• Miro Vugrinec
    5.4k
    Možda je ovaj forum dao svoje i vrijeme je za njegovo zatvaranje. Jer ova sloboda koju smo mi dali pretvara se u njakanje na paši krda ovaca.deda

Deda, moras znat da je ovaj forum veliko postignuće i tebe i svih koji su sudjelovali u stvaranju toga. To sto se ljudi često prepiru i skaču na zadnje noge nekada to je samo bogastvo foruma. I sam sam razmišljao kao ti, htio napustiti zonu, napustio je na 2 tjedna. Ali evo odlučio sam se vratiti. Jer fali ti zona, kad krenes tu pisati i razmjenjivati mišljenja stječeš nova iskustva, znanja i učiš i dosta nekih stvari. Jednostavno ova stranica gdje se nalaze navijači Dinama i imaju teme za apsolutno svaku stvar o klubu je bogatstvo i sada je ovaj forum dostigao da ima jako veliki broj članova, a još 3-4 puta vise onih koji ga čitaju i na tu sve veću količinu, sasvim je logično da ima i vise nekih rasprava, sukoba i svega. Upravo to i je cilj foruma, da se razmjenjuju mišljenja, rasprave, a ljudi ko ljudi svatko će držat svoju stranu pa će nekad i prec neku granicu, ali zato vi administratori i imate pravo ugasit ili na par dana isključit profile koji odu preko te granice. Dakle, definitivno forum treba nastaviti, svaka čast i tebi i svima koji su ovaj forum osnovali i dali svoje vrijeme i trud da bi nastalo ovo sto imamo danas
  • Droljo
    8.7k
    Uz admine uvesti i moderatore pa da se sve stigne.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Možda je ovaj forum dao svoje i vrijeme je za njegovo zatvaranje. Jer ova sloboda koju smo mi dali pretvara se u njakanje na paši krda ovaca.deda

Ovo bi bio veliki poraz, nadam se da ce se naci glas razuma ili neki nacin da odvedemo ovo opet u mirne Vode
  • Paggini
    24.6k
    Ovaj forum je jedino Dinamovo mjesto na internetu koje nije ogađeno klaunima, tatićevcima, tovarima, ugarima i ostalom nakaznom svitom. Bude cirkus nakon poraza, ali tako je kako je, tu je i šarm foruma jbg, kao i u tome da pročitam najzanimljivija razmišljanja o stvarima koje nisam znao/razumio, šta god.
  • emilperska
    6.5k
    Velim, sve povezat s članskom. 90% aktivnog foruma su članovi..
    A time bi ubili problem višestrukih profila, provokatora itd.
  • Zagi
    8.3k
    Netko primijetio kako nema baš često postova koji počinju sa:
    "Pozdrav ekipa. Dugo vas čitam , a sada sam se odlučio/la nešto napisati .... "
    Nekada je to bio gotovo standard, a sada su prvi postovi toliko napadni. Sada će oni nama objasniti.
    Nećete dečki, najvjerojatnije smo sve to već čuli i raspravili al ajd.

Razlika u generacijama izgleda.
  • blubach
    420

Možda ovo što sad napišem uopće nije točno i nekome će zvučati užasno glupo i krivo, ali se meni čini da kako je Dinamo predan "narodu", tako je sve više i više "naroda" došlo na jedno mjesto sve komentirati i ima svakakvih mišljenja.

U doba Glave nije bilo tolike količine Dinamovaca na jednom mjestu, gušilo se sve što se moglo, a ono što je bilo najglasnije je bilo jednoumlje.

Mislim da si u krivu što kritiziraš ovu slobodu, na kraju krajeva, za to smo se i borili i treba prihvatiti sve dobro i sve loše jer je sve to dio slobodnog Dinama i jer ćemo u suprotnom prije ili poslije malim odlukama i malim zabranama/gašenjima doći do neke jako nam poznate situacije a mislim da to nitko ne želi.

A ako se vi, kao iskusni forumaši i moderatori, toliko lovite na gluposti i što netko ima mišljenje, s kojim se uopće ne slažem btw, onda se trebate malo zapitati jeste li željeli ovakav Dinamo uz čiju slobodu i sve veći i veći broj ljubitelja i navijača proporcionalno ima i sve veći broj gluposti jer, budimo realni, ovo je tek početak.
  • NORTE
    12.1k
    Dragi voditelji zone, bez da ulazim u dubinu problema o kojem se piše, s obzirom da se po drugi put već spominje gašenje foruma, predlažem da napravite prvi korak i da zaključate forum za vrijeme trajanja tekmi koje se igraju u Zagrebu (i bližoj okolici, Maksimir, Kranjča, VG) i tako se izbjegne pisanje raznih nepotrebnih sranja.

Kasnije se to eventualno može prebaciti i na sve ostale utakmice, ako bude potrebe.
    Pa neka se komentari pišu nakon tekme, a ne dok je 0:0 ili gubimo.
  • deda
    33.8k
    Možda je vrijeme da se deda jednostavno makne jer mene ne muči sloboda već me muči njezina zloupotreba. Iznošenje laži kao činjenica oko kojih se onda stvaraju neke premise i kakti mišljenja, a naknadno i sukob mišljenja. Ne pada mi na pamet nekom tko dođe i blebne da je Zemlja ravna ploča objašnjavati par sati činjenice koje ukazuju da to nije točno, a on pri tom nema ni jednu činjenicu za svoju tezu. Moje vrijeme curi i postaje mi sve dragocjenije. Neću ga gubiti na gluposti, glupe ljude i glupa mišljenja.
  • Toni90d
    673
    Ja bi Zonu prebacio Klubu. Profile povezao s članskom, admini ionako znaju o kome se radi, prema van sve ostaje isto, ali nema beskonačnih profila i tovarskih registracija..emilperska

Prošlo mi je i to kroz glavu, ali bolje ne. Izgubit će forum dušu, bit će previše cenzure, novinari bi jedva dočekali najmanju krivo napisanu riječ da pljuju po klubu, tovare nebi smjeli spominjati, pogotovo ne nekim posprdnim imenima, nebi smjeli napisati kao što su neki pisali da nam treba crnac za trčanje, jer bi to odmah bio rasizam, itd.
  • Dinaminjo
    1k
    20% upisa na zadnjih par straanica je lik sa 0 like ocito novi i jos nije baniran i jos se deda hvata za takve upise.

Zajebi demokraciju i teraj bagru orjunasku otkud je doska
  • DrawTube
    5.3k
    Bilo bi tužno da jedan šviker koji je nabio 20 komentara u 1 danu dovede do gašenja foruma s 2000+ članova i 6 godina starosti...

Ja i dalje mislim da je zona direktno ili indirektno odgovorna za dobar dio lijepih promjena u klubu koje su se dogodile. Gašenje foruma bio bi ogroman poraz, a morali bi migrirati na govno od foruma zvano sportnet...
  • blubach
    420
    Iznošenje laži kao činjenica oko kojih se onda stvaraju neke premise i kakti mišljenja, a naknadno i sukob mišljenja.deda

O ovom upravo i pričam, što je veći skup ljudi, neminovno će se dešavati ovakve stvari.
    A kako je rast sve veći i veći, puno je teže prebirati kukolje od žita.
    Kao dugogodišnji član sigurno 20-ak foruma i discorda i sa kontaktima od preko 10k ljudi (ne izravno naravno), jedino što ti mogu reći, a sigurno već i znaš, da neke stvari treba ignorirat (dok god nema direktnog vrijeđanja). Bilo bi mi izuzetno žao da ti kao kvalitetan forumaš odustaneš zbog takvih gluposti, a sigurno nije potrebno. Ili se treba nadat da će na novoj platformi biti Ignore gumb za određene forumaše :)
  • Droljo
    8.7k
    A šta je, je. Za vrijeme i nakon poraza se svega čuda da pročitati ovod. Od vrijeđanja igrača, trenera, uprave. Nije tako bilo prije koji mjesec. Neam pojma kaj se promijenilo.
    Hrpa onih sa 'jesam vam rekao' retorikom. Mene ne dira jako. Malo se upecam al brzo odustanem. Nas 99% ovdje pušemo u isti rog. Ovu manjinu treba što je više moguće ignorirati i bu sve dobro.
  • skener
    1.1k
    Uvijek se poteze taj prokleti "argument" da svatko ima pravo na drugacije misljenje

Ako netko napise da je danas 29.10.24 subota to nije drugo misljenje

Ne mozes raditi ljude kretenima i vuci ih za nos pod krinkom slobode s takvim glupostima.
    A tocno to rade određeni likovi ovdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.