• criticus
    2.5k

a upravo vidio. Upeca sam se ko naivna sobarica.
  • Hnlovac
    1.2k
    Volim kad na ovoj temi jednom u 2 mjeseca bude doza "ništa od ovog di su bageri sve kasni ništa glupi TT nebu napravil evo ni za stariku ne znaju nebi niš od ovog"

Da sve u hr kasni ko bili bi svicarska

P.S. ne bi bilo loše zaključati zonu na koji dan u svibnju 2025, kakav će kmecitis bit
  • emilperska
    6.5k

Stavio sam ga kao dokaz da je zelena komunistička sekta na vlasti manire u vezi stadiona uzela od bivšeg gradonačelnika. 3 i pol godine su na vlasti, od toga 3 laprdaju o stadionu i izbacuju razne makete, skice. Te ovaj natječaj te onaj natječaj, na kraju nijedan natječaj ne vrijedi pa opet sve ispočetka.

A rok isporuke se pomakao za 2 godine. Ne znam tko je tu lud.
    Dok ne vidim lopate i bagere, ne vjerujem im ništa.
    Koliko se busaju u prsa s tim stadiončićem od 11.000 mogli su Maksimir napravit kad su tako pošteni i sposobni..
  • miro
    4.7k
    Zna li netko kada se donosi gradski proračun za 2025?
  • rioda
    5.1k
    Ne znam konkretno za Grad Zagreb, ali svi gradovi i općine u Hrvatskoj će u narednih mjesec dana donijeti prvo rebalans proračuna za ovu godinu, a zatim i proračun za iduću godinu s projekcijama za iduće dvije. Neki krajnji rok kad će to biti izglasano je 15.12.
  • Bosskovitz
    12.4k
    11k je dovoljno za sve HNL utakmice i vjerojatno par europskih i sve under reprezentativne ako se mogu igrati međunarodne. Mogli bi ostati na novoj Kranjči do daljnjeg.Patak

Kojom si računicom došao do ovog zaključka? Možemo raspravljati o tome treba li nam stadion za 25, 35 ili 45 tisuća ljudi, ali ne i o tome treba li na stadion za više od 11 tisuća ljudi. Mi ove sezone u HNL-u imamo prosjek gledanosti doma veći od 11.000 unatoč tome što nas vrijeme ponekad baš nije mazilo, znači već sada nam je to premalo.
  • CISCO
    184
    Ahhh...ta statika. :rofl:
  • The Undertaker
    5.8k
    Nije više realno (ako je ikad i bilo) da gradnja Kranjčevićeve počne u siječnju 2025.. Ako se ne varam, još nemaju ni građevinsku dozvolu niti su raspisali natječaj. Realniji rok je proljeće.
  • mali M
    5.6k
    A Tomica naš.. "Nije ništa zapelo. Imamo komplikaciju..." :lol: nije šija nego vrat...
    Kako nešto reći, a ne reći ništa konkretno: "ali očekujem da..", "Namjeravamo uskoro...", " i dalje očekujem..." :lol: Micek mali...
    Gledam i ove slike novog hnk skladišta i moram priznati da ni meni nije jasno gdje će točno stat sjeverna tribina? a dobro... na kraju bude taman na obećanje novog mandata u 5. mjesecu.. Mene samo zanima kod ljudi koji brane ovo otezanje izgradnje Kranjče, al zbilja je već tragikomično otezanje, u kojem trenutku je okej reć da mulja i ne radi što je obećao? Jel to kad probije rok obećanja za 2 godine? za 5? za 20 kao Bandić? Čisto me zanima kad mogu prestat bit tako "negativan oko stadiona" i da to postane konstruktivna kritika... Pazi, a Maksimira se uopće neću još dotaknuti kao teme...
  • Bosskovitz
    12.4k
    moram priznati da ni meni nije jasno gdje će točno stat sjeverna tribina?mali M

Tamo sada ima 36 metara od terena do zgrade, na zapadu ima 40 metara od terena do prve zgrade iza tribine. S obzirom da je za očekivati kako će obje tribine biti nešto bliže terenu nego što je zapadna danas, bez problema sve stane.

Tako da stane sve bez problema. Istočna tribina Maksimira je u tlocrtu podjednake dubine, a ona sama ima kapacitet preko 9.000 ljudi.
  • mali M
    5.6k
    zbilja? pa to mi ne zgleda ni blizu tako.. Hoćeš reć da ovdje ima 36m?
    kranj-a.jpg
  • AS86
    3
    Kranjca01.png
    Kranjca02.png

Ne ide mi prilaganje fotografije. Na prvoj slici se vidi udaljenosti (s tim da ako se postavi točno na poziciju okvira gola ima cca 36 m), na drugoj slici se vidi kontura budućeg stadiona iz ISPU-a koja je upisana na osnovu zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole.
  • mali M
    5.6k
    hvala na slikama.. meni je i dalje to nekako na knap.. lijepo ova dolje slika prikazuje odnos naspram pravog stanja, al čini mi se nekako premalo to.. kao da je ova zelena skica malo umanjena da bi bolje izgledalo.. a dobro, živi bili pa vidjeli ako se pokrenu. baš mi je na oko izgledalo da nema šanse po onoj slici da tamo ima 36 metara, jel sigurno ova zelena skica u dobrom omjeru? to mi onda izgleda kao da ćemo imati neke ludo vertikalne etaže da na tak uski prostor stanu..
  • emilperska
    6.5k
    Mi ove sezone u HNL-u imamo prosjek gledanosti doma veći od 11.000 unatoč tome što nas vrijeme ponekad baš nije mazilo, znači već sada nam je to premalo.Bosskovitz

Imamo prosjek "izdanih karata" od tog i tog broja.
    Nemamo sigurno HNL posjetu od 11.000 ljudi ni približno..

Razumijem da je odjelu prodaje karata ljepše predstaviti prvi broj, ali u stvarnosti nije isto..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.