• Haza
    5.6k
    Čavlinu, Jurišića, pa čak i Soldu, zašto ne.Nolifer

Iako je Jurišić izjavio da sve što radi u karijeri je priprema da se vrati u Dinamo, moram priznati da onako euforično slavlje gola protiv Dinama ne ide s tom pričom u istu rečenicu.
    Ja se recimo ne mogu sjetiti kad su Šego i Teklić, ili neki tovari odigrali iole ozbiljnu utakmicu protiv Hajduka, nama kontinuirano ogromne probleme rade igrači na posudbi ili ex. igrači.
  • Nolifer
    8.6k

Razumijem ga, valjda je bio ''napaljen'' jer je bio povratnik na svom terenu, ali kad gledaš vječito smo deficitarni na toj poziciji.
  • IstokKa96
    761
    Čavlina - povratak ima smisla jer tamo trune i to je više pokušaj ublažavanja štete, kod nas bi možda bio u nekoj rotaciji kao drugi golman

Vrbančić - povratak koristan kao Živkovićev prošle sezone, znači beskorisno u 'ovom' trenu

Jurišić - dozvoljeno je i našoj struci promašiti, ali nisam siguran koliko bi donio kvalitete u kontinuitetu, određenu ima neupitno, ali koliko je to dovoljno za Dinamo u ovom trenu

Soldo - ovisi o statusu Roga, ako ostane, onda Soldo i nece imati previše prilika do kraja sezone

Uglavnom, vjerujem da će gospodin Bjelica to posložiti i da od Šibenika krećemo nabolje.
    Standardizirati obranu (Ogiwara, Torrente, KTC, Ristovski),
    Uozbiljiti sredinu (Sučić, Mišić/Rog, Baturina/Stojković)
    Uigrati napad s dva (Kulenović/Petković, Pjaca) ili s krilima kad ih već imamo po slobodnom odabiru, ali recimo Mbuku i Cordoba u kombinaciji s Petkovićem mi se čine kao dobra rješenja.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Iako je Jurišić izjavio da sve što radi u karijeri je priprema da se vrati u Dinamo, moram priznati da onako euforično slavlje gola protiv Dinama ne ide s tom pričom u istu rečenicu.Haza

:vomit: :vomit:

Slavi burno gol, potpise novi ugovor sa Osijekom... Jaki Dinamovac nema sta.
  • gaTeDZG
    71
    Dobro pitanje, zabrinjavajuć odgovor. Iz glave ću reći da su KTC i Mmaee najviše puta igrali skupa, nadam se da će ova kriza iskristalizirati tko je kalibar za Dinamo a tko nije. Max igra toplo hladno, zna kiksati ali nam treba stoper njegovog profila koji će dugim loptama razbijati defanzivne postavke protivnika i gurati krila u prostor iza obrane, za što će sigurno biti mjesta s Petkom koji se spušta niže i otvara prostor iza... I moje mišljenje je da moramo igrati s 2 napadača, treći mora doći na zimu, ne želim ni zamisliti da neće doći netko bar da pojača konkurenciju i zabije koji gol, makar i s klupe...
  • NORTE
    12.2k
    Iako je Jurišić izjavio da sve što radi u karijeri je priprema da se vrati u Dinamo, moram priznati da onako euforično slavlje gola protiv Dinama ne ide s tom pričom u istu rečenicu.Haza

Za mene je sad u rangu nekog Maloče i sličnih.
    Toliko je nebitan da ga nisam ni spomenuo nakon tekme, a možda i nitko na zoni prije tebe.
    Nadam se da ga dinamo nikad neće pokušat dovest.

Ja sam uvjeren da ćemo do zime smanjit minus na tablici.
  • ShanKu
    1k
    Treba nam Jarni, da izvali kakvu glupost opet, pa da naši igrači polude i počnu igrat nogomet i u HNLu malo za promjenu.
  • Daliban
    2.2k
    Ma Čavlina na svakoj utakmici prime golove ni iz čega. Nemamo mi prostora za to. Radije ga pošaljemo ne neku drugu posudbu nego da mi to trpimo. Svi mladi golmani povremeno kiksaju i to je u redu, ali ovo što se Čavlini događa ove sezone nije u redu.

Meni je u redu da se dovede neki mladi golman kao buduća jedinica. Trenutno su ljudi malo nezadovoljni s Nevistićem jer ga je uhvatio period slabije forme, ali pokazao je da je klasa. Ne bi me začudilo da bude ponuda za njega na ljeto, pogotovo ako dobro odradimo ostatak LP. Ako je Labrović mogao direktno u Bundes, onda je lako moguće da i mi okrenemo neku lovu na Nevi. Već sada treba gledati mlade golmane koji su jaki na lopti, a dovesti barem jednoga najkasnije na ljeto.
  • Paggini
    26.2k
    Smirimo se i sa Nevistićem i sa Čavlinom. Neva je broj 1 i to nije upitno, dokazao se nebrojeno puta, a Čavlina nije pokazao ni da je za broj 2.

Cijeli forum se smijao malom nakon kikseva koje je imao svaku utakmicu i sad kad Neva ima par utakmica gdje ne vadi sve živo i neživo, odma se zaziva Čavlinu. Smirimo se malo.

A Jurišić mi može pušit jaja, jebem ti takvog dinamovca.
  • Haza
    5.6k
    Ma Čavlinu ispred Nevistića nitko ne spominje, ali on je naš kapital, na zimu nije nikoga lako posuditi, jer više manje svi imaju riješen problem golmana, nećemo valjda pustiti da trune u Osijeku. Govorimo dal' je on potencijalna opcija zamjene na proljeće ako se Nevistić ozljedi, ajmo se ne lagati, Zagorac ili Čavlina, uvijek Čavlina.
    Jurišića nisam htio spomenuti, ali morao sam odgovoriti kolegi koji je predložio njegov povratak. Za mene osobno, on je završena priča. Hvala i doviđenja. Neke osnove ponašanja se moraju znati, pogotovo za klince kojima je Dinamo majka, koji ih je odgojio na Hitrecu, onda pred 13 tis gledatelja slaviš gol klizeći prema zapadu, mislim, nečuveno.
  • Omake
    3.4k
    pitam jer sve dobre obrane, što u hnl što šire imaju ustaljenu prvu obrambenu liniju i malo se mijenja. Arsenal, City, Liverpool, Inter, ugl isti igrači.
  • Zagi
    8.5k
    Ne znam dečki, ako nam se provraća od Banićevih bravura kada igra protiv tovara, nije li onda malo licemjerno zamjerati Jurišiću dobre igre?

A neslavljenje pogodaka mi je onak, brutalno neiskreno. Ustaljena praksa ali laž samo takva.
    Nek se dečec veseli.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Dinamo je na Jurišićevu poziciju doveo 15 igrača iz 12 država i mali slavi gol koji je zabio Dinamu.

Kak se samo usudjuje?
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Do polusezone doci na makar -3 sto ne ovisi samo o nama i onda se nadam da ce Bjelko naci 3-4 provjerena igraca,od toga makar 2 stopera prvoklasna i da cemo onda pomesti drugi dio sezone sve redom
  • Jurki
    12.6k
    Dinamo je na Jurišićevu poziciju doveo 15 igrača iz 12 država i mali slavi gol koji je zabio DinamuMali dioničar

A ti nebi slavio? Jer su te poslali u Rijeku kao dio paketa za Štefulja koji ima 5 minuta odigranih za Dinamo vise od mene.
    Rijesili smo ga se ko zadnjeg smeca.
    Igras u klubu odmalena i onda se neka budala sjeti da moras otici kao dio mutnog transfera u koji si uvucen i u kojem je vrlo vjerojatno oprano nekoliko milja eura i jer je klub dopeljal panjinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.