• Maxova dijagonala
    999
    Ovaj Petković mi djeluje odličan golman za dvoranske turnire...velik je pokrije gol,ima neku reakciju i postavljanje ali na velikom golu to izgleda smiješno pogotovo drugi gol.
    Ne bi me čudilo da završi na nekoj stranici tipa 433 nakon utakmice :lol:
  • ivosivo
    208
    Ivo legenda, moj skolski, ne mozes mu zamjeriti 88 godiste
  • NKDZ86
    1.9k
    Zašto je Bednja domaćin na Rujevici?
  • Blueshadow86
    1.8k
    Navodno im nije bilo financijski isplativo organizirati domaćinstvo pa je ovako odrađeno.
  • rioda
    5.1k
    Žešća idiotarija policije, tako su nedavno procijenili i za Neretvanac Opuzen da ne može ugostiti Rijeku. Službeno objašnjenje je nedovoljna opremljenost stadiona u smislu organizacije, vjerojatno tu misle na to da nema odvojene tribine za gostujuće navijače. To je baš glupost jer tih 20 članova Armade može stajati i u nekom kutu oko ograde igrališta, a male klubove su uskratili za mogućnost zarade
  • badjibadara
    3.5k
    Bednja kao vodeći klub Elitne ŽNS Varaždin (peti rang) nije dobila dopuštenje policije za organizaciju utakmice na njihovu igralištu, koje ne zadovoljava potrebne uvjete. Stoga je upućen zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu o zamjeni domaćinstva, pa je Bednja formalno bila domaćin na riječkom stadionu.
  • ShanKu
    903
    Ima Bjelovar sve kaj treba za ugostit tekmu s Dinamom? Reflektore, tribine, (šank), klupe za rezervne, golove, korner zastavice...
  • hardek
    3k

Igrom slučaja gledao sam jednu utakmicu Bjelovara ove sezone. Teren mi je djelovao u top stanju za taj rang natjecanja, imaju i novi semafor bolji od većine prvoligaša. Po prikazanoj igri također bi rekao da bi mogli odigrati rang iznad bez problema.
  • ShanKu
    903
    i imaju lijepu natkrivenu tribinu vidim na slici. Kapacitet piše 4000, to istina?
  • DrawTube
    5.2k
    nema šanse

To je jedna nova tribina, kapaciteta možda tisuću mjesta. Oko stadiona je zemljani nasip, a na dijelu nasipa suprotnog od te tribine planira s egtadnja druge i veće koja će biti spojena s novom streljanom
  • deda
    33.7k
    1.100 je kapacitet tribine plus 200 mjesta u loži
  • Maxova dijagonala
    999
    Elez,Moufi,Pukštas,Benrahou,Dajaku...Isuse kakvu rotaciju ima ovaj Hajduk tresem se od straha :scream:
  • NKDZ86
    1.9k
    zabili iz nekog penala papci, gade mi se.
    1.12. ih moramo dobit i pomest!
  • Maxova dijagonala
    999
    Ovo ne bi bratu sudio ko penal...sramota
    Bamba samba se bacio prije starta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.