• Dino
    2.8k
    S obzirom da su Svi sveti blagdan na koji se slavi, a ne tuguje, bilo bi lijepo da dve prijateljske navijacke skupine taj dan slave (pobjedu Dinama ne :wink: ).
  • criticus
    2.5k
    Čekaju odobrenje policije.Papastrumf

Odgovor će vjerojatno stić u ponedjeljak.
  • Alkmar1312
    39
    Mogla se cetvrtak po meni kao sta je netko napisao vec + dan vise odmora za bratislavu
  • Liks90
    2.3k
    Stanje za Dortmund

SG 249, ZG 113
  • Liks90
    2.3k
    Pozz ekipa. Koliko je otišlo karata za sibenik, jel se zna?
  • don
    6.8k
    282, sve šta je bilo dostupno, sad se čeka da jave šta je sa otvaranjem novih sektora...
  • Peškaman
    4.7k

Dva sektora (150+132),282 ulaznice.
  • Neron53
    795
    Koje su im to fore?
  • deda
    33.7k
    383 prodano za zapad. Morat ćemo mi zvati ljude na kupovinu zapada ako ovi ne odobre još karata za istok.
  • Purgeri
    860
    Mislim da velikoj većini onih koji planiraju na utakmicu to i ne bi baš odgovaralo
  • Liks90
    2.3k
    Stanje za Dortmund za laku noc :meh:

SG 220, ZG 85
  • Dinamosaur
    1.6k
    Jedva cekam da se rasprodaju.

Stvarno me zanima kolko ce bit na Rijeci(23.11), pa nakon toga ta BVB(27), pa Split (01.12.)?!
    Ak mogu svi, može i KRIŽAR1986
  • Neron53
    795

Eto mene na raport...s malim kasnjenjem :)
    Da...odluka da nista od ulaznica ne zavrsi na karatani bila bi po meni nevjerojatna i veeeeeliki promasaj.
    Bas zato sto je prosla odluka da budu, bila cisti pogodak. I ovdje usporedite stotine kritika(utemeljenih, argumentiranih) kad je sve bilo online za Minhen i njih samo nekoliko za Salzburg.
    A i tada su svi nabavili ulaznice , barem tko se ovdje javio da mu je problem cekanje na blagajnama- eto nek se jave i potvrde.
    Kod biranja izmedju voljnog momenta cekanja u redu za Dinamo i "najbrzeg" prsta tj lutrije.... svakome tko ima volje cekati za Dinamo, kome je dovoljno stalo, tko ce na put i bez ulaznice... bira karatanu.
    Ekipa " biram online pa ako uspijem uspijem, ako budem imao srece -super...." ce izabrati iskljucivo online.
  • NKDZ86
    1.9k
    idem na sve tri ako Bog da.
  • Purgeri
    860
    Kakvo je to izdrkavanje s tim kartama za Šibenik? I dalje istoka nema u prodaji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.