• emilperska
    6.7k

U pravu si, kad se sve stavi na papir. Neva nije bio na razini. Dosta mlakih udaraca je tu bilo, od kojih bi neke Livi sigurno lovio..
    Ali generalno cijela obrambena organizacije je jako loša. Od Baturine i Sučića do izraubanog Mišića i onda stoper su tragikomični bili predvođeni MMAe, nekad i Maxom. I imaš to što imaš. Mislim da će Bjelica to ubrzo popravit.
    Sljedeće 2 tekme će nam baš sve reć..
  • emilperska
    6.7k
    Btw kad se Zajec referirao da nam treba novi golman, nije jasno rekao koji bi to golman bio.
    Trenutno u kadru imamo 3 golmana bez juniora, a na zimu dolazi Čavlina iz Osijeka koji križa na kalendaru dane do povratka u ZG jer nemre smislit ove mađarone dolje..

Koja je točno uloga Filipovića, ja sam ga vidio kao drugog golmana. Ako ni Jakiru ni NBu nije drugi golman, onda očito nije opće ili je minimalno bolji od Zagorca s 37 godina pa se nikome neda zajebavat s njim..

Imam velika očekivanja od Čavline..
  • ElDorado
    367
    Nikome nije jasno zašto je Filipović doveden da bude 3. golman. Obično je taj 3. bio junior. Nevistić je nakoj dobrog perioda opet očito u laganom kujcu. Ne treba zaboraviti da ga jebu leđa. Jurišić sad igra vrhunski na razini HNLa no po čemu je njegova karijera prije Osijeka išta obećavala? Nije odigrao niti 100 tekmi uglavnom po lošim ligama. Nek slavi i nek ga prodaju u neki mađarski klubi di opet neće igrati.

A Čavlinu je trebalo ostaviti u Loksi i po potrebi povući ako zagusti. A zagustilo je.
  • Droljo
    8.9k
    iskoristili su naše debilizmePaggini

:lol: neki imaju mehanizme dok mi imamo ovo gore :rofl:
  • badjibadara
    3.8k
    Sljedeće 2 tekme će nam baš sve reć..emilperska

Sljedeće dvije tekme/tjedna su ključna.
  • emilperska
    6.7k
    Hhahahaha, odvratna vremena i odvratni ljudi..
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    Prije svega mislim da Dinamo radi sam protiv sebe. Sto se tiče Jurišića,solda i svih ostalih za koje nije bilo mjesta u Dinamu smatram da je klub pogriješio onog trenutka kad su svi ti igrači otišli bez i jedne crtice o mogućnosti povratka. Zakazao je klub,koji nema uređenu skautsku službu,jer po prikazanom u zadnje 2 godine,rijetki su opravdali povjerenje za kaj su dovedeni.
    Zašto se tog Jurišića i soldu nije pratilo,to nisu igrači od 25 godina,nego 22-23,trebalo se i moralo to odraditi. Ne samo njih ima gro igrača kojima slijedi takav scenarij,a klub i dalje ne poduzima ništa ili grijesi kao u slučaju Zivkovica.
    To si jedan klub u rangu Dinama,ne smije dozvoljavati.
    Drugi par rukava,veliki minus upravi.
    Zašto? Zato sto je ovo ekipa rađena u dogovoru sa totalno drugačijim trenerom i idejom igre. Doveo si nakon par kola nekog ko bi trebao sve posložiti iznova u par kola. Napunio si ekipu sa 30 igrača,od toga vise od 50% stranaca kojima je problem komunikacija.
    Bjelica nije birao ekipu,i ako uspije Napravit nešto svaka mu čast.
    Pričamo o Dinamu 2 već par godina..stalo je na izgovorima i pričama,”rješava se”.
    Niti jedna od bitnih stavki nije rješena niti je blizu da bude,od stadiona,B ekipe,da ne nabrajam dalje. Samo tražimo izgovore i opravdanja za sve. Uprava jest tu tek 6 mj,ali to su preveliki problemi da se prvo rješava marketing kluba a onda sve ostalo.
    Ps: I ja bih slavio gol,nakon sto me klub tako odbacio kao zadnje smeće. To ne umanjuje njegovu ljubav prema Dinamu i sve sto je prošao,kako je dao Dinamo njemu,dao je i on svoje klubu. Ne treba sve gledat iz perspektive Dinama.
  • Paggini
    26.3k
    Najbolje se vidi da smo u krizi kad rendomeri krenu srati po klubu što nije uzeo rendom HNL igrače koji su eto u kakvoj takvoj formi zadnjih par utakmica - prošle godine se sralo kako smo mogli propustiti Jankovića i Pašalića, sad se uzdiže Soldu i Jurišića.

Ne laje se za Jankovića ni Pašalića više, a neće ni za Soldu ni Jurišića kroz koji mjesec.

Ne sramotite se i ne stavljajte neke jadnike iz HNLa ispred svoga kluba, podržavajući slavljenja tih velikih dinamovaca jer je klub NJEGA škartirao. Pa evo, ajmo okrenuti, šta je to Jurišić dao klubu koji ga je odgojio, trenirao, razvio? Slavio je gol protiv njega.
  • badjibadara
    3.8k
    Zašto se tog Jurišića i soldu nije pratiloMasniBrkMarkaViduke

Zato što nisu igrači za Dinamo.
    Još je ovaj prvi i papak usput.
  • Kulminacija
    11
    Ne razumijem zašto je problem da netko napiše svoje mišljenje na forumu na kojem se raspravlja "o svemu po malo". Ako je problem što nema puno postova, onda treba upise u nekim temama dozvoliti samo profilima sa 100+ postova ili nesto slično. Čovjek samo piše ono što misli , valjda je to poanta rasprave.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Amo potegnut pitanje travnjaka na maksimiru koji izgleda nikad gore a skupo je plaćen!!
    Baturina se sklizno 5,6 puta...umalo mu je otišlo koljeno u onom duelu sa Jurišićem kad se skliznuo,izgledalo je baš gadno na prvu.
    Tko bi odgovarao da se on ozlijedio zbog užasne kvalitete travnjaka?
    Tko je dogovarao taj travnjak i tko ga je postavljao?
    Katastrofa!!
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    nisu to Random igrači,to su igrači koje si imao u dvorištu a sad zbog njih gubis utakmice i visi ti prvenstvo već 2 godine.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    malo manje masnog brcino, jesi ti svjestan koliko je klubova Jurisic promijenio do Osijeka? Soldo se potucao po posudbama, iskocio nije s nicim. Sad odigra 2 i bolji je od naseg veznog reda.
    Prestanite lupat i donosit zakljucke na osnovu 2 kola.
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    Normalno da mogu lupat i razmisljat o radu ljudi u klubu i sportskom sektoru,ako se to desava posebno zadnje 2 sezone,ne učimo iz grešaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.