• emilperska
    6.7k

Velim, sve pet..
    Samo pošto je sada papaštrumf izašao s info da klub 7 dana prije nema info od Slovana, začuđen sam da se to dozvoljava ako ništa od strane UEFA-e. Oni bi trebali poticati "mobilnost". Ovo je sranje.

Minken, London i Milan mi iskreno nisu upali u oči jer tko je htio dobit kartu od pretplatnika ju je i dobio. Salzburg 2x i Bratislava znam da će se igrat lutrija ili kolo sreće, jbg..
  • Neron53
    887

U petak nemoguce jer je blagdan.
    Ako je suditi po dosadasnjoj praksi......prodaja (ako ista ide na karatanu) bi mogla biti u subotu.
  • Paggini
    26.2k
    U petak nemoguce jer je blagdan.Neron53

A mislim, za salzburg je bila nedjelja, pa zato mislim da postoji mogućnost, a mogli bi udariti i online u petak, tko zna...
  • Papastrumf
    12.9k
    Mislim da će ovaj put sve ići online za Bratislavu.
  • deda
    34.1k
    Što je s ulaznicama za Šibenik, već sat vremena se ne može kupiti ništa?
  • Papastrumf
    12.9k
    Što je s ulaznicama za Šibenik, već sat vremena se ne može kupiti ništa?deda

Čekaju odobrenje policije.
  • Hnlovac
    1.2k
    Za Zapad Subije dosad prošlo min 350 karata, dakle dinamika otp kako sam i predvidio, minus koja stotina funcuta jer ne dolaze..
  • Kile
    16
    Pozdrav
    Kakva je situacija sa kartama sa Sibenik?
    Kada se moze ocekivati da karte budu ponovno dostupne za istok naravno
  • Papastrumf
    12.9k
    Pozdrav
    Kakva je situacija sa kartama sa Sibenik?
    Kada se moze ocekivati da karte budu ponovno dostupne za istok naravno
    Kile

Čekaju odobrenje policije.Papastrumf
  • Alkmar1312
    39
    Puna podrska funcutima, nitko ne bi trebao na ovu utakmicu ici! Jebes HNS
  • Purgeri
    896
    A kad bi se točno utakmica trebala igrati ako ne u petak?
  • criticus
    2.6k
    Dragi su mi Funcuti, ali mislim da su ovdje malo izletili... Na svi svete katolička crkva obilježava dan svih svetaca (ko što i ime kaže), prvenstveno onih koji nisu prepoznati ili kanonizirani. Tako ću reć da je moja baba garant među tim :lol:. To bi bilo koda ne želimo da se igra na Velihu Gospu, najsličnije. Dan iza je dušni dan kad se spominjemo mrtvih. Ali ni to nije rang Veliki Petak.
  • ShanKu
    1k
    Ujutro se stignu obavit groblja i lagano posle ranog ručka na put u Šibenik... samo kaj su oni iz Šibenika, ne.. za 10-20 minuta od svojih domova su na stadionu :sweat:
  • don
    7.1k
    Ujutro se stignu obavit groblja i lagano posle ranog ručka na put u Šibenik... samo kaj su oni iz Šibenika, ne.. za 10-20 minuta od svojih domova su na stadionu :sweat:ShanKu

dobro nam došli :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.