• The Undertaker
    5.8k
    To je relativno nebitna utakmica ali recimo neki derbi protiv Hajduka ili Dortmund ili tako nešto bi bila primjerena karma.
  • Šteco
    775
    Meni je došlo na push da sam evidentiran, ali još nema bodova. Javim kad se promijeni situacija.ivanzg

Meni je recimo na stranici profila pisalo i dalje 550 bodova. Onda sam kliknuo na te bodove, pa ma povijest i vidio sam da mi je tamo zabilježio ulazak 30 bodova odmah (sitno je falilo da uhvatim i bodove za raniji ulazak, ali sam jedva taxi ulovio da na vrijeme stignem). Danas kad sam otvorio, na profilu se ažurirao ukupan broj bodova na 580.

Tako da baci oko na povijest bodova i vidi što ti piše, ako ti se u međuvremenu nije ažuriralo sve.

I da... Čisto da se ne zatrpava support i ubuduće ovo sve i pišem.
  • Gelipter
    3.8k
    ovo "došlo na utakmicu" zvuči kao da ih je netko jedva nagovorio pa eto došli su i svi se nogama po guzici trebamo udarati od sreće jer su se ukazali. Ako vole taj klub kao što kažeš na "ovaj ili onaj" način, onda bi im sam dolazak trebao činiti zadovoljstvo. Očito se naš pojam navijača/simpatizera/podržavatelja određenog kluba razlikuje. Svi smo mi različiti, ali neko minimalno poštovanje prema Klubu mislim da nije preekstremno tražiti. Svi mi činimo Dinamo i naše ponašanje je lice i naličje - "osobna iskaznica" Kluba.

Sam sam sjeban 24 sata nakon onakve izvedbe i poraza jučer i bit ću sigurno još neko vrijeme i često se pitam zakaj i dalje toliko emotivno proživljavam svaki i najmanji posrtaj Kluba, ali to je zato jer se osjećam dijelom tog Kluba i posrtaj Kluba osjećam u neku ruku kao i svoj posrtaj barem na podsvjesnoj razini koliko god to možda patetično zvučalo. I tome me nitko nije morao učiti, niti educirati.

Treba ih educirati, prigrliti, dovesti do toga da osjećaju koliko je bitan taj zadnji huk koji igračima daje do znanja da ne damo da potonu
    Ovo u teoriji lijepo zvuči i Klub može puno napraviti da bi pojedinca "dovukao" na stadion, ali ekipa koja odlazi kad treba ostati i podržati, to ili osjećaš ili ne. Nema tu edukacije. Educirati možeš nekog mlađeg ili tko je prvi put možda na sjeveru, ali tu se mahom radi o ekipi koji su već izgrađeni pojedinci i koji nisu prvi put na sjeveru, ali jebiga piva će se zgrijati u prvom kafiću i možda neće naći mjesto. Čini mi se da su to najčešće oni koji čak nemaju alibi da ih čeka dugo putovanje prema njihovim domovima.

Također, ekipa koja kad se sprema koreografija pa ne želi slušati upute, ne želi popunjavati stolce, siguran sam da su svi svijesni svega, ali jednostavno ih boli ona stvar za tribinu, nečiji trud pa onda i za Klub posljedično. Sami sve znaju najbolje, nema njima tko kaj pričati, bit će prvi kad treba nekaj kritizirati, a sami Klubu daju jako malo.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Navijaci razocarani igracima smatraju da ih ne treba pozdravit... A mozda da se igraci nakon utakmice okrenu i odu u svlacionicu jer nisu zadovoljni posjetom i podrskom?

Kuka se kako igraci ne mogu trcat, pa ne mogu pratit tempo 2 utakmice tjedno... a moze li navijac doc na stadion kad je malo hladnije ili pada kisa? Ajmo prvo krenut od sebe, svi za bolji Dinamo.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund:

SG 297, ZG 182
  • Efes Pilsen
    8.6k
    kad prodajes nesto, a posjete nema onda mozes kljuc u bravu, a za osjecaje se javit odjelu za zalbe u vodovodu.
  • ZrnTSCHeZ
    329

Samo želim da im se jednom ovo dogodi...
    Bilo je i toga na "velikim" tekmama...prvo egzodus istoka pa onda bežanija natrag na tribinu dok je Cvita za 2-1 Newcastleu zabil
  • The Undertaker
    5.8k
    Samo što se kod nas može natrag mislim čak i danas.
  • Danko
    1.2k

Taj sam, samo što nas nije pustilo natrag.
    Od tad među zadnjima odlazim s tribine... :lol:
  • Hnlovac
    1.2k
    Majko mila kakav sektor..

Kužim ja da je to 5% Šubije koja je mala i sve, al jbt više ljudi stane u podaljemenski minibus neg tu..
  • Papastrumf
    12.9k
    Otvarat će se i ostali sektori po potrebi.
  • Mikato01
    27
    karta je v žepu
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    Ako sam dobro upratio, sektor je vec rasprodan.
  • don
    7.1k
    rasprodano, kad bi se triba otvorit novi sektor?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.