• MasniBrkMarkaViduke
    2
    Mikić ne igra seniorski,Pavić ne igra seniorski. Stojković staklen zasad. Kačavenda ne pokazuje bas previše. Jakirovic ne igra seniorski.
    Ako je to dobro sto vidimo od vrbancica onda nam je ugled kluba u banani. To je samo MOJE mišljenje,možeš se slozit i ne moraš. Mislim da je trebalo Pavica,Mikica i Jakirovica pustit na posudbu već na ljeto. Ak ih zelis za slj sezonu.
  • Paggini
    26.1k

Pa pitaš koje klince imamo za buduću prodaju, ja ti navedem. Pa naravno da većina klinaca od 16 i 17 godina neće igrati za seniore, ali su priključeni njima i ako se ne varam, jedino je Barca ove sezone imala više klinaca od Dinama u Europi.

Opet, to su klinci od 16 i 17 godina, di ce oni na posudbu? Pa ti se igraci jos uvijek razvijaju.

Ako je to dobro sto vidimo od vrbancica onda nam je ugled kluba u banani.MasniBrkMarkaViduke

Pa onda nam je ugled kluba u banani ako igrač koji je došao u Loksu prije dva mjeseca vodi cijelu igru Lokse s 19 godina...

staklen zasad.MasniBrkMarkaViduke

Pa imao je lom koljena, normalno je da se događaju te sitne ozljede. Iznenadujuce je spreman s obzirom na ozljedu.
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    pa očito je sa razlogom na posudbi ako ne može trenutno biti izbor u Dinamu. Znaci da nema dovoljno kvalitete i kroz ljetne pripreme smo vidjeli da nije bas to nešto..
    Pa da,nekad su ti u tim godinama igrali za Dinamo2 sad igraju juniorsku,znaci da si ih trebao slat na posudbu..ak je nekad 2.hnl bila dobra zašto sad nisu u Jarunu,Dubravi ili svejedno gdje?
    Stojković nisam rekao da nije dobar,samo da neznas od danas do sutra dal će bit zdrav il ne.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Mislim da je trebalo Pavica,Mikica i Jakirovica pustit na posudbu već na ljeto.MasniBrkMarkaViduke

Pavić i Mikić da.

U kojoj bi ligi Jakirović trebao igrati seniorski nogomet?
  • Zagi
    8.5k
    Mislim da je trebalo Pavica,Mikica i Jakirovica pustit na posudbu već na ljeto.MasniBrkMarkaViduke

pa očito je sa razlogom na posudbi ako ne može trenutno biti izbor u Dinamu. Znaci da nema dovoljno kvalitete i kroz ljetne pripreme smo vidjeli da nije bas to nešto..MasniBrkMarkaViduke

Tom logikom ako pustimo ovu trojicu na posudbe niti oni nemaju kvalitetu, kaj ne?
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    nebres uspoređivati vrbancica koji je ušao u 20.godinu života i ove koju su 2-3 mladi a pokazali su vise na pripremama koje smo gledali.
    Vrba je bio na toj posudbi adaptacije,pa ništa. Odbio je Šibenik,na kraju je ispalo da nema gdje pa je loksa izašla u susret.
    Neznam,moje osobno mišljenje je da neće bit rang sucica,a kamoli baturine..makar je Sučić drugačiji profil.
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    pa ako se planiraju za bit dio seniorskog sastava u narednim godinama,onda gdje i njih dvojicu. Ako ne,onda neznam..onda nek igra juniorsku
  • Zagi
    8.5k
    Vrba je bio na toj posudbi adaptacije,pa ništa.MasniBrkMarkaViduke
    Da bi bilo "nešto" , klub bi morao prodati Baturinu. A to ovo ljeto definitivno nebi bila dobra odluka.

Ne brini ti za Vrbu.
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    ma nije los,daleko od toga.Ima nešto u njemu,ali ako gledaš njegovu brzinu,sporiji je od svih prednjih koje imamo. Teško će to uspijet nadomjestiti u današnjem nogometu kad svi trče. Vidjet ćemo,na njemu je da se dokaze
    Ne na meni i tebi
  • Zagi
    8.5k
    Je, sporiji je od Baturine i Stojkovića.
    Ali onu okomitu loptu Baturine koje je predhodila golu Osijeka, sigurno nebi poslao.

"Tko nema u glavi ima u nogama."
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    najbolje sudit kad će igrat i ako će igrat,ovak uspoređivati je bezveze..
  • Zagi
    8.5k
    Ok.
    Slijedeći put sam poslušaj svoj savjet.
  • Nolifer
    8.5k
    Mogao bi se uskoro igračima dati neki loyalty program pa kad skupe određeno bodove dobe plaću
    Ako dođu sat vremena ranije na trening 20 bodova
    Za svaki osvojeni duel 10 bodova itd
    Na manjim utakmicama dobe više bodova itd
    Probirštift

Promjena frizure - 10 bodova :lol:
  • Sixthway
    499
    Postoji jedna konstanta kad su u pitanju loše igre, porazi. A to je Mišić. Kad je on u lošoj formi, kad mu ne ide, cijela ekipa pati i rezultat. Igrač koji puno radi za momčad, ali ta ista momčad više ovisi o njemu nego o Baturini i Petkoviću. Cijele sezone ne igra dobro i neshvatljivi su njegovi potezi i kretnje po terenu ,pogotovo kad protivnik napada ,a on se neshvatljivo povlači natrag duboko u 16m. Ne želim da momka svalit sve jer ima tu još igrača koji ne igraju ni malo dobro
  • miro
    4.7k
    Dinamo mora mijenjat igru i ne bit ovisan o Mišiću. Puno je Josip dao, ali to je tako, moraju puno više igrat Rog, Stojković i Kačavenda, nema se šta čekat. Mi bi s toliko dinamičnih igrača u vezi trebali ritmom lomit SVAKU utakmicu u HNLu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.