• Crni86
    4.5k
    nerealno da u idućih 20 godina svih 20 osvojimo.DrawTube

To opet ovisi o nama (koliko cemo krivih koraka napraviti u transferima, odlukama o filjali i sl.), a puno manje o drugima. Jednostavno je financijski jaz izmedu nas i ostatka lige prevelik. Kada uz to ukomponiras i novu ligu prvaka i vece nagrade taj jaz postoje samo jos veci.

A kaj su onda tek trebali govorit soudani i ekipa? Pjaca i rog u prvom mandatu? Oni valjda nikad nisu dozivjeli puni sjever osim u europi. Ili postenu proslavu naslova. Pa su opet osvajali naslove i razbijali tovare i rijecane i osijecane (okej zalomila se rijeka one sezone).
    Po meni pitanje motivacije ne smije doci u pitanje s obzirom kolike place imaju i kako zive. Mozda im je potreba susret s realnoscu pa da ih Neno odfura u neku tvornicu pa da vide kako zivi ostatak svijeta. Da odigraju sa 75% svojih mogucnosti mi bi trenutno bili uvjerljivo prvi. Moraju biti isto tako svjesni da imaju ovako dobre place upravo zbog lige prvaka koja nam puni budget. Bez naslova, nema lige prvaka, a onda nema ni ovako dobrih placa.
  • Georg Koch
    4.8k
    Otpustio je trenera koji je uzeo duplu titulu nakon 2 poraza, od čega je jedan protiv europskog giantaCaptain America

koliko si poceo spamati bezveze i trollati sa komentarima kao crne kese sto rade, samo na svoj nacin, toliko da ti je svaki post GIANTSKI.

Prikazujes stvari kao zuta stampa. Da izgubio je od Bayerna 3:1 i do tada je sve bilo ok. I tek tada je nekome dosla ideja, ma idemo bezveze otpustiti Jakira jer je sve ok. Nije zanimljivo kad je sve ok.
    Kako vam se da vise ljudi?
    :roll:
  • jedan u nizu
    8.8k
    Ja bi da ugasimo klub ako ne osvojimo HNL, pa makar i dosli u polufinale LP.
    HNL nam je i otac i majka, i to moramo osvojiti, svaku godinu, dok smo zivi, jer nema smisla igrati sljedeću sezonu ako ne budemo prvaci, izgubimo 20mil eura, a Hajduk pobere svo vrhnje europe i postanu nepobjedivi (barem koliko se da skupiti do trećeg pretkola).

Zapravo, sad si i razmisljam malo. Zasto drugi klubovi uopce i postoje kada ne osvajaju trofeje? Jebate pa koji kurac uopce pratimo ovaj nogomet i ovaj dinamo, kada cemo ga ugasiti prvu godinu kada ne osvojimo HNL (vjerovatno ga necemo gasiti nego ce se u Maksimirskoj 128 otvoriti crna rupa i usisati stadion, klub i cijelo njegovo postojanje).
  • Tradicija bunta
    6.6k

Jel se moze onda otpisati dupla kruna bivsem treneru jer bi sve osim toga bila "najveca sramota u povijesti HR sporta" pa da ga onda gledamo samo kroz prizmu europskih utakmica?
  • Crni86
    4.5k
    nece klub radi toga nestat, niti bi itko od nas smio prestat navijat za ovaj klub ili ista slicno. Nitko to nije ni pisao pa ne razumijem cemu toliko dramatizacije u tvojem upisu.

Ako se to dogodi to je veliki neuspjeh, sto znaci da idemo u krivom smjeru i netko ce trebat odgovarat za taj neuspjeh u dugo nikad slabijem hnl-u. A stvarno nam ne treba nakon samo godinu dana da se dogadaju opet neke promjene u klubu. Ova sezona je trebala biti ona u kojoj cemo uzet opet uzde u svoje ruke lagano tutnjat ligom dok ce ljudi u klubu u miru moc popravljat sve ono sto je unisteno u zadnjih 20tak godina. Zato to nije normalno ako se uopce i dogodi, nego je nas veliki neuspjeh. Treba stvari nazvat ispravnim imenom, jedino tako mozemo rasti i kao ljudi i kao klub. Inace cemo postat ko tovari i zivjet u svijem svijetu sa rozim naocalama.

Ja i dalje vjerujem u ljude u klubu i vjerujem da ce uspjet ovo preokrenut u nasu korist. Jbga vjerovat cemo dok god ima i teorijske sanse.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Sama ćinjenica da je Dinamo osvojio 19 titula u zadnjih 20 godina govori da neosvajanje titule nije nešto normalno i svakodnevno za klub koji je daleko najbogatiji i najveći u državi. Neosvajanje titule bi bio totalni debakl i nova uprava bi trpila gigantske kritike sa svih strana. Razmislite malo koja će biti atmosfera među dinamovcima ako budemo imali 100 000 ljudi na Rivi, kakvo će mišljenje vladati o upravi i kakvi će komentari biti. Neće trebati samo Zonu gasiti da bi se spasilo od gnjeva plavog puka nego će se trebati, u maniri Hajduka, ugasiti i komentare na društvenim mrežama.

Prošlu sezonu da se nije osvojilo titulu bi se razumjelo i opravdalo. Bile su pretumbacije u klubu, prodala su se 3-4 nositelja igre, nije se igrala LP itd. Ali ove sezone - kada si izravno u play offu LP, kada 25.08. uđeš u LP, kada imaš u džepu 30 milijuna eura i svejedno nakon toga do kraja prijelaznog roka dovedeš samo Mbukua, kada se enormno štedi iz nitko ne zna kojih točno razloga...sada je teško naći opravdanje za gubitak titule od Hajduka koji nije ništa posebno.
  • DiddyGuela
    2.1k
    Ova sezona je vjerojatno vec sada bacena u vjetar bez obzira na buduci rezultat doma i u Europi.

Zasto?

Prema najavama sportskog sektora i bivseg trenera, ove sezone smo trebali poceti uvoditi veci broj nasih juniora u prvu momcad. Projekcije su bile da bi njih nekoliko trebalo dobiti vecu minutazu kako bi se poceli razvijati u zeljenom smjeru. Proteklih sezona smo poceli kaskati u tom segmentu zbog cinjenice da uz sve vise muke dominiramo u domacem prvenstvu sto znaci manje prilike za izdanke nase skole koja nam je od krucijalne vaznosti za opstanak kluba.

Ovo sto mi upravo gledamo je sunovrat i srozavanje kluba na svim poljima sportske politike. Ekipa nam je stara,neperspektivna i nakrcana polovnim strancima. Uz sve to, ni traga napretku u odnosu na protekle dvije ili tri sezone. Cak naprotiv, bodovni ucinak nam je trenutno porazavajuc a nositelji igre nam imaju preko 30 godina.

Upravo zato mozemo reci da je ovo jos jedna sezona muka u domacem prvenstvu gdje se i dalje oslanjamo na sve starije senatore dok nam Mikici i Pavici igraju juniorska natjecanja.

Ja vas pitam gdje je tu vizija sportskog sektora kluba? Znaju li ljudi u nasem klubu kuda sve ovo vodi? Zasto nam je prosjek prvih 11 u HNLu preko 27 godina? Zasto zaostajemo vec sada 7 bodova? Kada ce Mikic,Pavic,Jakirovic...dobiti znacajniju minutazu u HNLu? Hoce li ju uopce dobiti ili ce nastaviti razvoj kroz juniorski nogomet? Do kada cemo gledati da se isti igraci setaju i muku muce po oranicama HNLa svaki vikend? Jesmo li mi svjesni da nakon sto prodamo Baturinu i Sucica nemamo niti jednog naseg klinca koji je u "pripremi" da postanu neki novi Baturina/Sucic?

Ovo su pitanja i problemi od krucijalne vaznosti za nas klub. Mi ako ne nastavimo proizvodit - nece nas biti.
  • masacusec
    3.8k
    Uzmimo dvije realne situacije i scenarije kroz je Dinamo prošao/prolazi...
    Prije si imao prazne tribine i slavio si naslove s domarima i maksimirskim pticama...a danas imamo pune stadione (koliko prilike dopuštaju), grad diše i živi za Dinamo, a visi nam druge godine zaredom naslov...

I? Kaj je bolje?
    Mislim da narod ima odgovor.
  • Crni86
    4.5k
    a zakaj bi morali birat? Tko uopce usporeduje perioe i tko kaze da jedno iskljucuje drugo?

Ja zelim puni stadion svaku utakmicu i titule svaku godinu. Zelim najbolje za svoj klub, ne kompromise i neku prosjecnost. Zelim dodatnu konkurentnost u lp i da dodatno rastemo svaku sezonu.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Nema gubitak titule veze s bilo kakvim trenerom i tim jazom koji se pravi između ljudi. Titula je legitiman i legalan cilj. Sa svakim Dinamovim trenerom. S Čačićem (osvojio ju je), Bišćanom (osvojio ju je) ili Jakirovićem (osvojio ju je). Nadam se da će i Bjelica po treći put.

Nemojte potencijalni gubitak titule okretat protiv par komentara koji ne pašu ili ih smatrate spamanjem, jer to jesu ili nisu.

Da ja ujutro preuzmem Dinamo imat ćete pravo bit ljuti i rigat vatru na mene ukoliko ne ispunim svetu obavezu - osvajanje naslova prvaka Hrvatske.

A danas sam ranije argumentirao kako se to ove godine može ostvarit.
  • masacusec
    3.8k
    Ja zelim puni stadion svaku utakmicu i titule svaku godinuCrni86

No shit, sherlock! Navodim dva ekstremna scenarija od kojih se jedan događao, drugi je na pragu da se dogodi....ono što želim naglasiti jest da rezultati nisu meritorni i drago mi je da su ljudi to prepoznali...a prepoznali su jer novi ljudi u klubu rade na edukaciji i stvaranju novih vrijednosti!
  • NORTE
    12k
    Od 97% prvaci nakon 4 kola i 4 boda prednosti pred klubom koji nema doslovno ni za kiflu, ima samo skupog trenera koji ne stvara ni igru ni rezultat, čiji SD dobije pedalu jer je klub na konopcima, a Perija ode ća.

Do toga da smo opet ozbiljno ugrozili titulu, ali sa stabilnom upravom, punom blagajnom, širom ekipom nego ranije.
    I rivalom koji nije na vrhuncu, nego na dnu.

Sada imamo i najboljeg mogućeg trenera.

Da ne povjeruješ što se izdogađalo.
    Nije ni blizu gotovo, ali ako želimo titulu moramo smanjiti ovaj minus do zimske pauze, makar samo pobjedom u derbiju i dolaskom na -4.
  • jedan u nizu
    8.8k
    ali ako želimo titulu moramo smanjiti ovaj minus do zimske pauzeNORTE

Ako zelimo pobijediti, ne smijemo izgubiti
  • Paggini
    24.1k

Hahah al si ga izdramio brate, nije toliko loše, ne znoji se.

Imamo para, imamo klince, imamo perspektivu, imamo školu, imamo konkurentnost u LP, jedino što nemamo su bodovi u HNL, a ima još 25 kola i tri derbija da to stignemo, ne znoji se fkt toliko...
  • Crni86
    4.5k
    takvim razmisljanjem cemo postat ko tovari kojima smo se rugali radi upravo takvog stava gdje su konstantno gurali svoje brojke clanova, gledatelja i radi toga tvrdili da su bolji od nas makar smomi imali sve trofeje i uspjehe.

Samo i jedino trofeji, titule i pobjede. DNK dinama i njegovih navijaca je sampionski, pobjednicki i takav mora ostat. Svaka sezona gdje nema titule je neuspjesna, bilo nas na stadionu 5 ili 25 tisuca. Sve ostalo su opravdanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.