• Nousername
    705
    Sve moralne vertikale na forumu.Loptu nisu udarili od 5. osnovne.
  • Mali dioničar
    16.1k
    A ti nebi slavio?Jurki

Slavio bih, možda je upis bio nejasan, sorry.

Način za vratiti se u Dinamo je igrati protiv Dinama kao zvijer, a ne kao papak.
  • Jurki
    12.6k
    svak napravi kak misli da je najbolje.. ali je time pokazal kak se klub sjebal.. tj kakav je katastrofalan posel napravila retardirana uprava na celu sa pandurom i onom finom gospođom.

Edit; da se pruzi prilika i da on napreduje do razine da bi bil pojacanje za nas.. prvi bi pozdravil njegovo dovođenje.
    I Rile je pjeval svasta pa ga se dobro prihvatilo u klubu.. zakaj onda nebi prihvatili nazad svojeg bivseg igraca.
    Špikic isto kaj je izjavil kad je otisel u picku materinu na jug.. pa je isto bil prihvacen.
  • Neron53
    887

Kakve pripreme Bjelica dobiva?
    Pa nama je svaka pauza radi repke 2 koraka unazad.
    Pola ekipe nema radi raznih selekcija i ta polovica se desetak dana zajebava i relaksira a polovica koja ostane (vecinom rezerve) se uigravaju protiv raznih Poleta....Jebalo ih takvo uigravanje....besmislica
  • Haza
    5.6k
    Dečki fulali ste poantu, nisu njega odjebali Zajec i Marić, niti ovih 13 tisuća ljudi na stadionu.
    Odjebao ga je Mamić, neka on da sve od sebe protiv Dinama, ali uklizavati prema svojim navijačima kad zabiješ gol je jadno.
    Nisam ja superosjetljiv, ali ja kao navijač Dinama, ne mogu razumijeti takvo slavlje. Zna se kodeks kad zabiješ bivšem klubu, a pogotovo klubu iz svog grada koji te stvorio.
    Odjebao je Dinamo i Kulenovića i Mudražiju i mnoge druge, ali slavlje je prije svega odnos prema navijačima kluba za koji kakte navijaš.
  • Zagi
    8.5k
    Ma te reprezentativne pauze nisu ništ'.
    Kako pod Jakirom nije ostvaren neki velebni napredak, tako neće niti pod Bjelicom.
    Čekati zimske pripreme.

Eventualno nešto uigrati obranu ali brži neće postati. A to je glavni problem.
  • The Undertaker
    5.8k
    Nisam ja superosjetljiv, ali ja kao navijač Dinama, ne mogu razumijeti takvo slavlje. Zna se kodeks kad zabiješ bivšem klubu, a pogotovo klubu iz svog grada koji te stvorioHaza

Meni je taj kodeks živa glupost a vjerujem da većina igrača glume. Govorim o slavlju a ne o nekim provokacijama. Neka ljudi slave.
    Kad mi je mali igrao u mlađim kategorijama, najviše smo slavili kad bi pobijedili Dinamo. Što ima veće od toga da pobijediš najbolji klub u ligi?
  • hardek
    3.1k
    Samo igrači koji su na posudbi ili koji su ostavili dublji trag u Dinamu nebi trebali slaviti golove. Ovakvima koji još traže svoju nogometnu afirmaciju ne možeš zamjerit takve stvari
  • emilperska
    6.7k
    Malog je ponijelo.. Karijera mu je bila na rubu opstanka, sad se vratio u nekih top 5-6 HR bekova i avion je za sve Dinamove lijeve bekove i wannabe lijeve bekove. Jebeni amater Olivares je u kadru s prvom, a on nikad nije bio..

Neka slavi, zaslužio je. Rađe bi gledao njega u Dinamu kao naše dijete koje smo dali u rikverc paketu za Štefulja neg sto verzija Fahd Moufija, Dialla i MMAe koje nam SD sprema za zimu..
  • Jurki
    12.6k
    Uostalom, zakaj mi nismo pokupili Jurisica umjesto Oliverasa?
    Nebi imal problem prilagodbe na ligu, novu zemlju, jezik itd.
    Pozna klub i sve ostalo.
    Nije ovo hejt prema Oliverasu.. al uzeti igraca iz Primavere za prvu ekipu umjesto bivseg juniora koji je igral u Rijeci i Austriji..

Edit: znaci jebeni portugalski peder je znal za Jurisica a nasi su cekali cudo iz Rome koje nema sa 21 godinom zivota 1 minute seniorskog nogometa.
    I kaj je najbolje.. opet nemamo lijevog beka.
  • Str1nger Bell
    1.4k
    uklizavati prema svojim navijačima kad zabiješ gol je jadno.Haza

Sramota, kako se usudio.

pogotovo klubu iz svog grada koji te stvorio.Haza

Daj mi reci kako smo ga mi stvorili ? Dolascima Moubandjea,Ogiware i Mihajličenka, te slicnih bekova dok je on isao po posudbama u Dragovoljac, Rijeku pa na kraju Osijek ?
  • Paggini
    26.1k
    Neka slavi gol protiv Dinama skačući i uklizavajući prema zapadu, to nije upitno.

Ali neka ne govori okolo da je dinamovac, jel.

Nije on dužan Dinamu ništa, niti je Dinamo njemu na kraju krajeva, ali dečko ne pričaj onda po novinama o svojoj ljubavi prema Dinamu.

Dobar je igrač, pričamo to svi po forumu već mjesecima, jedini iz Osijeka koji drži konstantu već duže vremena, sve to stoji, ali da me razočarao, jest.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Ljudi ne shvaćam čemu tolika mržnja prema Jurišiću jer je proslavio gol. Imao sam priliku upoznat Roka i mogu vam reć da je izuzetno drag dečko i veliki dinamovac. Nije on slavio taj gol jer mrzi Dinamo nego zbog vlastitog uspjeha u životu. Čovjek je šutio i radio i okolnim putem preko Austrije i Mure došao do statusa najboljeg lijevog beka lige dok su Dinamom tih godina prolazili Štefulj,Moubandje,Ogiwara,Bogdan i slična "pojačanja". Svak od nas bi tako proslavio gol da ga se matični klub tako lako riješi zbog ovih gore navedenih igračina.
  • Paggini
    26.1k
    Svak od nas bi tako proslavio gol da ga se matični klub tako lako riješi zbog ovih gore navedenih igračina.Maxova dijagonala

Pa evo ja ne bi.

Ne bi ni recimo Kulenović kojeg se škartalo od strane Dinama cijelu njegovu karijeru, pa nikad nije uklizavao i skakao kad nam je zabio.

Nije da nitko ovdje MRZI Jurišića, ne idite sad i vi u drugi ekstrem.

Treba snimiti film o Jurišićevom putu prema zvijezdama, kad ga je zli Dinamo odbacio, ali on se trudio i trudio i trudio i film završi tako da on ekstatičan zabija Dinamu. Prekrasna priča, evo suza suzu stiže
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.