• Calello5
    43
    Vidim da je bivši junior Dinama Lovro Gubijan nedavno potpisao za Rudeš nakon epizode u Cadizu...
    Danas debitirao u kupu protiv Istre. Po meni možda i najveći potencijal u posljednjih desetak godina na poziciji desnog beka prije Mikića.
    Nadam se da će se kroz sezonu -dvije etablirati i postati barem prvoligaški igrač jer sigurno ima potencijal i za više
  • Dani Olmić
    362
    Baš gledam Feynoord-Ajax.
    Šutalo stvarno rastura. Mozda njegovo najbolje poluvrijeme u Ajaxu.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Emreli zabio za izjednačenje protiv Hoffenheima u kupu.
  • IstokKa96
    742
    Kaj je njemu falilo za 2./3. napadača?
  • Jurki
    12.2k
    falilo mu je to kaj su ga nase trenercine jebale na krilo, a on je špica.
    Treba znati koristiti igrace.
  • IstokKa96
    742
    Zasigurno jedan od razloga, a pogotovo kaj je bio ljevak. Uz to korektan igrač sa smislom za igru, pokretljiv i jako dobrog udarca. Je da su ga ozljede usporile, ali šteta da smo ga pustili.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Jos naknadne pameti. Kad je bio tu jebalo mu se sve po spisku, kad ga se rijesilo slavilo se. Sad zabije 3 gola u cvajti i odma je bu bu.
    Zabio je neke vazne golove za nas, ali na krilu se dokazao nije, bez Petkovica ni u spici nije ostavio neki poseban dojam.
    Ne bi zalio za njim, nama treba igrac koji je sposoban nosit napad kad Petko ne moze i jedan takav u obrani da zamjeni KTCa jer svi nasi obrambeni izgledaju gore na terenu bez njega da dirigira.
  • Jurki
    12.2k
    vjerojatno si se referiral na moj post.
    Ne zalim za Emrelijem jer nije igrac za Dinamo. To je jasno ko dan.
    Ali je cinjenica da je cvajta jaca liga od hnla i jebena je laz da Dinamo kao klub nije mogel vise igracki izvuci od njega.
    Isto tak je cinjenica da svi ali apsolutno svi nasi bivsi treneri od 2018. godine su jahali na postavkama Bjelice.
    Nisu mogli/znali implementirati svoje zamisli kak bi Dinamo trebal igrati, a kamoli da bi iskoristili nekog igraca na optimalan nacin.
    Ponavljam Emreli nije za Dinamo, ali se moglo njegov boravak u Dinamu vise i bolje iskoristiti.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    ne, na ovaj iznad mog, al kad si vec replicirao, a sporo je jutro na poslu :rofl:
    Ja mislim da smo mi izvukli maksimum od njega. Cvajta mozda je jaca od HNLa, ali nije razina Dinama. On nam je donio neke vazne golove, ali nije bio u stanju biti isturena spica, a to je bila nasa najcesca postavka. Vise je u takvoj igri pridonosio Andric, a Budimir je bio top omjer ulozenog i dobivenog.
    Sad kad igramo s 2 napadaca mozda bi opet bilo neke koristi od njega, ali koristi imamo i od jeftinijeg Kulenovica. Steta sto nismo Miereza uspjeli uhvatit jer on moze isporucit sto Kule ne moze, a dokazan je i u igri s 2 napadaca. Naravno, tehnicki nije na razini Petka, al to vise necemo ni nac..
  • Jurki
    12.2k
    Ja mislim da smo mi izvukli maksimum od njegaEfes Pilsen

Mozda jesmo, mozda nismo. Sad to tak i tak vise nije vazno.
    Cinjenica je i to da smo od jednog Ljubicica koji je bil ponajbolji vezni igrac Austrijske lige i Rapida napravili loseg beka i opcenito donji prosjek nogometasa.
    Lako je sad biti pametan, ali je cinjenica da smo previse igraca unistili trazeci im pozicije za koje i vrapci na grani znaju da to nemreju igrati.

A kaj reci kad smo svi svjesni da samo 3 trenera su vrijedni spomena u ovom tisucljecu.
    Koji su napravili s klubom iskorak. Kuze, Vaha i Bjelica.
  • IstokKa96
    742
    Jako puno na Zoni ima 'naknadne pameti' iliti 'dociranja' kako bi to naši vrli političari znali reći, posebno od strane onih čiji se lajkovi broje u tisućama, opravdano ili ne svakom na procjenu.

Moji nijedan komentar posebno kad se radi o igračima/trenerima nikad nije išao u smjeru 'jebanja majki' ili 'slavljenja odlaska', upravo suprotno, ali to je realno nebitno, samo sad očito po nekim kriterijima naknadno pametujem.

Zaključno za Emrelija, bolje je da on bude 'prvi' u Nurnbergu nego 'treći' kod nas jer nama su dosta i dva napadača.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Kako se lako uvrijedit. Citiraj sam sebe kad je Emreli odlazio gdje si naricao nad nasom.sudbinom . Velika vecina postova namjenjena Emreliju tijekom utakmica, nakon utakmica i kad je odlazio su upravo ono sto sam napisao.
    Vracamo se stalno na bivse igrace cim nesto naprave vrijedno spomena i cijelo sjecanje na kako je zapravo izgledao u razlicitim ulogama u Dinamu vise nisu bitna.
  • Paggini
    23.9k
    Zaključno za Emrelija, bolje je da on bude 'prvi' u Nurnbergu nego 'treći' kod nas jer nama su dosta i dva napadača.IstokKa96

Mahir Emreli je meni drag igrač, ali je kod nas bio dvije sezone i uz to, bio je na posudbi kod onih osmanlija.

Šta je za to vrijeme pokazao? Apsolutno ništa, ali ništa, pogotovo nije pokazao da je razina za Dinamo. Spor, teretan, a poprilično mekan sa upitnim decision makingom.

Zabio je par golova, ali zazivati ga na temelju dva gola za švabe je smiješno.
  • IstokKa96
    742
    Krivo, ja ne zazivam u Dinamu ni Emrelija ni Brodića npr., nego komentiram u smislu kako se riješavamo igrača koji mogu pomoći klubu jer oko toga se barem možemo složiti trenutno nemamo boljih (trećih) od njih jer imamo samo dva napadača.

Ne mogu se sjetiti tog citata/komentara, probat ću ga potražiti iako velim, nije presudan Emreli u Dinamu nego način na koji funkcioniramo. 'Ubijemo' igrača na njemu neprirodnoj poziciji, on ispadne lopata, 90% foruma mu jebe majku, igrač ode i pokaže da ipak nešto zna ako mu se pruži prilika na prirodnoj poziciji i onda kad ga se ovak usput spomene ispada 'naknadna pamet'.

I Kulenović je spor, zabio je par golova i bio na posudbi, ne kod osmanlija, ali je bio. :wink:

P.S. I ne, nisam uvrijeđen iako ni to nije bitno.
  • rioda
    5.1k
    Ovako po sjećanju, Emreli je zabio par bitnih golova i svaki put kad se našao u prilično dobroj situaciji što se tiče ulaska u prvih 11, uvijek se ozlijedio. Što se tiče karakteristika, ni po čemu se ne ističe, po meni jedino ima dobar udarac. Sad je tamo zaredao par golova, ali kladim se da će opet ili doći do ozljede ili će se ugasiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.