• Crni86
    4.5k
    kaze utakmica sa rijekom, hajdukom, istrom, varazdinom, slavenom i jucer osijekom.

Kaze 4 gola protiv slavena, 9 protiv bayerna, 4 protiv osijeka. Primljeni golovi odmah nakon zabijenih.

Slozili smo par odlicnih sansi? Koje to sanse smo slozili? Drugi gol je dosao slucajno nakon odbijanca. Ja sam imao osjecaj zadnjih 20 minuta da mozemo igrat jos sat vremena da gol ne bi dali. Svi golovi su se dogodili iz nase nediscipline i glupiranja, loseg pristupa i toga sto nismo isli 100%.

Kaze to sta se borimo do smrti sa slazbrugom i monacom pa hodamo protiv slavena, istre i osijeka. Znaci da kvalitetu imamo.

Nisam za zviduke kada je tesko. Da li su neki eksterni faktori u pitanju kao kod nas prosle sezone, ili mozda stvarno neka kriza rezultata i psiholski aspekt. I tu treba dat podrsku, tu je podrska jedini ispravni put. Al sta ovim nasima sada fali? Da li im je tesko? Imaju sve, a igraju ko da ne kazem kaj. Pa ti onda i dalje pljesci i bodri mma da je beskrvan ili pjacu da se ne vrati u obranu i sece vecinu tekme. Svatko ce podrzat decke kada vide da daju 100% od sebe ali ih nejde. Ovdje to nije slucaj i to nije slucaj vec duzi niz utakmica. 3 poraza i -7 u nikad goroj konkurenciji u ligi.
  • gaTeDZG
    51
    Kaže ti da je ovo treći poraz već na početku druge četvrtine prvenstva (prošlu sezonu na kraju ukupno 4), primljena 2 gola manje od Slavena koji je zakovan za dno a nas su dobili, 5 primljenih više nego vodeći dvojac skupa!

Ulazimo u 11. mjesec u nikad gorem stanju, a dičimo se što nismo zviždali na onakvu igru i pristup i sve to nakon pobjede u Ligi prvaka?! Ekipa se vraća doma tek 23.11. protiv Rijeke, nakon toga Dortmund i tovari u 10 dana, ako tu upišemo ijedan poraz u derbijima sezona je vrlo vjerojatno gotova!
    Za ovo nema izgovora, vađenja niti poštede pojedincima koji odluče hoće li igrati kad vide tko je s druge strane, a ima ih i to većina. Ovo nije i ne smije biti DINAMO!
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Imate pravo, osijek nad nadigrao, nismo presli centra, dva gola zabili slucajno, malenica bez posla cijelu utakmicu i tako dalje. Do pisanja.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Meni nije bitan dojam nego bodovi, a bodovi kažu da smo na čistih -7 i slijedi nam tjedan u kojem ćemo igrati protiv Rijeke, BVB i Hajduka.
  • Crni86
    4.5k
    ne ne mi smo ubili osijek, a 4 gola smo primili iz nicega. Zabili su ih prije utakmice pa nismo stigli reagirati.

Ispadali smo iz presinga jer smo imali 2 igraca manje, samo ne znam tko je dobio crveni. A zato smo i slabije se kretali i kreirali akcije i stavljali protivnika pod pritisak.
  • Paggini
    24.1k

Prema algoritmu, a i gledanju s tribina - službeno smo imali pet velikih šansi, oni su imali jednu.

Imali smo posjed 68 posto, oni 32 posto. xG 1.59, oni 1.95, a tu računaj da penal daje 0.8 xG.

Naših 14 udaraca naspram njihovih 10 s tim da je pola njihovih s 20-25 metara, naši su svi unutar 16 metara.

Opet, nije da smo zaslužili pobijediti, ali ne treba sad pričati da su naš uništili jer nisu, iskoristili su naše debilizme, nisu nas nadigrali ni izdominirali, što je smiješno reći kad dobiješ 4 gola, ali je istina. Oni su svoje polušanse iskoristili, mi nismo.
  • Simpatizer
    336
    Ako je momčad loša ja sam apsolutno za zviždanje , ovo jučer je to definitivno zaslužilo
  • Crni86
    4.5k
    ne pricam ja da su nas unistili, ali smo u nekim trenutcima izgledali smjesno kada uzmes u obzir ko igra kod nas, a tko kod njih. I meni je to grozno i nedopustivo. Defanzivno smo bili kao razbijena vojska, intezitet igre je bio slab, kule puca mrtvaca lopta se odbija svi gledaju, on se drzi za glavu a lopta se jos sece po 16 metara, ono zajebavanje baturine kod cistog zicera, propustanje suciceve lopte, petkova peta a apsoutno svi stojeeeee. Kak ces dobit nekog bez borbe? Kak? Uguraj loptu, stopera, golmana u gol ak treba. A ne da svi samo gledaju i cekaju tako jos nitko nije dao gol, a bome se ni obranio nije

Pa ti ljudi su u kupu skooro ispali od nizeligasa kroz tjedan, a mi dobili salzbrug.

Pa nedopustivo je na maksimiru primit 4 gola. Hej 4 gola od nikad goreg osijeka u zadnjih 5,6 godina. Zabis za 2:2 i odmah primis za 2:3 kao neki klaunovi. Bogu hvala desilo nam se isto protiv istre pa smo nesto naucili….

Dzabe je statitsika, mozes ti bit bolji ali jedino ozbiljnim pristupom ti tu statistiku pretocis u rezultat. Pa nije osijek bolji od nas. Bogu hvala da smo statistikom bolji, ali fali pristup.
  • Georg Koch
    4.8k
    Nisam od jucer htio pisati i siriti histeriju koja je ogromna.
    Situacija je daleko od idealne i od toga ne treba bjezati.
    Nesto drugo hocu reci, dosta se poteze pitanje kvalitete igraca, upitnosti iste itd.
    Mozemo mi pricati kako Stojkovic nije onaj od prije ozlijede, mozemo mi pricati kako Kulenovic je opcija za 3.spicu, mozemo mi pricati kako Rogu i dalje fali malo...itd(ovo su neki od komentara gdje se dovodi u pitanje kvaliteta igraca).
    Ali ljudi moji, zar Stojkovic, Rog, Kacavenda, Kule, Cordoba, RPG i ostali nisu BETON za ovakav Osijek, Istru, Belupo i slicne?
    Da, jesu.
    Nemojte sada pricati doslo je vrijeme kad svak' igra nogomet i slicno.
    Da, igra, ali igraju i ovi decki i ako nisu, uz kvalitetnu pripremu sposobni pobijediti gore navedene ekipe, onda nista u nogometu nema smisla ni logike.
    Ne treba nama puno, samo malo.
    I dalje sam uvjeren da ce Bjelica izdici ovo iz loseg stanja u kojem smo trenutno u HNL-u.
    Samo morat ce pronaci brza i konkretna rjesenja, uz malo vise uocljiviju ideju u nasoj igri.
    Ne moze mi nitki rec da Sibenik u gostima ne mozemo hendikepom pobijediti uz Kulenovica, Roga, Kacavendu, Cordobu, Maxa, Ogiwaru i jos neke u prvih 11.
    Ne moze!
    Pa oni kvalitetom lete iznad Sibenika za 3 gola.
    Samo se treba jos malo posloziti, a vjerujem da ce to biti cim prije jer realno, vrijeme nam curi...
    Idemo odraditi 11.mjesec perfektno i sve ce doci na svoje :strong:
  • emreli21
    61
    malo glupo protiv Borussije zaigrat sa samo 10 igrača.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ispada da imamo roster za LP a nemamo za HNL. Kaj god. Sad imamo dvije relativno lagane HNL utakmice do reprezentativne pauze i očekujem od Bjelice da uigra i stabilizira HNL roster. Imati će skoro sve igrače na raspolaganju, pogotovo obrambene. Ovo jučer je najviše njegova greška.
  • Filip 91
    922
    Uvjeren sam da ćemo nanizat s pobjedama u HNL-u nakon eliminacije iz Europe i suvereno osvojit prvenstvo, kao što je to bio slučaj prošle sezone nakon ispadanja od PAOK-a.
  • sport
    3.6k
    29.01.2025. završava regularni dio LP,do tada imamo još 9 utakmica HNL-a i ako nastavimo ovako moglo bi biti velikih problema.
    U slučaju prolaska LP problemi u HNL-u postaju još veći a ostaje još samo 16 kola do kraja.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Je ali opet je pitanje hoće li istovremeno magarad igdje kiksat. Zasad sam donekle smiren jer oni idu Varaždinu u goste,a 2 tjedna kasnije Osijek u gostima i tu vidim šansu za kiks(eve). Ako te dvije tekme prođu neokrznuti (+ vjerojatna pobjeda protiv Istre) e onda ću se već početi brinuti....
  • Majki2111
    3.3k
    Bit ćemo prvaci. Nikad uvjereniji nisam u to bio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.