• Jurki
    12.3k
    hah znam kak ti je.
    Ja razmisljam o tome kak smo otraga tak losi i kak nas natrpa svatko ko malo ozbiljnije krene prema napred.
    Nemrem shvatiti neke stvari.. ok kuzim da igraci gledaju sebe i svoje ugovore i da im se generalno jebe za klub.
    Al ne kuzim kak ih ne dira to kaj ih jebe svatko ko stigne.
  • Neron53
    793
    Bahatost, nonsalancija i bezidejnost sa jedne strane te limitiranost i izraubanost sa druge kad se spoje daju ovo sto je bilo sinoc, i sto je bilo protiv Istre, i Varazdina .........
    I naravno, kad se probudis vec je kasno jer se protivnik razigrao..
  • NKDZ86
    1.9k
    zapalit svijeću.
  • don
    6.8k
    Nije pošteno reći da nismo htjeliJos-Optimus

htjeli smo mi, al kad primimo gol.

reakcije igrača kad se treba braniti su takve da to ne želim više vidit nikad u životu.
  • NKDZ86
    1.9k
    ak si ti to vidio, šta si šutio, nego tu sad pišeš ,kasno frende, ubuduće skupi muda i odjebi takve majmune.
    previše ljudi u kopu ne navija, više su neke curice navijale, nego klinci u napapijiri jaknama
  • NKDZ86
    1.9k
    zato je nogomet najgledanij isport, kaj ces, kak bi rekli stručni komentatori s tva-danas svi igraju nogomet...
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Onakvo ocajno branjenje prekida kao kod prvog gola nisam dugo vidio, al bas dugo. Ono je onako jednostavna kombinacija i to na NAPADACA da on ne smije opucat bez bloka, jednostavno ne smije.
    Drugi gol, svaka cast Jurisicu, onako pogodit, to se ne vida svaki dan. Mozemo govorit o boljem bloku, al ono..
    I sad taj treci gol, Mmae je dosao kao "brzi stoper" koji je, medutim, pokazao vec da nije toliko brz da ganja krila, niti jedan nas stoper nije. Po meni tu vise zasluga za gol ide krivoj formaciji i gresci u sredini terena nego na Mmaea.
    Sve u svemu, zamjenu za KTCa nismo nasli, svi ostali nasi stoperi trebaju njega.. Zalosno, nadam se da su sad popaljeni svi alarmi i da o pristupu u HNLu vise necemo pisat.
  • Crni86
    4.5k
    Nije pošteno reći da nismo htjeli. Ofenzivno je to bilo ok, cak i vise, ali kada toliko poklanjas otraga, onda te to ubijeJos-Optimus

A poklanjas upravo zato jer ti se neda trcat, neda ti se bit agresivan nego cekas da ti protivnik pokloni loptu. Pa upravo to je bio problem i prosle sezone. Mi bi uvijek zabili koji gol ali bi primali takve smjesne golove gdje obrana igra sa 20% da je to strasno. Tako da je posteno rec da nismo htjeli.
  • Paggini
    24.1k
    Onakvo ocajno branjenje prekida kao kod prvog gola nisam dugo vidio, al bas dugo. Ono je onako jednostavna kombinacija i to na NAPADACA da on ne smije opucat bez bloka, jednostavno ne smije.Efes Pilsen

Vidjeli smo, prošle sezone za 2:2 na Rujevici, isti sumrak mozga u obrani...

Ne znam stvarno kako se to dogodi
  • Efes Pilsen
    8.5k
    potisnuo sam mnogo toga od prosle sezone. Doslovno, pamtim samo krajnji ishod :monkey:
  • MaliPizdek
    70
    15 golova primit u 11 tekmi pa jebemti sve!
    kad se sjetim samo svršavanja ekipe na maee-a i RPG-a :lol:
    sterat to sve u 3PM od kam su i došli!

btw neznam di sam procitao da su se na kraju tekme sa salzburgom zakačili Ademi i RPG, jel to istina? Ademi ovom neš objašnjavao i crnjo kao ma daj ajde fuck you i ode...
  • Mali dioničar
    15.9k
    ma daj ajde fuck youMaliPizdek

Misliš “va te faire foutre“.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Prvo naprave totalno nepotreban prekršaj, nakon totalno nepotrebne kombinacije, onda netko kod prekida ostavi njijovog prvog napadača apsolutno samog, u toj mjeri da čovjek u 16 m prilikom prekida ima vremena primiti, okrenuti se, namjestiti se i poentirati.db-izbjeglica

Čovjek je imao toliko vremena i sam ubačaj je zahtjevao svoje vrijeme jer je bila "frljoka", da sam ja htio krenut sa sjevera stepenicama i uci mu u blok, vjerojatno bih prije došao nego naša obrana, totalno neobjašnjivo i sam Bjelica je taj gol nazvao u rangu dječjeg vrtića.
  • Noel
    6.8k

Je istina je. Nije bilo lijepo za vidjet to u Salzburgu nakon pobjede. Primjetio sam s tribine jučer da je RPG kad je asistirao Pjaci se samo okrenuo i hodajući otišao prema centru. Nije ga ni dirnulo to dok su ostali slavili.
  • masacusec
    3.8k
    va te faire foutreMali dioničar

Delboy Trotter vocabular.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.