• emilperska
    6.4k
    Kada će se znati situacija za Bratislavu?
    Utakmica je za točno 7 dana, razumijem da ovi iz odjela za karte se bave utakmicom u Šibeniku, vjv je povezano i s članskim odjelom pa i tamo ima posla, ali bilo bi konačno lijepo za europska gostovanja nešto saznati i ranije. Pogotovo kad je kapacitet stadiona 20.000 pa ćemo dobit maltene 1000 karata plafon i nitko ne zna tko ide i tko će dobit kartu, može se doslovce loto izvlačit koliko će bit nesrazmjer ponude i potražnje, a treba uzeti GO na poslu, organizirati prijevoz, naći smještaj itd.
  • deda
    33.7k
    Prvi sektor od 150 ulaznica za Šibenik je prodan sad su otvorili drugi od 132 ulaznice.
  • NKDZ86
    1.9k
    evo na Šubićevac može ko hoće, karata ima ,ne treba ni godišnja ni članska, ni stajati u redu, karta 5 e, tak da ne čekajte ligu šampinjona, bez problema na gostavanje
  • ShanKu
    939
    več nekoliko dana strepim za kartu u Šibeniku i na kraju zakasnim na prve karte...
  • deda
    33.7k
    Bome nemoj se igrat, karte gore, već je prošlo 250 komada.
  • ShanKu
    939
    evo imam ju, Istok A.. jedino mjesto koje bilo slobodno na toj tribini :sweat:
  • don
    6.8k
    koliki je kapacitet za gostujuće?
  • dzg7
    298

Mislim da su 650 Max dali
  • Liks90
    2.3k
    Stanje ta Dortmund

SG 282, ZG 152
  • don
    6.8k
    rasprodano sve, oće se puštat ostali sektori?
  • Crni86
    4.5k

U zadnjih 6 mjeseci posjeta opako napreduje i bolja je nego ikad u zadnjih 10 godina tako da ne treba opet sve prebacit na navijace i kako smo razmazeni. Pa naravno da je neki Pero ljut kad dode na tribinu plati kartu za sebe i sina 40 eura, pa ajde i sok i sve se to popne na 50 eura. Raduje se na nedjeljno lijepo jutro tekmi makar se odrekao mozda gableca ili dva na poslu, ali sve za svoj klub. I dode na utakmicu i gleda kako se pojedincima doslovce neda, a imaju vecu godisnju lovu nego sto ce on ikad u zivotu vidjet. Nismo svi isti, nemamo svi iste financijske mogucnosti, nemamo svi istu emociju prema klubu i ja mogu razumijet svakoga tko je otisao sa stadiona ljut u nedjelju. Zamisli slusas o nekom brutalnom filmu, platis kartu 20 eura idodes u kino kada ono film totalno bezveze. Pa svako bi popizdio.

I da odmah rijesimo, mislim da su cijene okej, ali prvenstveno ono sta ti placas da gledas je izvedba na terenu, komfor, pice, hrana su dodatan plus koji taj dozivljaj povecavaju. I naravno kada je izvedba losa da ce netko tko je platio kartu, a nije toliko emocionalno vezan uz klub biti ljut.

I nece bit problem klubu privuc tebe ili mene jer smo ludi i dolazit cemo na tekme makar bi se igrala druga liga, klubu je najveci problem privuc ljude ko Pero, koji su ti tek potecijalni navijaci i koji jako dobro biraju zele li ili ne ic na utakmicu. Jednostavno ti ljudi nemaju toliku emociju prema klubu i potrebno ju je postepeno graditi i razvijati. A to se sigurno nece postici prozivanjem istih.
  • Chess96
    196
    Nije nikakva provjerena ili potvrđena informacija, ali iz više krugova sam čuo da će se ići i na dodatno smanjenje kapaciteta na nekih 700-800 mjesta tako da bi za ulaznice mogla biti slična priča kao onomad za Rujevicu. Kažem, ako su lagali mene i ja lažem vas, ali tako se priča.
  • Papastrumf
    12.8k
    Kada će se znati situacija za Bratislavu?
    Utakmica je za točno 7 dana, razumijem da ovi iz odjela za karte se bave utakmicom u Šibeniku, vjv je povezano i s članskim odjelom pa i tamo ima posla, ali bilo bi konačno lijepo za europska gostovanja nešto saznati i ranije. Pogotovo kad je kapacitet stadiona 20.000 pa ćemo dobit maltene 1000 karata plafon i nitko ne zna tko ide i tko će dobit kartu, može se doslovce loto izvlačit koliko će bit nesrazmjer ponude i potražnje, a treba uzeti GO na poslu, organizirati prijevoz, naći smještaj itd
    emilperska

A pogotovo prije svega treba dobiti informaciju o broju ulaznica i cijeni od kluba domaćina, je li tako?
  • emilperska
    6.4k

Pa evo nisam znao da 7 dana prije utakmice oni vama nisu bili dužni dostaviti podatke, bar osnovne.
    To mi je amaterizam, ako ne od njih, onda od UEFA-e..

Znači navijač Celtica ide na karikiram gostovanje u Beograd ili Istanbul (nebitno što ne ide, ne znam opće ždrijeb) i on 7 dana prije ne zna da li ima kartu ili nema?

Kak bi rekao Facke, šokeran sam ovom informacijom..
  • Paggini
    24.1k

Pa ista stvar je bila i za Munchen i za Salzburg, ne bi me čudilo da tek u petak ili subotu bude prvokup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.