Meni je došlo na push da sam evidentiran, ali još nema bodova. Javim kad se promijeni situacija. — ivanzg
Ovo u teoriji lijepo zvuči i Klub može puno napraviti da bi pojedinca "dovukao" na stadion, ali ekipa koja odlazi kad treba ostati i podržati, to ili osjećaš ili ne. Nema tu edukacije. Educirati možeš nekog mlađeg ili tko je prvi put možda na sjeveru, ali tu se mahom radi o ekipi koji su već izgrađeni pojedinci i koji nisu prvi put na sjeveru, ali jebiga piva će se zgrijati u prvom kafiću i možda neće naći mjesto. Čini mi se da su to najčešće oni koji čak nemaju alibi da ih čeka dugo putovanje prema njihovim domovima.Treba ih educirati, prigrliti, dovesti do toga da osjećaju koliko je bitan taj zadnji huk koji igračima daje do znanja da ne damo da potonu
Bilo je i toga na "velikim" tekmama...prvo egzodus istoka pa onda bežanija natrag na tribinu dok je Cvita za 2-1 Newcastleu zabilSamo želim da im se jednom ovo dogodi...
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.