criticus
    2.5k
    Petković, Nevistić van kadra,Majki2111

Petković bi mora otkazat reprezentaciju ovaj put. Nema smisla nikakvog da vuče to, a ovaj ga ni neće koristit. Odmori, ozdravi i pripremi se za niz koji nas čeka do Božića.
  • Paggini
    24.1k

Slažem se, ako je situacija takva da vuče ozlijedu zbog koje treba odmarati, a ode na reprezentativno okupljanje, to ću gledati kao izdaju Dinama!
  • Crni86
    4.5k
    Znači vrlo vjerojatno ćemo igrat bez naša 3 najbolja igrača ( miške, petko i vjerujem da će se sačuvat bati) te bez prvog golmana. Grdo, ali opet ništa što već nismo prošli i na kraju opet pobijedili. Jednostavno sutra nema opravdanja. Zajedništvom i pravim pristupom do pobjede.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Jednostavno je vrijeme da Stojkovic, Rog, Kacavenda, Cordoba itd. pokazu zasto su dovedeni.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Znaci igramo bez sigurno 2, a mozda i 3 glavna igraca
    Petko, baturina i misic
    Opet bude mucenja
  • NKDZ86
    1.9k
    dajte da vidimo Filipovića, Pavića, Kaču, Stojkovića, Cordobu, pa i Mbukua i Oliverasa
  • don
    6.7k
    bez 4 glavna igrača, Nevistić, Mišić, Baturina (vjerovatno jer sigurno neće bit u prvih 11 načet kod Bjelice) i Petković.

ni najgori neprijatelj nam ne bi gore posložio od ovoga, još po ovom krumpirištu od terena. 0-1 kao kuća.
  • Paggini
    24.1k
    Smiješna je situacija u kojoj su ozlijeđeni Petko, Mišić, Baturina i Nevistić, koji su valjda skupa propustili (i sad karikiram, znam da je više) tri utakmice u tri sezone, a potpuno spremni i zdravi Pjaca, Rog, Kačavenda i Stojković koji imaju zajedno valjda 6 godina izbivanja.

Eto šta ti je život
  • emilperska
    6.4k
    Nadam se da ce Petka i Nevu skrpat do Bratislave. Bar da Bruno odradi kao u Salzburgu.
    Ne sumnjam da ce sutra bit gadno.

Slijede 3 utakmice koje određuju tijek sezone.
    Ako ne uzmemo 6 bodova u 2 HNL tekme, vjv mozemo svijetlo ugasit za titulu..
    A Bratislava je ionak majka svih majki za proć u Europi..
  • hardek
    3k
    Nadam se da će Filipović branit jer Zagi mi ne ulijeva povjerenje
  • emilperska
    6.4k

Nece branit Filipović.. Mogu to pisat ja i jos 500 ljudi ovdje par puta, ali znamo svi da nece branit..
    Isto kao sto nece startat Pavić koliko god svi mi drkali na to..
    Nit je Bjelica takav trener nit je takav trenutak da se ide s tim..
  • hardek
    3k
    A znam al ono, wishfull thinking...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.