• Filip 91
    922
    Ma neće nastavit ovako, prodrmat će ih Bjelica nakon jučerašnjeg kiksa i počet će isporučivat rezultat. Naprosto, kvaliteta i širina kadra mora doći do izražaja u "nikad jačem" HNL-u. A ni kod konkurencije neće dovijeka teći 'med i mlijeko'.
  • Filip 91
    922
    Ma, kiksat će oni 'oho-ho' puta. Imali su do sada dosta sreće.
  • dinon7
    997
    Velik je broj utakmica i kadar treba iskoristiti maksimalno.
    I sam Bjelica je rekao da je Osijekov vezni bio energetski na višoj razini nego nas. Zašto onda nas vezni red nije bio od igrača s klupe? Rog? Stojković? Kacavenda? Mbuku?
    Nemoze me nitko uvjeriti da je i jedan vezni red u hrv bolje od našeg s klupe. Samo umjesto ziheraškog nogometa i sastava treba dati tim dečkima priliku da igraju i da se dokazuju.
    Kupili smo sve te dečki, potrošili novac o kojem toliko brinemo i nema smisla da ih držimo zakucane za klupu.
  • Praskaton
    2.4k
    Širinu kadra ćemo vidit kad igrači s klupe krenu u prvih 11 u hnl-u a ne da ulaze kad treba gasit vatru.

Krećemo s nominalno najjacom postavom jer nam gori pod nogama i nema mjesta raznim kombinacijama a svejedno kiksamo.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Jasno je ka dan da igrači ne shvaćaju dovoljno ozbiljno HNL u odnosu na Europu. Pa čak ni oni koji nisu igrali u zadnje vrime europske ni HNL utakmice. Vrime je da Bjelica nagazi svakog takvog ka šta je radija u prvom mandatu na klupi. Jednostavno morat će igrat oni koji u datom trenu zaslužuju igrat, pa makar se radilo i o Baturini il nez kome. Neću pljuvat po SD i kadru jer još nije došla ni prva polovica prvenstva. I dalje ne sumnjam ni 1% posto u kadar i kvalitetu ove ekipe. SD ima priliku da popravi greške u zimskom prijelaznom roku. Paradoks je da Dinamo nema trećeg napadaca u kadru, pa poluamaterska ekipa ima tri u kadru. Sve se još može popravit nije ništa katastrofa, al moramo se jebeno vise uozbiljit, SVI SKUPA!
  • jedan u nizu
    8.8k
    Dinamovo na Trešnjevci!

U nedjelju, 10. studenog, Dinamo stiže
    Na Trešnjevku na prostor OŠ Augusta Šenoe (Selska 95) i Igrališta Selska s bogatim programom za sve navijače!

Što vas očekuje?
    ⚽ Nogometni turniri za sve uzraste: školski i za odrasle
    Razne atrakcije za cijelu obitelj: poligoni, igraonice, kvizovi
    Druženje s igračima prve momčadi
    Glazbeni nastup bendova “Aerodrom” i “Šank”

⚽️ Prijave za sudjelovanje na turniru za odrasle šalju se na email adresu . Kotizacija po ekipi iznosi 150 eura. Više informacija potražite na našoj web stranici

➡️ Na „Dinamovom“ pridružit će nam se i sportski kolektiv Dinamo te će nam Futsal Dinamo, OK Dinamo, KK Dinamo, ŽNK Dinamo i Sportska škola Dinamo kroz zanimljive radionice i mini-igre prezentirati svoje sportove.

➡️ Dio prihoda od prigodnih majica (Dinamovo Trešnjevka) i aktivnosti na eventu ide Zakladi „Nema predaje“, koja će sredstva donirati lokalnim udrugama.

Pridružite nam se u zajedničkom širenju dinamovštine!
  • Haza
    5.3k
    Pratio sam kretanja Pjace protiv Osijeka, on je meni trenutno idealan kao napadač, pogotovo u paru s Petkovićem. Nema više brzinu, ali i dalje je mačak u kaznenom prostoru, odličan dribling i udarac, kao opcija u napadu, pogotovo za HNL, po meni odličan back up.
    Ja ne zamjeram SD što nije doveo trećeg napadača, razgovarao sam s menadžerom D.D. Belje, mali je bio u direktnom kontaktu sa Jakirevićem, koji mu je rekao da će igrati, da računa na njega, ali mali je zaključio da pokraj Petkovića i Kulenovića neće imati adekvatnu minutažu i otišao je u Rapid. Objektivno, pogodio je.
    Nije lako dovesti nekog napadača u Dinamo, kad on zna da će biti rezerva Petkoviću, a realno je i Kule dobar.
    Nije mi uopće prioritet napadač pokraj Kuleta, Petka i Pjace. Štoviše, rijetko koji veliki klub i ima tri dobra napadača. Nama treba pojačati obranu i dovesti zadnjeg veznog. Ja bi čak vratio Čavlinu s posudbe, i njemu dao priliku ponekad, Nevistić očito ima zdravstvenih problema i brani s grčem u zadnje vrijeme, on jučer nije niti pokušao braniti ona dva udarca Osijeka.
  • Kepec
    6.2k
    Nismo isti. Znate tko nije isti? Oni ljudi na sjeveru i zapadu koji su jučer nakon utakmice ostali na svojim mjestima, razočaranih lica, ali punih glasova zapjevali svom Dinamu. Ne igračima, ne treneru, ne Zeki ili Mariću nego Dinamu.

"Stojim uz tebe i kada ti ne ide i kada je teško s tobom sam ja, okreni se samo i poslušaj kako sjeverna strana ti pjeva u glas."

Znate tko je isti, pa ustvari i gori? Onaj tko čeka objavu na instagramu/facebooku na poluvremenu i kraju utakmice da udari komentar gdje izvrijeđa sve osim oružara (nekima je i on kriv), isti je onaj koji 90 minuta ima pred sobom dva ekrana, televizor u koji gleda i mobitel na kojem piše komentare na forumu. Isti je onaj koji 27.10., 7 mjeseci prije kraja prvenstva dodjeljuje titulu najvećem rivalu.

Stanje je alarmantno, nije vrijeme za proslave, nasmijana lica i čestitke. Isto tako nije vrijeme niti za pojedinačno omalovažavanje igrača i trenera na koje ste do prije neki dan, unaprijed se ispričavam na izrazu, drkali.

Kada smo dobili svoje ljude u upravi svi kolektivno smo bili preporođeni, svi smo disali kao jedno. Kada smo nakon turbolentne sezone osvojili i prvenstvo i kup svi smo disali kao jedno. Sada se svi gušimo, ali ne kao jedno, gušimo se i pri tome biraš dvije strane (figurativno dvije strane, ne mislim na strane kao za vrijeme Mamića naravno). Ja biram ovu stranu koja je ostala do kraja tekme i nakon tekme, koja je digla ruke i zagrmila Dinamo Zagreb i koja je otpjevala gore navedenu pjesmu. Biram stranu koja je svjesna da smo na -7, koja zna da je igra u domaćem prvenstvu katastrofalna i koja razumije da je problem dubok, ali kao netko tko sebe naziva navijačem ne dopuštam si nakon 11 kola rezati vene, kriviti sve i svakoga i odustajati od kluba, a pišanje na tipkovnici, ne dolazak na utakmice i odlazak 10 minuta ranije s tekme je, htjeli vi to ili ne, odustajanje od kluba.

Puno ljudi ovdje i po društvenim mrežama piše da vas apsolutno boli briga za Europu, samo neka je prvenstva. Pa daj onda to pokažite, neka vas boli briga kad pobjedimo Salzburg, nemojte tu orgijat i slaviti nego recite "sve je to lijepo, ali ja čekam Osijek". Naravno da nećete na gostujuću pobjedu u Ligi prvaka nakon tolikih godina ostati ravnodušni, pa niste ludi, ali onda nemojte srat da vas boli briga za nekaj kaj slavite i jedva čekate europsko gostovanje.

Nakon svake loše igre i nakon svakog poraza je ista priča na ovom forumu. 101 komentar tokom utakmice jer eto, niste u stanju naći jednu osobu na kvartu s kojom bi otišli u kafić pogledati tekmu, pa umjesto 20 komentara na forumu to reć frendu uživo, nego kvarite forum. Nakon tekme paljba pojedinačno po temama igrača, trenera, sportskog direktora i tako u nebesa. I iskreno mene kao eto nickname "Kepeca" apsolutno boli ona stvar jer u svakom trenutku mogu stisnuti signout i niti ću ja utjecati na forum ili nekome faliti, niti će meni nešto faliti, dapače bar neću nakon svake tekme dan nakon gubiti 2 sata čitajući sve teme. Kaj vam nije, bar onak malo, žao ljudi koji su ovo sve stvorili i pokrenuli, koji su tu 5,6 ili koliko točno godina? Kojima nije sam tak stisnuti signout i odreći se svega, jer bez njih to baš i ne bi funkcioniralo. Tko bi vam otvarao teme na kojima orgijate svaku tekmu, tko bi vas smirivao, kaj bi radili tokom tekme da nema Zone Dinamo? Izgrizli bi sve nokte na prstima ili istukli sve kaj hoda po kući? 100% forumaša je nekad prije tekme Dinama gledalo i bez ovog foruma, kaj ste postali ovisni o Zoni pa to više niste u stanju? Pogledajte tekmu na miru, popijte pivicu, zapalite cigaretu, odnosno kutiju s obzirom na trenutno stanje, poslije uđite na forum napišite svoje mišljenje koje je ne biste vjerovali isto kao i velike većine i to je to.

Uspjeli ste natjerati da moderator sam sebe banira, uspjeli ste potjerati dosta kvalitetnih forumaša, uspjeli ste od kvalitetnog foruma napraviti dječju igraonicu. Bravo navijači, bravo Dinamovci, budite ponosni.
    Jebalo vas takvo navijanje za klub iz Zagreba.
  • MasniBrkMarkaViduke
    2
    Smatram da u 11. Kolu nije nedostižno 7 bodova,isto tako da je trener tu tek punih mj dana sa današnjim danom.
    Ima roster od 30 nešto igrača plus nekolicina juniora koja obećava.
    Nije lako osjetit ekipu kad svaka 2-3 dana igras i nemas vremena za taktičke treninge. Za novce koje rade nebi smjelo biti izgovora,ali opet vjerujem da se vidi mala promjena barem zasad od Jakira.
    Ima još 7 kola do zime u HNL-u.
    Možemo smanjiti to.
    Nije bas tak jako loše.
  • mrgud
    147
    Do zime moramo smanjiti ovaj zaostatak kako god znamo,a onda na zimu dovesti 5 pojačanja a ne prinova.Inače čemo na ljeto ostati bez 35 milja eura.
  • Daliban
    1.9k
    Ja bi čak vratio Čavlinu s posudbe, i njemu dao priliku ponekad,Haza

Zadnje što nam treba s ovakvom obranom.
  • sport
    3.6k
    Ako želimo smanjiti razliku u ovih 7 kola moramo osvojiti minimalno 19 bodova.
  • Nolifer
    8.4k
    Ja bi čak vratio Čavlinu s posudbe, i njemu dao priliku ponekad,Haza

Čavlinu, Jurišića, pa čak i Soldu, zašto ne. Jer za rotaciju nam trebaju takvi igrači. Dobili bi minutaže, igrali bi, vratio bih i Vrbančića i taman.... :ok:
  • Omake
    3.2k
    Je li itko uopće brojao koliko smo različitih obrambenih kombinacija imali do sada? Nekako san dojma da nismo dugo dvije utakmice zaredom igrali s istim igračima u obrani.
  • Haza
    5.3k
    Zadnje što nam treba s ovakvom obranom.Daliban

Čavlina je ionako šikaniran u Osijeku, naš je kapital, mladi je reprezentativac, sigurno mi je bolja opcija zamjene nego Zagorac.
    Kao neka alternativa Nevistiću na proljeće idealan, a i njemu je dobro osjetiti pritisak, ništa mu neće vrijediti posudba u Belupo na proljeće npr.
    Isto tako, nije logično niti da na zimu dovodimo golmana jedinicu, ne vidim razloga da gazimo takvom odluku Nevistića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.