• don
    6.8k
    i mislim da je vrime da stanemo uz trenera, a ne igrače. time oću reć da ne pokazujemo prstom u trenera već na one na terenu. Jedan je otkaz dobio, došao je drugi koji su mnogi od nas zagovarali, sada je na igračima.

želim da svatko tko ne daje maksimum u hnlu bude na klupi, zvao se on Martin Baturina, Bruno Petković ili Samy Mmaee A Nwambeben, i da igraju oni koji će jest travu. Pa makar i izgubili, pristup mora bit na razini Dinama. Ne smimo onako srozavat reputaciju Dinama.
  • NORTE
    12.1k
    "U čitavoj prošloj sezoni, koja je u nekoliko navrata ocijenjena najgorom ikad, Dinamo je imao četiri poraza u ligi. Ove sezone nakon 11 kola ih ima tri."

Možda je vrijeme da se javno na red prozove i sportskog direktora.
    No čak i bez toga, ovo je najjača momčad lige, o čemu mi pričamo...

Bjelici je sad itekako jasno da povratka na igru bez krila više nema.
    Za poraz od Osijeka neću ga direktno krivit, to je i splet okolnosti, ali pod njim smo izgubili već 5 bodova i ovo je sad crveni alarm.
  • Peškaman
    4.7k
    Najveći problem je što su sve te njihove 'golčine' došle zbog naših pogrešaka,njima,svaka čast na realizaciji.
    Posebno ova pogreška Baturine nakon koje nismo uspjeli napadački ništa.

1000021599.jpg
  • emilperska
    6.5k

Ja sam uvjeren i da su i Zajec i Uprava svjesni da promjene trenera nema do daljnjeg. A i Neno se zaštitio otpremninom tako da sigurno nece bit tjeranja.. Jedini tko moze letit skoro je pripravnik od SDa.

Hoću reć, uprava i predsjednik htjeli ili ne htjeli moraju podržat trenera u uvođenju reda.
    Taman da to znači da ce Cordoba i MMAe trcat po Sljemenu i Bundeku 10ak dana kao primjer ostalima..
    Prosle godine je SJ protjerao ukrajinca. Netko je to odobravao, netko ne. Iako mi je Jakir bio omražena ličnost, tu sam ga apsolutno podrzao. Vidjelo se s kakvom bolikurčinom je igrao.

Sad je vjv vrijeme za totalno uvođenje reda, taman na fin.stetu kluba opet..
  • ZrnTSCHeZ
    290

Moj Olympiakos je bio Paok desetak godina kasnije :) Dvostruke hlače, majice, najdeblja moguća jakna itd
    Zimi na glečeru sam laganije odjeven nego na Maxu...oldschool Yassa ski odijelo :grin:

P.s. Za kartu u Bratislavi pošaljem ti kapu i šal sa Paoka...još neotvoreni u celofanu :wink:
  • Daliban
    1.9k
    Meni se sviđa taj pas Baturine. Ne sviđa mi se što je prodao loptu, jasno, ali sviđa mi se što je želio između njih dvojice.

Generalno, mislim da smo komotno mogli povuć zadnju liniju iz juniora za ovakvu gol razliku kakvu imamo. Možda bismo čak bolje i stajali, hahah. Teško mi je zamisliti da i juniorska obrana primi toliko komada ako joj se nadoda ostatak prve ekipe. Malo se zajebavam, ali, ono, možda sam i poluozbiljan. Nisam ni sam siguran.
  • don
    6.8k
    naravno da bi bilo bolje sa juniorima jer bi ti momci jeli travu, za razliku od naših u obrani, trenutno.
  • Peškaman
    4.7k
    Meni se sviđa taj pas Baturine. Ne sviđa mi se što je prodao loptu, jasno, ali sviđa mi se što je želio između njih dvojice.Daliban

Sviđa se i meni ideja ali da je poslao loptu u ovom trenutku između dvojice igrača Osijeka jer je Sučić u trku.
    Izabrao je pogrešan trenutak kad su se dvojica spojila.
  • Haza
    5.3k
    Kod pasa Baturine, a gore je kolega Peškaman postao sliku meni se ne sviđa ništa. Pozicije igrača na terenu užasne, niti jedan igrač nije otkriven, svi se zavlače ili skrivaju. Baturina ni u snu kao zadnji igrač veze ne smije imati tako rizično dodavanje, mogao je pokušati dribling u širinu, ili lopta nazad obrani.
    Ova slika zapravo pokazuje prije svega tragično kretanje igrača Dinama, i fenomenalno postavljen blok igrača Osijeka s tri igrača u liniji. Pogledajte glupo kretanje Špikića desno, koji je u punom sprintu, iako je iz aviona vidljivo da mu lopta u prostor ne može doći, ili igrača desno od Baturine (mislim Sučić), koji se ne otkriva, nego skriva iza linije igrača Osijeka.
    Taktički smo u rasulu u HNL -u.
  • ElDorado
    309
    Mislim da je Bjelica jučer stavio pravu "alibi" postavu. Pa onda još uveo Ademija za kojeg mi se uživo činilo da nemre niti hodat normalno. Potrebno je više rizika u kadrovskom smislu. Stojko, Kač, Mbuku kaj se čeka?! I potpuno je besmisleno stavljat ozljeđenog Petka, pokazalo se prošle godine. Čini mi se da je i Nevistić u laganom kujcu i da ga muče ta leđa. Jučer popušio bar 2 gola i penal.
  • Crni86
    4.5k
    Mma nije dinamo, baturina nije dinamo. Dinamo je bio i prije, a bit ce i poslije tih igraca. Dinamo je pojam i institucija i kao takav ce uvijek imat moju podrsku i uvijek cu biti uz njega.

Ove floskuke u smislu kao ispali smo gospoda jer eto nismo izvizdali igrace, dobili su i pjesmu boysa na kraju utakmice. Dobili su to sve, dobili su nasu gospostinu i sta smo dobili za uzvrat? 4 komada od osijeka. Dinamo kao klub treba podrzat, ali sta da pjescem i pjevam mmau? Ili pjaci nakon jucer? Ili misicu? Da im dam podrsku da se malo jace secu po terenu? Ili da im jos vise ne bude stalo do hnla? Nije ovo jedna utakmica, ovo je ociti obrazac i mi kao navijaci moramo izrazit svoje nezadovojstvo jer ovaj klub je nama sve, prva ljubav, djecacka ljubav i ocekujem da svaki igrac igra sa 100%. I naravno da cu izvizdat svakog ko to shvati olako i kontinuirano se zajebava dok igra u nasem dresu a zaraduje godisnje vise nego svi na stadionu skupa

Ne kuzim te komentare kao nasi igraju za k ali mi ne zvidzimo bas smo si gospoda. Ajde super bas lijepo da smo gospoda, a nase igrace i dalje boli ona stvar. Zeli se istaknut kako smo veca gospoda od konkurenata s juga. Boli me k za njih. Mi se borimo za sebe, svoje ideale i svoje rezultate. Na kraju pokazali smo svoju velicinu konstantnom podrskom kroz proslu sezonu gdje je situacija bila jako teska i razumljiva. Sada imaju mir, prosirio se kadar, imali su dobre rezultate, bio je kontinuitet struke oa eto dobili su i novog trenera, sada stvarno nema nikakve izlike niti opravdanja za zadnjih mjesec i pol. Ne treba zvizdat na svakih losih 5 minuta slazem se, ali na ovakav pristup u hnlu na zadnjih 6 od 7 utakmica je kompletna momcad zasluzila zvizduke i teranje u svlacionu jer ocito njima samo to pali kao motivacija.
  • NKDZ86
    1.9k
    slučajno lajkao, ne slažem se uopće. sa zvižducima i ostalim kritikama, neće se dobiti ništa, samo podrška i bit će dobro!
    dosta je bilo negative i sl.
    to nek tovare zvižde na poluvremenu kad je reza 0-0
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Tko kaze da ih boli neka stvar? Pa jucer su igrali jako dobro do Batijevog pa kasnije Sucicevog glupiranja. Cak i nakon toga se slozilo par odlicnih sansi ali ovi zabili svaki put kad su presli centar.
  • don
    6.8k
    Tko kaze da ih boli neka stvar? Pa jucer su igrali jako dobro doIstinaZaDinamo

da, pogotovo im je jako stalo do defanzivne igre pa se Jakupović šeće oko 4 igrača Dinama a mi ga gledamo.. 3. gol Osijeka neću ni komentirat, sramota me više.
    Pristup, pristup i pristup.
  • Facke
    3.8k
    Najte biti meglolizci. Te floskule mi sme svemirski brod za HNL , mi sme prije imali dvije ekipe , jedna za europu i jedna za HNL moreme odma zabiti. Mi sme dvije ekipe imeli v prvem mandatu Bjelice. El sme te imeli prije i posle? Sigurne ne. Imeli sme standardnu formaciju i rotirale se par igraca. Ak mi mislime biti europski klub onda moraju i igraci biti u stanju igrati dvije tekme v tjednu. Te floskule da je neste izrauban , cemu te vodi? Za te oni debele peneze sluziju dok su neki za male peneze na sljake na gradilistu ili kaj ja znam gde. Kaj me sad govorili "joj jaden Misic , jaden Sucic moraju igrati saki par dana". To su alibi izgovori. Nis druge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.