• NKDZ86
    1.9k
    slažem se, termin je loš, vjerojatno zbog tv prava i obveza...
  • masacusec
    3.8k
    Računica je i dalje vrlo jasna. Ovisimo sami o sebi. Petak je idealna prilika za iskupljenje za sve ove prosipane bodove...
  • Benito
    948
    2-3 razlike bez neke prevelike drame. Očekujem dominaciju i dizanje samopouzdanja
  • IvanS
    190
    2-3 razlike bez neke prevelike drame. Očekujem dominaciju i dizanje samopouzdanjaBenito

Eeee, ovakav upis je koliko mi se čini bio prije skoro svake utakmice u SHNL-u ove sezone.

Izgleda da smo puno očekivali a jako malo dobili. :)

P.s. igramo protiv Šibenika. Treba zabiti 5 golova i pokazati svima tko smo i što smo!
    Iskreno, sve ispod 70% posjeda, 20 udaraca na gol i našeg clean sheet-a ne priznajem!
  • recikaj86
    433
    Možda treba početi pisati da očekujemo 0:0 pa da nas krenu iznenađivati :wink:
  • ShanKu
    938
    sve iznad jednog boda me veseli..
  • Vk1986
    16
    Ima li ekipe koja nema prijevoz za SI, da se uzme auto i podjele troskovi?
  • IvanS
    190
    ↪IvanS Možda treba početi pisati da očekujemo 0:0 pa da nas krenu iznenađivati :wink:recikaj86

Ma ja samo želim reći da se zna tko je Dinamo i da se tako trebamo i postaviti.
    Ako možemo nešto pokazati u LP, SHNL mora biti pod mus, tko god igrao.

Želimo jak i stabilan Dinamo, a ne da se tu kojekakvi klubovi iživljavaju na nama.

Slažem se da se smije nekada izgubiti, odigrati loše i sl., no ostali klubovi u ligi samo pokazuju svoje pravo lice. Vidi se da ne znaju osnove sportskog ponašanja, odn. koriste situaciju i cipelare.

Treba sve dobro naplatiti i iskoristiti takva ponašanja kao motiv. I naravno gaziti sve redom!
  • Mikato01
    15
    Ekipa pitanje, nisam neko vrijeme bil u Šibeniku, a i kad sam išel sam išel iz Zagreba. Sad sam taj vikend dolje svakak pa dolazim na tekmu, ali bi se trebao poslije uputiti svojim poslom nazad tamo u okolicu Šibenika. Jel bu to neki problem ili samo dojdem s kartom na tekmu i poslije mogu svojim putem?
  • don
    6.7k
    Jel bu to neki problem ili samo dojdem s kartom na tekmu i poslije mogu svojim putem?Mikato01

koliko znam do sad nije bilo nekih uputa policije di i do kad triba doć pa mislim da možeš osobnim autom do stadiona i tako i natrag, ali neka netko upućeniji potvrdi
  • mali M
    5.5k
    deda sunce ti poljubim, pa zašto mjenjaš redosljed ishoda, pa nema tu veze tko je domaćin! Pitaš nas dal prognoziramo pobjedu, neriješeno ili poraz! Sad sam zbog tebe u ovih 6% bedaka koji prognoziraju Šibenikovu pobjedu jer sam pročitao samo pobjeda i to kliknuo! :lol:
  • Crta
    41
    Tražim prijevoz za Sibenik, moj propao.....poruka, pa ćemo dalje...
  • wolfgang14
    1.6k
    Sad sam zbog tebe u ovih 6% bedaka koji prognoziraju Šibenikovu pobjedumali M

ja isto :lol:
  • ShanKu
    938
    Boysi još nisu spomenuli Šibenik.. idu u Šibenik organizirano?
  • NORTE
    12k
    Ide se u Šibenik, to nije bilo upitno ni 1%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.